Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sirotkina sponsors aiziet no "Williams", jo neapmierina komandas sniegums

Juris Grīns
Juris Grīns

Sirotkina sponsors aiziet no "Williams", jo neapmierina komandas sniegums
Sergejs Sirotkins. Foto: Martini Williams F1 Team

Krievu autosportistam Sergejam Sirotkinam nākamgad visai noteikti nebūs izredžu startēt "Formulā 1", bet viņa sponsors "SMP" neturpinās finansiāli atbalstīt "Williams" komandu. Tas kļuva zināms, kad tika paziņots par Roberta Kubicas kļūšanu par sacīkšu pilotu.

Uzreiz pēc "Williams" oficiālā paziņojuma par Kubicas iekļaušanu pamatsastāvā, savu komentāru par situāciju sniedza arī "SMP", kas līdz šim sponsorēja komandu.

"Esam nolēmuši neturpināt dalību "Formula 1" čempionātā kopā ar "Williams"," teikts "SMP" paziņojumā. "Mēs bijām nepatīkami pārsteigti par komandas snieguma lejupslīdi, ko tā rādījusi jau kopš sezonas sākuma. Arī sacīkšu mašīnas progress 2018. gada sezonas laikā nebija pietiekošs."

Uz "Williams" formulām šogad ir redzamas "SMP Racing" uzlīmes. Tas ir projekts, ko savulaik izveidoja Krievijas bankas "SMP Bank" dibinātājs Boriss Rotenbergs, dažādos veidos iesaistoties starptautiskajā autosportā, kur atbalsta krievu sportistus.

Paziņojumā arī slavēts Sirotkina sniegums F1 debijas sezonā: "Lai vai kā, Sergejs pavadījis labu sezonu "Williams" komandā, tādos apstākļos, kādi viņam tika doti, parādot sevi par visiem 100 procentiem un piepildot mērķus, kas no viņa tika prasīti."

Sirotkina labākais rezultāts šogad bijis Moncā izcīnītā desmitā vieta, kur viņš arī guvis vienīgo punktu.

Zināms, ka Sirotkins paliks "SMP" paspārnē, taču vēl nav paziņots, kurā čempionātā sportists startēs.

Izmantotie resursi:
Motor Sport Magazine

     [+] [-]

, 2018-11-23 13:09, pirms 5 gadiem
Paziņojums jauno laiku rus stilā, Sergejs esot bijis fantastisks braucējs, tik komanda mēsls! OK, Williams nav labākajā formā bet puika pat Strola dēliņam zaudēja vienos vārtos, jau sezonas vidū bija skaidrs ka tikai dēļ rus naudas Sergejs varēs da-braukt sezonu līdz beigām.
Redzēs ko lisais ar sirmo bārdu nākamgad rādīs ar šo mašīnu.