Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Vokers: "Visi grib, lai graujam ar 3:0 vai 4:0, bet turnīru futbols nav tāds"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vokers: "Visi grib, lai graujam ar 3:0 vai 4:0, bet turnīru futbols nav tāds"
Kails Vokers. Foto: Reuters/Scanpix

Pirms Eiropas čempionāta sākuma prognozēs par galveno favorīti tika saukta Anglijas izlase, taču turnīra ievads padevies nepārliecinošs – 1:0 nestabilā spēlē pret serbiem un 1:1 pret dāņiem. Kails Vokers uzskata, ka nav samērīgi prasīt sāncenšu sagraušanu.

"Visi grib, lai pārbraucam pāri pretiniekiem ar 3:0 vai 4:0, bet tas nav futbols. Šis ir turnīru futbols. Pretī nāca laba Dānijas komanda," pauda Kails Vokers, kurš Mančestras "City" rindās sešas reizes kļuvis par Anglijas čempionu un triumfējis arī Čempionu līgā. "Treneris grib, lai spēlējam brīvu un uzbrūkošu futbolu. Eiropas čempionāts, tāpat kā Čempionu līga, nav pastaiga, kad atbrauc un paņem trīs punktus. Zinām, ka varam spēlēt labāk, bet tieši mēs atrodamies grupas vadībā."

Anglijas vārtus guva kapteinis Harijs Keins, kurš pievienojies Veinam Rūnijam un Maiklam Ouvenam – viņi ir vienīgie angļi, kuri guvuši vārtus četros finālturnīros. Keins valstsvienības kreklā iesitis 64 vārtus 93 spēlēs.

"Pirms turnīra teicām, ka nebūs vieglu spēļu, un tieši to arī redzam. Nav šaubu, ka varam būt labāki gan ar bumbu, gan bez bumbas. Labas komandas prot panākt rezultātu, kad neparāda labāko sniegumu. Mēs tikpat kā esam kvalificējušies nākamajai kārtai, un tas ir galvenais uzdevums," skaidroja Keins.

"Zinu, ka mājās ir bažas un vilšanās par mūsu sniegumu, bet tas nav nekas jauns. Iepriekšējā Eiropas čempionātā bija neizšķirts pret Skotiju (0:0), bet vēlāk spēlējām finālā," teica Keins. Anglija grupas noslēdzošo maču aizvadīs otrdien, kad spēkosies pret Slovēniju. Uzvara garantēs pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

     [+] [-]

, 2024-06-21 13:23, pirms nedēļas
varbūt tad labāk "Staigātājs"? .. Vokers..

     [+] [-]

, 2024-06-21 14:57, pirms nedēļas
Vari uzvarēt 6 EPL un arī CL, bet nonāc Anglijas izlasē un visus pārņem lūzera domāšana

     [+] [-]

, 2024-06-21 19:46, pirms nedēļas
Un Volkeram kā vienmēr ir taisnība. Šeit svarīgi ir punkti un uzvaras izslēgšanas mačos. Itālija to pierādīja.

     [+] [-]

, 2024-06-21 23:58, pirms nedēļas
Itālija ar 3:0 apspēlēja turkus un Šveici grupā