Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bijušais ''Partizan'' kapteinis Panters karjeru turpinās ''Barcelona''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bijušais ''Partizan'' kapteinis Panters karjeru turpinās ''Barcelona''
Kevins Panters ar bumbu. Foto: KK Partizan

30 gadus vecais amerikāņu aizsargs Kevins Panters pēc trīs sezonām Belgradas ''Partizan'' rindās pārcēlies uz Spāniju, parakstot vienas sezonas līgumu ar ''Barcelona''.

Aizvadītajā Eirolīgas sezonā Panters caurmērā guva 15,0 punktus, izcīnīja 2,6 bumbas zem groziem, atdeva 2,6 piespēles un pārtvēra 1,1 bumbu. Viņa pārstāvētā ''Partizan'' nesasniedza Eirolīgas izslēgšanas spēles.

Panters ir viens no diviem ārzemniekiem, kurš izpelnījies ''Partizan'' kapteiņa godu. Otrs ir Žofrē Loverņs – basketbolists, kurš Belgradas klubā spēlēja kopā ar Dāvi Bertānu.

Karjeras laikā 30 gadus vecais amerikānis, kuram ir arī Serbijas pase, spēlējis Grieķijas vienībā ''Lavrio'', Antverpenes ''Giants'', ''Rosa Radom'' Polijā, Boloņas ''Virtus'', Atēnu AEK, Pirejas ''Olympiacos'', Belgradas ''Crvena Zvezda'' un Milānas ''Olimpia''.

Papildinājusies arī otra Belgradas vienība ''Crvena Zvezda'', kas parakstījusi divu sezonu līgumu ar amerikāņu aizsargu Aizeju Keinenu. Viņš iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja Grieķijas grandu Pirejas ''Olympiacos''. Pagājušajā sezonā amerikānim vidēji 11,1 punkts, trāpot 42,5% izpildīto trejaču.

Karjeras laikā Keinens spēlējis aizvadījis 235 mačus NBA, pārstāvot Hjūstonas ''Rockets'', Milvoki ''Bucks'', Čikāgas ''Bulls'', Filadelfijas ''76ers'' un Fīniksas ''Suns''. Otrpus okeānam Keinens spēlējis pie okupantiem UNICS rindās un Stambulas ''Galatasaray''.

Savukārt Itālijas čempione Milānas ''Olimpia'' parakstījusi divu gadu līgumu ar 26 gadus veco amerikāņu aizsargu Armoni Bruksu. Viņam šī būs pirmā pieredze ārpus Ziemeļamerikas pēc 84 mačiem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un vairākām sezonām G-līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/bask...
https://kkcrvenazvezda.rs/2024/06/1...
https://www.olimpiamilano.com/detta...