Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz izkrišanas draudiem, Anglijas izlases vārtsargs Pikfords pagarina līgumu ar "Everton"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neskatoties uz izkrišanas draudiem, Anglijas izlases vārtsargs Pikfords pagarina līgumu ar "Everton"
Džordans Pikfords. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Liverpūles "Everton" līdz 2027. gadam pagarinājis līgumu ar Anglijas izlases pirmo numuru Džordanu Pikfordu. Kontraktā nav iekļauts punkts, kas ļautu Pikfordam pamest komandu, ja tā izlidotu no Premjerlīgas.

28 gadus vecais Džordans Pikfords tuvojās pašreizējā līguma pēdējai sezonai, un vārtsarga vārds tika piesaukts "Tottenham Hotspur" sakarā. Taču Pikfords lēmis pagarināt līgumu ar "Everton" līdz 2027. gadam.

Līgumā nav iekļauts punkts, kas ļautu Pikfordam doties prom, ja "Everton" izlidotu no Premjerlīgas. Kopš galvenā trenera amatā stājies Šons Daišs, izdevies uzvarēt divās no trim spēlēm un izrauties no izkrišanas zonas. "Everton" ieņem 16. vietu, izkrišanas zonu apsteidzot par vienu punktu.

Pikfords uz Liverpūli devās 2017. gadā, kad "Sunderland" par viņu saņēma 30 miljonus mārciņu, un "Everton" vārtus viņš sargājis 222 spēlēs. Viņš bija Anglijas izlases pirmais numurs gan 2018., gan 2022. gada Pasaules kausā, kā arī 2021. gadā notikušajā Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...