Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Bayern'' mēģinās radīt intrigu pret ''City'' un Holannu cīņā par ČL 1/2 finālu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Bayern'' mēģinās radīt intrigu pret ''City'' un Holannu cīņā par ČL 1/2 finālu
Bernardu Silva un Ērlings Holanns. Foto: AFP/Scanpix

Šodien ar atlikušajām divām UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlēm tiks noskaidrotas pēdējās divas turnīra pusfināla dalībnieces. Plkst. 22:00 Minhenes ''Bayern'' mēģinās likvidēt trīs vārtu deficītu pret Mančestras ''City'', bet Milānas ''Inter'' nosargāt divu vārtu pārsvaru pret Lisabonas ''Benfica''. Spēļu tiešraides Viaplay.

• Šodien plkst. 22:00 ar spēlēm starp Minhenes ‘’Bayern’’ pret Mančestras ‘’City’’ un Milānas ‘’Inter’’ pret ‘’Benfica’’ noslēgsies UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināli. Abu spēļu tiešraides Viaplay.

• Abos pāros platus soļus uz pusfināla pirmajos mačos spēra ‘’City’’ un ‘’Inter’’. Pirmā savā laukumā apspēlēja Minhenes ‘’Bayern’’ ar 3:0, kamēr otrā viesos bija pārāka ar 2:0.

• Minhene ne tikai zaudēja ar trīs vārtu pārsvaru, bet tās divi spēlētāji mača beigās un ģērbtuvē iesaistījās fiziskā konfliktā. Sadio Manē iesita Lerojam Sanē un saņēma vienas spēles diskvalifikāciju, kā arī naudas sodu. To viņš izcieta iepriekšējā Bundeslīgas spēlē pret ‘’Hoffenheim’’.

• Mančestra bez cīņas par šī turnīra pusfinālu šobrīd arī tuvojas Premjerlīgas līderei ‘’Arsenal’’ vietējā čempionātā. Šobrīd komandas šķir četri punkti, pie tam, esošajai čempionei ir viena spēle rezervē.

• Kluba galvenais treneris Peps Gvardiola šovakar var desmito reizi trenera karjeras laikā iekļūt UEFA Čempionu līgas pusfinālā. ‘’Mums būs jātiek galā ar emocijām, neatkarīgi, labām vai sliktām. Nezinām, kā viņi spēlēs, bet mums ir jāzina, kā mēs spēlēsim katrā no spēles situācijām,’’ pirms mača teica vienības treneris.

• ‘’Zinām, ka mūs sagaida ļoti grūts uzdevums. Ja būsim gudri un iesim soli pa solim, tad var notikt brīnumainas lietas. Mēs ticam sev un ticam, ka varam uzvarēt,’’ dienu pirms mača teica jaunais ‘’Bayern’’ treneris Tomass Tuhels.

• Otrajā pārī ‘’Inter’’ savā laukumā jānosargā divu vārtu pārsvars pār ‘’Benfica’’. UEFA Čempionu līgas pusfinālā itāļu klubs pēdējo reizi spēlēja 2009./2010. gada sezonā, kad kļuva arī par čempioni, finālā ar 2:0 uzvarot Minhenes ‘’Bayern’’.

• ‘’City’’ pret ‘’Bayern’’ ceturtdaļfināla uzvarētāju pusfinālā jau gaida Madrides ‘’Real’’, bet ‘’Inter’’ pret ‘’Benfica’’ pāra uzvarētājs par vietu finālā cīnīsies pret ‘’Milan’’.

• Pusfinālu izspēle gaidāma 9. un 16. maijā, bet lielais fināls notiks 10. jūnijā Turcijas pilsētā Stambulā.

Čempionu līgas ceturtdaļfināla otrās spēles

SpēleRezultātsVārtu guvējiSumma
Chelsea - Real Madrid0:2 (0:0)Rodrigo 58' 80'0:2
Napoli - Milan1:1 (0:1)Osimens 90'+3 - Žirū 43'1:2
Bayern - Manchester City0:3
Inter Milan - Benfica2:0

  -4 [+] [-]

, 2023-04-19 12:07, pirms gada
...man domāt, ka Bayern vajadzēja iegūt Levandovska aizstājēju...tā uz pirmo skatu - kaut vai Havertcu no čelses...nu, tas uz nākošo sezonu

  +4 [+] [-]

, 2023-04-19 12:41, pirms gada
Kopš kura laika Havertcs būtu nr 9 uzbrucējs? Viņš noteikti neder kā smailes uzbrucējs, viņš ir uzbrūkošais pussargs.

     [+] [-]

, 2023-04-19 12:47, pirms gada
dakots rakstīja: ...man domāt, ka Bayern vajadzēja iegūt Levandovska aizstājēju...tā uz pirmo skatu - kaut vai Havertcu no čelses...nu, tas uz nākošo sezonu
Jā, Kai galīgi neder. Vot Kane no TOT būs brīvs, to var mēģināt piesaistīt.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-19 14:31, pirms gada
Keins nebūs brīvs, viņam līgums līdz 2024. gada vasarai. Viņu arī droši vien MU mēģinās savākt.

     [+] [-]

, 2023-04-19 19:03, pirms gada
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Jā, Kai galīgi neder. Vot Kane no TOT būs brīvs, to var mēģināt piesaistīt.
Kane it ka esot Bayern atteicis un MU vins ir viens no top transferu prioritatem vasara. Bet zinot Spurs ipasnieku tur visadi brinumi var but un nebrinisos, ja vins paliks vel uz sezonu un aizies ka brivais agents pec gada, ta gan butu kluda visam pusem.

     [+] [-]

, 2023-04-19 19:04, pirms gada
Bayern maz izredžu... es pat teiktu ļoti tuvu nullei, jo te tiešām ir jānotiek brīnumam, lai Minhene izglābtos...

Arī otrā pārī intrigas maz, jo Inter noteikti noturēs pārsvaru...

     [+] [-]

, 2023-04-19 22:52, pirms gada
ManCity veiksme no pagājušās nedēļas turpinās... tiesnesis arī, kur var, piepalīdz...