Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Roma" piešķir tehnisko uzvaru pret "Cagliari"

Andrejs Siliņš

"Roma" piešķir tehnisko uzvaru pret "Cagliari"
"Cagliari" stadions "Is Arenas", pagaidām tribīnes veidotas no metāla caurulēm.
Foto no wikimedia.org

Svētdien nenotika Itālijas A sērijas spēle futbolā Kaljāri starp "Cagliari" un "Roma" komandām, jo mājinieku stadions "Stadio Is Arenas" nebija gatavs lietošanai. Pirmdien līgas vadība pieņēma lēmumu nevis pārcelt spēli, bet piešķirt "Roma" tehnisko uzvaru.

Pagājušās sezonas beigās pēc nesaskaņām ar pilsētas domi par jaunā stadiona būvniecību komandas prezidents nolēma atteikties no stadiona izmantošanas tā sliktās infrastruktūras dēļ. Sezonas pēdējās mājas spēles klubs aizvadīja Triestē, kas atrodas pie Slovēnijas robežas.

Jaunajai sezonai kluba īpašnieks jaunā stadiona "Is Arenas" būvniecībai paredzētajā vietā (kādreiz arī bija stadions, kur spēlēja trešās līgas komanda) uzstādīja pagaidu tribīnes no tērauda caurulēm, bet šis stadions neatbilst sporta būvju drošības prasībām, un klubam mājas spēles jāaizvada aiz slēgtām durvīm.

Neraugoties uz situāciju "Cagliari" prezidents ielūdza līdzjutējus apmeklēt mājas spēles, bet mačam neatļāva norisināties. A sērijas vadība šodien piešķīra klubam tehnisko zaudējumu, norādot, ka šāda kluba rīcība pakļauj riskam cilvēkus.

Vairāk par "Cagliari" stadionu lasi šeit: Cik slikts ir Kaljāri stadions?

Pēc četrām kārtām "Roma" ar septiņiem punktiem ieņem sesto vietu turnīra tabulā, savukārt Kaljāri komandai divi punkti un 17. vieta.

Izmantotie resursi:
lega serie a - legaseriea.it

  +3 [+] [-]

, 2012-09-24 18:29, pirms 12 gadiem
Romai viegla dzīve paņem 3 punktus izbraukumu mačā.

  -2 [+] [-]

, 2012-09-24 18:38, pirms 12 gadiem
Juventus, paņems visu pārējo!

     [+] [-]

, 2012-09-25 01:10, pirms 12 gadiem
Bet Cagliari kaulus aprīs vietējā dome un flamingo putnēni...