Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugeram pirmais treniņš ar "Penguins" pēc operācijas, Balceram spēle pret "Ducks"

Rolands Eliņš

Bļugeram pirmais treniņš ar "Penguins" pēc operācijas, Balceram spēle pret "Ducks"
Teodors Bļugers. Foto: pittsburghhockeynow.com

Šovakar NHL kluba Pitsburgas "Penguins" treniņā piedalījās iepriekš traumu guvušais Teodors Bļugers, kuram bija paredzēta krietni ilgāka nespēlēšana. Rūdolfam Balceram tikmēr šonakt gaidāma spēle pret Anaheimas "Ducks" (5:00 no rīta), bet Elvja Merzļikina joprojām nebūs "Blue Jackets" pieteikumā.

Teodoram Bļugeram tika veikta žokļa operācija 24. janvārī, un tobrīd tika norādīts, ka viņam būs jāizlaiž 6-8 nedēļas. Taču vēl nav pagājis ne mēnesis, kad latviešu uzbrucējs atgriezies komandas treniņos.

Bļugers šovakar piedalījās "Penguins" treniņā, tiesa, viņam bija baltais krekls, kas nozīmē, ka viņu nevar iesaistīt fiziska kontakta spēlē.

"Penguins" treneris Maiks Salivans pēc treniņa medijiem norādīja, ka Bļugera statuss nav mainījies, attiecīgi viņa piedalīšanās spēlēs pagaidām nav gaidāma. Bļugeram esot ļauts piedalīties treniņā tikai tāpēc, ka komandai bija paredzēts pārsvarā strādāt ar tehniskajiem elementiem.

Tikmēr NHL spēle šonakt paredzēta Sanhosē "Sharks" komandai ar Rūdolfu Balceru sastāvā. Balcers vakardienas treniņā tika iespēlēts otrajā maiņā kopā ar Kutūru un Nieto, tāpat arī otrajā vairākuma virknējumā.

Balcers februārī pagaidām aizvadījis tikai trīs spēles. "Sharks" komandai mēneša sākumā bija ilgāks pārtraukums, un pirmajā mačā pēc tam Balcers guva nelielu traumu, no kuras atgriezās iepriekšējā spēlē.

Balcers šosezon savācis 15 punktus 32 spēlēs, turklāt tuvojas patīkamai robežai – viņa nākamais rezultativitātes punkts viņam būs 50. NHL (šobrīd20+29).

"Sharks" aizvadīs spēli viesos pret "Ducks", kas pirms divām dienām pārtrauca savu četru zaudējumu sēriju. "Ducks" šosezon guvusi par astoņiem punktiem vairāk nekā Sanhosē un ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

Kolumbusas "Blue Jackets" savukārt paredzēta spēle pret Toronto, un sastāvā vēlreiz nebūs Elvja Merzļikina. Viņa statuss joprojām ir, ka atgriešanās gaidāma kuru katru dienu.

Kolumbusa līdz ar to vēlreiz savus vārtus uzticēs Žanam Fransuā-Berubē, kamēr 20 gadus vecais Džets Grīvzs būs rezerves vārtsarga lomā.

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Blue Jackets – Maple Leafs2:00Panthers-Predators2:00
Senators-Wild2:00Flyers-Blues2:00
Ducks-Sharks5:00Kraken-Islanders5:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-22 23:37, pirms 2 gadiem
Vai par Bļugera salaušanu iedeva diskābeli?

  +2 [+] [-]

, 2022-02-23 01:16, pirms 2 gadiem
Visu sportacentrs.com lietotāju vārdā nododu sveicienus Bļugerim.

     [+] [-]

, 2022-02-23 12:13, pirms 2 gadiem
Tedijs cīnītājs
Amerikā mīl stiprākos un uzvarētājus