Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Huntelārs uz diviem gadiem pagarina līgumu ar "Schalke"

Andrejs Siliņš

Huntelārs uz diviem gadiem pagarina līgumu ar "Schalke"
Klāss Jans Huntelārs
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba "Schalke 04" vadība vienojusies par jauna divu gadu līguma noslēgšanu ar nīderlandiešu uzbrucēju Klāsu Janu Huntelāru, kura līdzšinējais līgums bija spēkā līdz šīs sezonas beigām.

Huntelārs ir "Schalke" kluba īpašums kopš 2010. gada vasaras transfēru loga pēdējām stundām, kad vācieši piekrita samaksāt 14 miljonus eiro par uzbrucēju viņa bijušajam klubam "AC Milan". Līdz šim esošais personiskais līgums ar "Schalke" bija spēkā līdz šīs sezonas beigām, bet nu abas puses vienojušās par sadarbības turpināšanu vēl uz diviem gadiem, līdz 2015. gada vasarai.

"Šo lēmumu izsvēru ilgi un dikti, esmu ļoti pateicīgs klubam, kas man deva tik daudz laika," komentēja pats Huntelārs. "Tagad esmu pieņēmis lēmumu un jūtos ļoti labi. Šajā klubā un pie šiem līdzjutējiem allaž esmu juties ērti."

"Schalke" rindās Huntelārs aizvadījis 107 spēles, gūstot 49 vārtus. Karjeras laikā uzbrucējs pārstāvējis arī savas dzimtenes klubus PSV, "De Graafschap", AGOVV, "Heerenveen", "Ajax", kā arī Madrides "Real" un "AC Milan". Kopumā transfēros par Huntelāru klubi samaksājuši aptuveni 59 miljonus eiro.

Šajā sezonā Huntelārs Bundeslīgā guvis piecus vārtus, bet UEFA Čempionu līgā pievienojis vēl četrus.

Iepriekš bija izskanējušas runas, ka Huntelārs pēc līguma beigām nākamvasar varētu pievienoties kādai Anglijas Premjerlīgas komandai. Interesentu lokā esot arī lielā četrinieka klubi Londonas "Arsenal" un "Liverpool".

Izmantotie resursi:
FC Gelsenkirchen Schalke 04 e. V.: FC Schalke 04

  -2 [+] [-]

, 2012-12-23 23:07, pirms 11 gadiem
Neuzskatu ka vinjsh vispaariigi ur pelnijis ligumu, spriezot peec taa kaa komanda aizvada peedeejas speeles. Huntelars vispaar nemanams. Un te nav jeegas piemineet head coach..

  +1 [+] [-]

, 2012-12-24 01:25, pirms 11 gadiem
Interesentu lokā esot arī lielā četrinieka klubi Londonas "Arsenal" un "Liverpool".

Nu ja Liverpool liela cetrinieka klubs, pirms cik gadiem tads brinums ir noticis!?Autor nevajag uz Ziemassvetkiem iesligt nostalgija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-24 09:37, pirms 11 gadiem
Huntelārs Gelzenkirhenē jūtas kā zivs ūdenī un ir šo uzbrukuma līderis. Lai jau veicas viņam...bet ne "Scheisse".