Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kapteinis Van Deiks pagarinājumā sniedz "Liverpool" sezonas pirmo trofeju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kapteinis Van Deiks pagarinājumā sniedz "Liverpool" sezonas pirmo trofeju
Virdžils van Deiks. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Šovakar Anglijas Līgas kausu izcīnīja "Liverpool" futbolisti, pagarinājumā ar 1:0 pārspējot Londonas "Chelsea". Vienīgos vārtus pēc stūra sitiena guva komandas kapteinis Virdžils van Deiks.

Spēlē, kurā abas komandas laida vējā neticamas izdevības, līdz pirmajiem un vienīgajiem vārtiem vajadzēja gaidīt 118 minūtes. Pagarinājuma beigās grieķis Kosts Cimiks izpildīja stūra sitienu no labās puses, un pie tuvā staba sāncenšus apsteidza Liverpūles kapteinis Virdžils van Deiks – 1:0.

"Liverpool" kļuvusi par pirmo komandu, kas Līgas kausu izcīnījusi desmit reizes. Iepriekšējo reizi izdevās triumfēt 2022. gadā, kad arī finālā pretī stājās "Chelsea". Toreiz uzvarētājs noskaidrojās pendelēs.

Jirgena Klopa atvadu sezonā izcīnīta pirmā trofeja, bet "Liverpool" cīņu turpina vēl trīs frontēs. Komanda ir Premjerlīgas līdere, bet Eiropas līgā un FA kausā sasniegta astotdaļfināla stadija.

Simboliski, ka van Deikam otrajā puslaikā netika ieskaitīti ar galvu gūti vārti, jo komandas biedram tika fiksēta aizmugure. Arī "Chelsea" pirmajā puslaikā tika atņemts vārtu guvums pēc VAR iejaukšanās.

Vēl bija neskaitāmas reizes, kad bumba spītīgi atteicās lidot vārtos. Dažas minūtes pirms van Deika uzvaras vārtiem pa stabu trāpīja Hārvijs Eliots. Pamatlaikā abas komandas trāpīja pa stabiem, izsita bumbu no līnijas un pamanījās nerealizēt ļoti labas iespējas.

Pirmajā puslaikā traumas dēļ tika nomainīts "Liverpool" pussargs Raiens Gravenberhs, papildinot komandas jau tā plašo lazareti. Uzvaras vārti tika gūti, laukumā atrodoties virknei mazpieredzējušu pusaudžu.

  -2 [+] [-]

, 2024-02-25 19:51, pirms 2 mēnešiem
Es tev ticēju!
Es tevi mīlu!
Tu esi mans!
Es būšu tavs!

Dievs deva man dāvanu un tā dāvana biji tu!
Liverpoole un sirds siltums dzīles man plūst.
Paldies tev Klop, paldies tev Dik, mīļa buča jums, paldies par kausu!

  +5 [+] [-]

, 2024-02-25 19:51, pirms 2 mēnešiem
..nervoza spēle. labi, ka piebeidza pirms pendelēm tā turpināt. pirmā atvadu trofeja Klopam. cerams būs vēl dažas

  -2 [+] [-]

, 2024-02-25 19:53, pirms 2 mēnešiem
agrizzz rakstīja: ..nervoza spēle. labi, ka piebeidza pirms pendelēm tā turpināt. pirmā atvadu trofeja Klopam. cerams būs vēl dažas
Man viens pie basketbola raksta teica ka Mudryks nokārtos chelseai uzvaru

  -2 [+] [-]

, 2024-02-25 20:07, pirms 2 mēnešiem
YNWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2024-02-25 20:28, pirms 2 mēnešiem
...man bija drūmas domas, kad es pirms spēles apskatīju Liverpool rezerves uz šo maču...nu, bērnudārzs, kurš pat EPL vēl lāgā nav spēlējis...bet Klops laiž šos laukumā uz maiņu - apbrīnojami!...vienkārši neticami!...bet galvenais varonis, protams, bija Virdžils - īsts komandas kapteinis!...un es saku, ka čelsim joprojām nav īsta kapteiņa - ārkārtīgi talantīgi spēlētāji, bet komandas nav...
Priekā!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-25 20:51, pirms 2 mēnešiem
Uz kurieni tad Klops sataisījies, nacionālā izlase atkrīt, atvaļinājums vai citur ?

  -3 [+] [-]

, 2024-02-25 21:44, pirms 2 mēnešiem
Šī trofeja domāta vājajām komandām!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-26 07:15, pirms 2 mēnešiem
Madzigais rakstīja: Šī trofeja domāta vājajām komandām!
Labāk paskaties, kurā pozīcijā tabulā atrodas tava stiprā Blackhawks. Stenlija kauss droši vien arī domāts vājajām komandām. 🤦🏻‍♂️

     [+] [-]

, 2024-02-26 11:32, pirms 2 mēnešiem
Chelsea iztērē miljardu dolāru divos transfēru logos bet tāpat zaudē Pool otrajai komandai 😂😂😂