Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Čempione pret bronzas ieguvēju: NBL atklāšanas spēle ceturtdien kanāla TV4 tiešraidē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Čempione pret bronzas ieguvēju: NBL atklāšanas spēle ceturtdien kanāla TV4 tiešraidē
Mārtiņš Šteinbergs (#13). Foto: BK Jelgava

Jau ceturtdien (29. septembrī) tiks atklāta jaunā ''Ramirent'' Nacionālā basketbola līgas sezona. Plkst. 20:00 laukumā dosies pērnās sezonas čempione ''Jelgava'' un bronzas ieguvēja ''Kandava/Anzāģe''. Spēles translācija pieejama kā televīzijas kanālā TV4, tā arī portālā Sportacentrs.com.

Jelgavniekiem starpsezonā pievienojās olimpiskais čempions Nauris Miezis, bet galvenā trenera amats uzticēts Mārtiņam Liepam.

Arī ''Kandavas/Anzāģes'' sastāvā lielu izmaiņu nav. Komanda saglabājusi pērnās sezonas kodolu un kā skaļākais pastiprinājums tiek minēts gulbenietis Ingus Mastiņš.

Plkst. 20:30 cīņu aizvadīs arī ''Bauska'', kas savā laukumā uzņems talseniekus. Vairāk ar komandu sastāviem iespējams iepazīties tieši NBL oficiālajā mājaslapā, kur redzamas komandu aprises.

Jaunajā sezonā līgu pārstāvēs 21 komanda. Pamatturnīra ietvaros tiks aizvadīti divu spēļu apļi Austrumu un Rietumu konferencēs. Astoņas komandas no katras grupas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm, kas paredzētas pavasarī.

Latvijas Basketbola savienība informē, ka lielāko daļu no spēlēm varēs tiešraidē vērot LBS ''YouTube'' kanālā.

Austrumu grupa

Komanda
''Gulbenes Buki''/BJSS
RSU/''VEF Rīga''
OC ''Limbaži''
''Līvāni''
Bertānu Valmieras Basketbola skola
''Latvijas Universitāte''/BS ''Rīga''
RTU
''VEF BA Valkā''
''Ogre''
DSN/KBPA

Rietumu grupa

Komanda
''Jelgava''
''Kandava/Anzāģe''
''Bauska''
''Saldus''
''Liepāja''/LSSS
''Tukums''/TSS
''Ķekava''
''Spars/Ventspils Augstskola''
''Biznesa augstskola Turība''
''Talsi''
''Grobiņa''

     [+] [-]

, 2022-09-25 15:12, pirms 2 gadiem
Nobrīnījos, kur NBA šosezon tāds Baltijas mēroga sponsors... Varbūt sportacentrs.com malači varētu nepaslinkot un ielikt info par vakardienas Valmiera Glass/ViA uzvaru Valmierā pret Latvijas - Igaunijas līgas jaunpienācēju Keilu, kurai Mārcis Vītols sameta 31 punktu. Bet vinnēja mājinieki ar 95:87(39:50).