Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Zinčenko: "Ja turpināsim cīnīties un ticēt, "Arsenal" var sasniegt jebkuru mērķi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zinčenko: "Ja turpināsim cīnīties un ticēt, "Arsenal" var sasniegt jebkuru mērķi"
Oleksandrs Zinčenko. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdere Londonas "Arsenal" sestdienas pēcpusdienā izcīnīja kaujiniecisku uzvaru, viesos iesitot divus vārtus kompensācijas laikā un ar 4:2 pieveicot "Aston Villa". Ukrainis Oleksandrs Zinčenko uzskata, ka "Arsenal" pa spēkam ir jebkas.

"No šīs spēles gribu paņemt divas lietas. Pirmkārt, ieguvām vērtīgu mācību, ka vajag ticēt līdz pašām beigām. Kā esmu teicis arī iepriekš, mūsu komandā ir lieliski cilvēki, un kopā varam sasniegt visu, ko vēlamies, ja vien turpināsim cīnīties un ticēt. Tas, kā spēlējām otrajā puslaikā, ir perfekta ilustrācija manis teiktajam," teica Oleksandrs Zinčenko.

Kreisās malas aizsargs 61. minūtē panāca 2:2, bet uzvaru Londonas "Arsenal" nodrošināja kompensācijas laikā. Vispirms bumba no pārliktņa atlēca pret "Aston Villa" vārtsargu Emiliano Martinesu un tad atrada ceļu vārtos, bet kompensācijas laika astotajā minūtē punktu pielika Gabriels Martinelli.

"Vēl palicis daudz spēļu. Mums jāturpina cīnīties un jāturpina ticēt," pauda ukrainis. "Arsenal" 23 spēlēs ir 54 punkti, bet tuvākā sekotāja "Manchester City" aizvadījusi par spēli vairāk, bet iekrājusi par diviem punktiem mazāk. Vakar "Manchester City" nespēja viesos pieveikt "Nottingham Forest".

"Pirmajā puslaikā kļūdījāmies pat vienkāršās lietās. Otrajā puslaikā uzlabojām individuālo līmeni, darījām vienkāršās lietas pareizi. Uzvara bija pelnīta. Parādījām raksturu, kvalitāti, pareizo temperamentu un personību. Nesadusmojāmies un neizmētājām rotaļlietas. Emocionāli tikām galā," uzsvēra lielgabalnieku galvenais treneris Mikels Arteta.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-02-19 12:43, pirms gada
ARSENAL sastāvs jauns daudz titulu priekšā!

     [+] [-]

, 2023-02-19 19:03, pirms gada
Domāju, ka Mančesteras klubi beigās abi būs priekšā