Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" iemet septiņus vārtus, pagarinot Rietumu līderes zaudējumu sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Stars" iemet septiņus vārtus, pagarinot Rietumu līderes zaudējumu sēriju
Dalasas "Stars" uzbrucējs Džo Pavelskis svin vārtu guvumu. Foto: Tony Gutierrez/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) iespaidīgu sniegumu uzbrukumā parādījusi Dalasas "Stars" komanda, kas nakts vienīgajā nepārceltajā spēlē ar 7:4 sakāva Minesotas "Wild", liekot Rietumu konferences līderei ciest jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Iepriekšējās četrās abu komandu savstarpējās spēlēs bija uzvarējusi "Wild" vienība, tostarp divās no šīm cīņām dalasiešu cietoksnī iemetot pa septiņām ripām. Šonakt mača rokraksts bija citādāks, pirmajās trīsarpus minūtēs "Stars" pēc veterāna Džo Pavelska rezultatīvā metiena un Esas Lindela vārtu guvuma skaitliskajā mazākumā iegūstot 2:0 vadību.

Turpinājumā "Wild" uzbrucēji Raiens Hārtmans un Kevins Fiala atguva līdzsvaru (2:2), bet līdz otrās trešdaļas noslēgumam mājinieki ieguva 4:3 pārsvaru. Izšķirošs izrādījās trešā perioda sākums, kad minūtes intervālā ziemeļeiropieši Jakubs Petešons un Miro Heiskanens nostiprināja "Stars" pārsvaru - 6:3.

Minesotiešus neglāba šveicieša Fialas divi precīzie raidījumi, kā arī Kirila Kaprizova trīs (1+2) rezultativitātes punkti. Pa diviem punktiem šonakt sakrāja "Stars" aizsargs Heiskanens (1+1), uzbrucēji Džeimijs Bens (1+1), Džeisons Roertsons (0+2) un Deniss Gurianovs (0+2), kā arī "Wild" uzbrucēji Hārtmans un norvēģis Matss Cukarello.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Wild" ar 30 spēlēs iegūtiem 40 punktiem saglabā līderpozīciju, savukārt "Stars" ar 32 punktiem 29 mačos ieņem 11. vietu.

     [+] [-]

, 2021-12-21 09:46, pirms 2 gadiem
Radulovs nekāds

     [+] [-]

, 2021-12-21 12:01, pirms 2 gadiem
Jawell rakstīja: Radulovs nekāds
labi gan ka mūsējie spridzina...