Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" izpilddirektors: "Šogad Levandovskis uz "Bayern" nepāries"

"Borussia" izpilddirektors: "Šogad Levandovskis uz "Bayern" nepāries"
Roberts Levandovskis
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba Dortmundes "Borussia" izpilddirektors Hanss Joahims Vacke atklājis, ka klubs šogad negrasās pārdot poļu uzbrucēju Robertu Levandovski Minhenes superklubam "Bayern."

"2013.gadā Roberts Levandovskis uz Minhenes "Bayern" nedosies. Tas ir galējais lēmums," tiešs bija Vacke. Tas nozīmē, ka polis uz Minhenes superklubu varēs doties ne ātrāk kā pēc 2014.gada 30.jūnija, kad beigsies esošais Levandovska līgums.

Ar 24 precīziem trāpījumiem Levandovskis ir aizvadītās sezonas labākais "Borussia" vārtu guvējs un palīdzēja Dortmundes klubam iekļūt UEFA Čempionu līgas finālā un izcīnīt otro vietu Bundeslīgā. Tuvojoties sezonas izskaņai, parādījās runas, ka Levandovskis varētu doties uz Minhenes "Bayern".

Ja tā būtu noticis, tad polis nebūtu pirmais "Borussia" futbolists, kurš šajā starpsezonā dotos Minhenes virzienā. Jau iepriekš kļuva zināms, ka "Bayern" par 37 miljoniem eiro (aptuveni 26 miljoni latu) iegādājās Dortmundes pussargu Mario Geci.

Izmantotais avots:
Aktuelle Nachrichten -
Bild.de

Slēpts komentārs: biedza22
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Buhatajs_v1
Slēpts komentārs: biedza22
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-09 23:34, pirms 11 gadiem
grib uzsist cenu, bet riskanti...var arī nesist tik labi vairs un citronu skaits kritīsies.

     [+] [-]

, 2013-06-09 23:38, pirms 11 gadiem
Kāda jēga no spēlētāja, kurš negrib palikt jeb grib pie sīvākajiem konkurentiem? Es tomēr ceru, ka nākamvasar Bavārijā būs lieliski uzbrucēji, un Levandovskis smagi aplauzīsies par šo gadījumu. Gecem nebūs labāks liktenis Minhenē.

     [+] [-]

, 2013-06-09 23:40, pirms 11 gadiem
diezgan gudri, Dortmundei šis noderēs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-10 13:17, pirms 11 gadiem
zel gribeju,jau tagad robertu lewandowski