Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūši" un "RTU/Robežsardze-Jūrmala" turpinās cīņu par zeltu

Jānis Celmiņš

"Jēkabpils Lūši" un "RTU/Robežsardze-Jūrmala" turpinās cīņu par zeltu
Foto: "RTU/Robežsardze-Jūrmala"

Šovakar Jēkabpilī turpināsies cīņa par Latvijas volejbola čempionāta zelta godalgām. Finālsērijas otrajā spēlē “Jēkabpils Lūši” mēģinās revanšēties “RTU/Robežsardze-Jūrmala” komandai par neveiksmi pirmajā cīņā un izlīdzināt rezultātu sērijā. Mača sākums plkst. 19.40, tiešraide LTV7 kanālā.

Jau vēstīts, ka finālsērijas pirmajā spēlē Jūrmalā pārāki bija mājinieki, svinot panākumu piecu setu cīņā. Divu nesamierināmo pretinieku divcīņā šī bija jau ceturtā spēle, kurā uzvarētāji tiek noteikti piecu setu trillerī. Spēle ritēja kā pa kalniem, bet piektajā setā Raimonda Vildes vadītā “RTU/Robežsardze-Jūrmala” vienība uzvarēja itin pārliecinoši – 15:9.

Gan “Credit 24” Meistarlīgas abas cīņas, gan Latvijas Superkausa spēlē tika izspēlēti piecu setu mači, un intriga tiek sagaidīta arī LČ finālsērijas turpinājumā. Abas komandas ir spēkos ļoti līdzvērtīgas, tāpēc kaut ko prognozēt ir gandrīz neiespējami. Jā, savstarpējās spēlēs nedaudz labāk veicies jēkabpiliešiem, taču uz pavasari arī Jūrmalas komanda sasniegusi savu labāko sportisko formu, lai gan pavisam nesen daļa no komandas izslimoja Covid 19 vīrusu.

"RTU-Robežsardzes" uzvarā ar 21 punktu izcēlās Renārs Jansons, kamēr 19 punktus savai komandai sarūpēja Aleksandrs Avdejevs. Jēkabpils sastāvā 21 punkts Kristapa Šmitam, bet Kristeram Dardzānam un Vladislavam Blumbergam pa 13 punktiem.

“Pirms nākamās spēles tas neko nenozīmē – otrais mačs atkal sāksies ar 0:0,” pēc panākuma pirmajā mačā teica jūrmalnieku viens no līderiem Ingars Ivanovs. Pieredzējušais libero pozīcijas nodeva skaidru vēstījumu gan līdzjutējiem, gan komandas biedriem – uzvara izcīnīta, taču gatavojamies otrajai spēlei un pirmo cīņu aizmirstam.

Finālsērija norisināsies līdz vienas komandas trim uzvarām.

Trešdien pusfināla cīņas uzsāks Latvijas sieviešu čempionāta dalībnieces. Pirmajā spēlē plkst. 20.00 RSU/MVS savās mājās uzņems RVS/LU komandu.

Latvijas čempionāts

StadijaPāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēleSērijā
FinālsRTU/Robežsardze-Jūrmala - Jēkabpils Lūši3:224.03.28.03.ja vajagja vajag1-0
Par bronzuBiolars/Jelgava – DU/Ezerzeme2-327.03.ja vajag0-1

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2021-03-24 14:41, pirms 3 gadiem
Vai būs atpakaļ Adamovičs un Jemeļjanovs?

     [+] [-]

, 2021-03-24 14:55, pirms 3 gadiem
Jemeļjanovs bija arī iepriekš ,tikai sildīja benki ,par Adamoviču nez

     [+] [-]

, 2021-03-24 16:38, pirms 3 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Vai būs atpakaļ Adamovičs un Jemeļjanovs?
Par Adamovichu skaidribas sobrid nav.
Jemeljanovs busot gatavs.

     [+] [-]

, 2021-03-24 17:34, pirms 3 gadiem
Priecē, ka šogad RTU, lai gan ar pārņemtu OSC/Limbaži sastāvu, izrāda lielāku pretsparu, gan regulārajā turnīrā, gan arī cīņā par medaļām Latvijā. Jau superkauss bija saspringts līdz pēdējiem punktiem, jācer arī uz šo sēriju!