Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Slovēnijas karognesējs inficējies ar Covid-19 un nonācis speciālajā viesnīcā

Emils Ozerinskis

Slovēnijas karognesējs inficējies ar Covid-19 un nonācis speciālajā viesnīcā
Žans Koširs pa kreisi ar Soču sudraba medaļu. Foto: Reuters/Scanpix

Slovēņu snovbordists Žans Koširs, kuram 4. februārī paredzēta Slovēnijas karoga ienešana olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, saņēmis pozitīvu Covid-19 testa rezultātu jau pēc nolaišanās Pekinā.

Lai varētu doties uz Pekinas olimpiskajām spēlēm, sportistiem jāsaņem vairāki negatīvi Covid-19 testu rezultāti pirms izlidošanas. Tāpat atlētus sagaida testu nodošana jau ierodoties Ķīnā. Nepatīkamas ziņas jau nonākot olimpiskās spēles rīkojošajā valstī saņēma Slovēnijas karognesējs Žans Koširs, kuram testā uzrādīts pozitīvs rezultāts.

Sekojot rīkotāju norādēm, Koširs nonācis izolācijā. Sportisti, kuri jau Ķīnā saņēmuši pozitīvus Covid-19 testus dodas uz īpašu viesnīcu, kas nodrošināta ar iekštelpu treniņu iespējām, ļaujot atlētiem uzturēt formu līdz tiek fiksēti divi negatīvi testi pēc kārtas, pēc kā sportists var no pašizolācijas viesnīcas izrakstīties.

37 gadus vecais Koširs ir trīs olimpisko medaļu ieguvējs. Snovbordists tika pie sudraba medaļas paralēlajā slalomā Soču spēlēs, bet gan Sočos, gan Phjončhanā slovēnis ieguva bronzas medaļas paralēlajā milzu slalomā.

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/story...

  +2 [+] [-]

, 2022-01-28 19:25, pirms 2 gadiem
Sākās...

     [+] [-]

, 2022-01-28 22:53, pirms 2 gadiem
Te tagad ir interesanti, kāds būs protokols visiem tiem, kuriem būs omikrons, pēc pieredzes zinu, ka omikrons nav tik bīstams un palielam, parasta saukstēšanās. Kolēģim visa ģimene saslima, reāli tikai vienam cilvēkam bija simptomi, bet COVIDs uzrādījas visiem.

Domāju tas ir tikai sākums, vispār liekās, ka hokeja turnīrs vispār izgāzīsies, nez kāpēc, bet ir sajūta, ka tieši hokejisti saslims viss biežāk un hokejā parasti ir vistrakakais uzliesmojums, nez kā būs. Jo reāli ja mēs pat salīdzinam NBA un NHL, NBA šajā sezonā manliekas tikai pāris spēles tika atceltas, bet iekš NHL manliekas 10x vairāk, ja pat ne vairāk. Tikai nesaprotu kāpēc, tomēr NBA ir daudz tuvāks kontakts un skatītāji ir tāvāk spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2022-01-28 23:27, pirms 2 gadiem
Vismaz puse kam tagad uzrada 2 stripinas nav nekadu simptomu bet visi samizusies kaa traki, tulit nakamais lokdownis bus

Respekt taam valstem kas saprot ka shis viss shmovids ir viens liels bezprigels jeb parasta gripele kaa visas lidz sim un stopnikus griezh valaa!!! Respekt