Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vilki iesit piecus pret "Blackpool", "Tottenham" izlido no līgu kausa

Emils Ozerinskis

Vilki iesit piecus pret "Blackpool", "Tottenham" izlido no līgu kausa
Divu vārtu autors Mets Dohertijs. Foto: Zumapress/Scanpix

Anglijas futbola līgu kausa izcīņas otro kārtu pārvarēt nespēja "Tottenham Hotspur", kas pendeļu sērijā izgāzās pret "Fulham". Savukārt "Wolverhampton" ar 5:0 sagrāva "Blackpool" futbolistus.

Premjerlīgas komandai "Bournemouth" sanāca pamocīties ar Championship turnīru pieticīgi iesākušo "Swansea". Pateicoties skotu futbolista Raiena Kristija vārtiem spēles kompensācijas laika sākumā, "Bournemouth" tika pie panākuma ar 3:2.

Tālāk uz trešo kārtu devās Championship turnīra līdervienības "Leicester City" un "Norwich City", kuras attiecīgi ar 2:0 un 1:0 apspēlēja "Tranmere" un "Bristol". Savukārt "Birmingham" skaitliskajā mazākumā ar rezultātu 1:3 piekāpās velsiešu "Cardif City".

Mets Dohertijs guva divus no pieciem "Wolverhampton Wanderers" vārtiem panākumā pār "Blackpool". Vilku vārtsargs Dens Bentlijs aizvadīja sauso spēli.

Hat-trick izdevās sakrāt Žanam Felipem Materam, kurš guva trīs vārtus "Crystal Palace" uzvarā ar 4:2 pār "Plymouth Argyle". Savukārt Premjerlīgās jaunpienācēja "Luton Town" ar 3:2 pieveica "Gilingham". Premjerlīgas komanda "Brentford" kompensācijas laikā izlaida pamatlaika izskaņā iegūto pārsvaru pret "Newport County", taču pendelēs Anglijas augstākās līgas komanda nobruģēja ceļu uz trešo kausa izcīņas kārtu.

Lielākais duelis otrajā turnīra kārtā bija starp "Fulham" un "Tottenham". Pirmajās 20 minūtēs "Tottenham" nonāca iedzinējos pēc bumbas lidošanas vārtos no sava aizsarga Mikija van de Vena. Otrajā puslaikā izlīdzinājumu panāca Rišarlisons, pamatlaikam noslēdzoties ar 1:1. Pēcspēles sitienu sērijā meistarīgāki bija "Fulham" futbolisti, izslēdzot Andža Postekoglu trenēto komandu no kausa izcīņas.