Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" cenšas identificēt personu, kas pirms mača mēģināja izprovocēt Merzļikinu

Rolands Eliņš

"Blue Jackets" cenšas identificēt personu, kas pirms mača mēģināja izprovocēt Merzļikinu
Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

LETA. Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" un "Nationwide Arena" apsardzes dienests cenšas identificēt personu, kas pirms pirmdienas mača mēģināja izprovocēt Latvijas vārtsargu Elvi Merzļikinu.

Jau ziņots, ka Merzļikins pirmdien aizvadīja teicamu maču, palīdzot "Blue Jackets" mājās ar rezultātu 4:1 pārspēt Dalasas "Stars".

Teicamu sniegumu Merzļikins demonstrēja, neskatoties uz to, ka, izejot laukumā, līdzjutējs pretinieku komandas kreklā mēģināja viņu provocēt, izsakot aizskarošu piezīmi par vasarā traģiskā negadījumā mirušo "Blue Jackets" vārtsargu un Merzļikina labu draugu Matīsu Kivlenieku.

Pēc spēles Merzļikins atzina, ka bija gaidījis "sauso" spēli, jo tic karmai. "Pasaulē ir daži dumji cilvēki. Tas, kas notika, kad nācu laukumā, bija slikti," teica Merzļikins.

"The Athletic" žurnālists Ārons Porclains otrdien tviterī vēsta, ka komanda un arēnas apsardzes dienests cenšas identificēt personu, kas izteica šo aizskarošo piezīmi.

Latvijas vārtsargs pirmdienas spēlē atvairīja 31 no 32 jeb 97% pretinieku komandas metienu. Merzļikins šosezon vārtos ir stājies četrās spēlēs un visās izcīnījis uzvaras.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2021-10-26 20:35, pirms 2 gadiem
Dodoties uz ledus, Dalasas fans izteica frāzi "Don't light a firework!"...
Vizuāli video ierakstos ir atrasts cilvēks, kas to pateica, bet pagaidām notiek šī kretīna identificēšana.

     [+] [-]

, 2021-10-26 20:48, pirms 2 gadiem
Es teiktu, ka Elvis jau tāpat aplauza to čaļi ar savu sniegumu. Protams, atrast un nobanot viņu par sliktu nenāktu

     [+] [-]

, 2021-10-26 21:07, pirms 2 gadiem
Number 0 rakstīja: Dodoties uz ledus, Dalasas fans izteica frāzi "Don't light a firework!"...
Vizuāli video ierakstos ir atrasts cilvēks, kas to pateica, bet pagaidām notiek šī kretīna identificēšana.
tur, man šķiet, katra biļete tiek piesieta id? paskatīsies kamerās, redzēs laiku, kad biļete noskenēta un būs viss zināms.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-26 21:13, pirms 2 gadiem
Bet tas labi, ka sportacentrs.com veido ziņas (vai pārpublicē šajā gadījumā), kuras neatbilst viņu uzskatiem. Jo sportacentrs.com absolūti atbalsta šādu un vēl nievājošāku, pretīgāku un aizskarošāku komentāru izteikšanu. Vismaz savā saitā noteikti!

     [+] [-]

, 2021-10-27 05:31, pirms 2 gadiem
scorpio rakstīja: Bet tas labi, ka sportacentrs.com veido ziņas (vai pārpublicē šajā gadījumā), kuras neatbilst viņu uzskatiem. Jo sportacentrs.com absolūti atbalsta šādu un vēl nievājošāku, pretīgāku un aizskarošāku komentāru izteikšanu. Vismaz savā saitā noteikti!
Tieši tā! Liekas ka viņi priecīgi par visādu mazgadīgu deģenerātu pļūtīšanu komentāros!