Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" angļu pussargs Filipss no Pasaules kausa atgriezies ar lieko svaru

Agris Suveizda

"Manchester City" angļu pussargs Filipss no Pasaules kausa atgriezies ar lieko svaru
Harijs Keins un Kelvins Filipss. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola čempionvienība "Manchester City" ceturtdien sezonu atsāka ar uzvaru Līgas kausa astotdaļfinālā pār "Liverpool" (3:2). Pieteikumā bija 12 no 16 mančestriešu Pasaules kausa dalībniekiem, taču viens no iztrūkstošajiem spēlētājiem bija 27 gadus vecais angļu pussargs Kelvins Filipss, kurš lielāko daļu sezonas pirmās daļas izlaida pleca operācijas dēļ.

"Viņš nav savainots – viņš ieradās ar lieko svaru. Nezinu, kādēļ. Viņš neieradās tādā kondīcijā, lai varētu trenēties vai spēlēt," atklāja "Manchester City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Trenerim pēc tam tika vaicāts, vai viņu pārsteidzis šāds spēlētāja stāvoklis, ņemot vērā, ka Anglijas izlasē netrūkst uztura speciālistu. "Viņam noteikti vajadzēja būt formā. Tādēļ viņš nevar spēlēt. Kad viņš būs gatavs, tad viņš spēlēs, jo mums viņu vajag – ļoti!" Gvardiola nevēlējās atbildēt, vai viņš ir vīlies spēlētājā, vien paužot, ka ar Filipsu runās privāti.

"Manchester City" trešdien viesosies pie Filipsa bijušā kluba Līdsas "United", kas vasarā par pussarga pārdošanu iekasēja 49 miljonus eiro. Filipss augustā Premjerlīgā debitēja Mančestras klubā un septembrī gāja uz maiņu arī divās spēlēs Čempionu līgā, taču viņam atsākās pleca problēmas, kuru dēļ nācās izlaist gandrīz divus mēnešus. Novembrī Filipss atgriezās laukumā, ejot uz maiņu Līgas kausā, un par spīti spēļu prakses trūkumam tika iekļauts Anglijas izlases sastāvā Pasaules kausam. Finālturnīrā Filipss piedalījās divos mačos, ejot uz maiņu pēdējā grupas spēlē pret Velsu (3:0) un astotdaļfinālā pret Senegālu (3:0). Tādējādi šosezon Filipss ir aizvadījis sešas spēles un ne reizi nav izgājis pamatsastāvā. Anglija pēdējo spēli aizvadīja 10. decembrī.

No Pasaules kausa dalībniekiem pret "Liverpool" nebija arī portugāļu centra aizsarga Rubena Diaša, kurš ceturtdaļfinālā pret Maroku savainoja paceles cīpslu un izlaidīs aptuveni mēnesi. Tāpat ierindā vēl nebija Brazīlijas izlases vārtsarga Edersona un pasaules čempiona Huliana Alvaresa. "Manchester City" ar 32 punktiem 14 spēlēs ieņem otro vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no Londonas "Arsenal".

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon ir pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +2 [+] [-]

, 2022-12-25 11:31, pirms 2 gadiem
labs, čalim maksā 150k nedēļā un šis pat nevarot trenēties

  +1 [+] [-]

, 2022-12-25 11:50, pirms 2 gadiem
Salt Bae ne tikai apgrābstīja kausu, bet arī uzbaroja spēlētājus.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-25 11:50, pirms 2 gadiem
Kamieļu pienam ir augsts tauku procents!😂😂😂

     [+] [-]

, 2022-12-25 16:07, pirms 2 gadiem
Nevar trenēties = vismaz 50 kg liekā svara