Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Konferences līgas 3. kārtā RFS tiksies pret Maltas un Igaunijas klubu dueļa uzvarētāju

Rolands Eliņš

Konferences līgas 3. kārtā RFS tiksies pret Maltas un Igaunijas klubu dueļa uzvarētāju
Tomislavs Šāričs. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova|RFS

UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas izlozē noskaidrojušies Latvijas čempionvienības RFS pretinieki, kā arī pārējo trīs Latvijas komandu potenciālie pretinieki šajā turnīra fāzē.

RFS pēc zaudējuma Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzreiz nonāca Konferences līgas trešajā kārtā. Izloze lēma, ka tajā Rīgas komandai būs jātiekas ar Maltas "Hibernians" un Igaunijas "Levadia" komandu pāra uzvarētāju.

RFS ir vienīgā Latvijas komanda, kas var būt droša par savu vietu Konferences līgas trešajā kārtā, kamēr pārējās trīs Eirokausu dalībnieces no Virslīgas šonedēļ sāks otrās kārtas izspēli.

"Liepāja" cīnīsies pret Šveices "Young Boys", kas kurzemniekiem būs ļoti smags pārbaudījums. Ja izdosies sarūpēt sensāciju, tad trešajā kārtā būs jātiekas pret Somijas "KuPS", ko pārstāv Jānis Ikaunieks, vai Moldovas "Milsami".

"Valmierai", ja izdosies pieveikt Ziemeļmaķedonijas "Shkendija", būs jācīnās pret Zviedrijas AIK un Ukrainas "Vorskla" dueļa uzvarētāju, no kuriem neviens nebūs viegls variants.

Savukārt "Riga", kas šajā izlozes kārtā bija vienīgā Latvijas neizsētā komanda, izlozē saņēma iespēju trešajā kārtā tikties ar "Gil Vicente", Portugāles komandu. Vispirms gan "Riga" otrajā kārtā jāpieveic "Ruzomberok" no Slovākijas.

Konferences līgas trešās kārtas uzvarētājas kvalificēsies izšķirošajām pārspēlēm par vietu grupu turnīrā.

Tāpat šodien tika veikta arī Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas izloze, taču tur pagaidām konkrēti zināmas tikai divas komandas, jo pārējās šajā turnīrā iesaistīsies pēc izstāšanās no Čempionu līgas.

Eiropas līgas kvalifikācijas 3. kārtas izloze

1. komanda2. komanda
Žalgiris (LTU) / Malmö FF (SWE)Pyunik (ARM) / Diddeleng (LUX)
Ludogorets (BUL) / Shamrock Rovers (IRL)Dinamo Zagreb (CRO) / Shkupi (MKD)
Linfield (NIR) / Bodø/Glimt (NOR)Qarabağ (AZE) / Zürich (SUI)
Maccabi Haifa (ISR) / Olympiacos (GRE)Ferencváros (HUN) / Slovan Bratislava (SVK)
Maribor (SVN) / Sheriff (MDA)HJK Helsinki (FIN) / Viktoria Plzeň (CZE)
Midtjylland (DEN) / AEK Larnaca (CYP)Partizan (SRB)
Dynamo Kyiv (UKR) / Fenerbahçe (TUR)Slovácko (CZE)

  +1 [+] [-]

, 2022-07-18 16:24, pirms 2 gadiem
No kurienes nāk pretī komandas spēlēs par grupu turnīru

  +3 [+] [-]

, 2022-07-18 16:26, pirms 2 gadiem
Lv komandā vieglāk aizlaist uz Mēnesi , nevis tikt grupu turnīrā.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-18 16:33, pirms 2 gadiem
erfeša lieliska izloze, pārējām komandām bez izredzēm pārvarēt 3. kārtu.

     [+] [-]

, 2022-07-18 17:01, pirms 2 gadiem
RFS var izdarīt to, ko Rīga fc neizdarīja. Izmantot veiksmīgu izlozi... Un tikt sola attālumā no pamatturnīra. Par pārējām komandām runājot Valmierai visveiksmīgāk... Nosacīti. Rīgai būs ļoti smagi, Liepājai variantu vispār nebus

  +2 [+] [-]

, 2022-07-18 17:44, pirms 2 gadiem
Tūdaļ sāksies virslīgas spēļu pārcelšana un tas ir viens no galveniem iemesliem,lai novēlētu Latvijas klubiem izlidot jau nākošajā kārtā.Nacionālais čempionāts ir svēta lieta futbola lielvalstīs,kad mēs to sapratīsim,tad varbūt futbola dievs savu vaigu pagriezīs ari uz mūsu pusi un būs tad panākumi eirokausos.Iedomājieties teorētiski visi mūsu klubi iekļūst grupu turnīrā.Garantēju,ka virslīgas turnīrs noslēgtos Ziemassvētkos😀Tas labākā gadījumā.

  +2 [+] [-]

, 2022-07-18 17:49, pirms 2 gadiem
purva_velns rakstīja: No kurienes nāk pretī komandas spēlēs par grupu turnīru
Domā RFS? Ja viņi uzvarēs Hibernians vai Levadia, tad izšķirošajā kārtā par grupu turnīru būs kāda no tām, kas izkritīs no Eiropas līgas 3. kval. kārtas čempionu zara. Zem raksta ir tabula ar EL izlozi, kāds no to pāru zaudētājiem (jeb divkāršiem zaudētājiem no pirmajiem 5, kas ir tabulā čempionu zars). Piem. Žalgiris, Shkupi, Lienfield, vēlreiz HJK...

     [+] [-]

, 2022-07-18 17:52, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: erfeša lieliska izloze, pārējām komandām bez izredzēm pārvarēt 3. kārtu.
Iesi uz Young boys mājas spēli?

  +3 [+] [-]

, 2022-07-18 18:39, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Tūdaļ sāksies virslīgas spēļu pārcelšana un tas ir viens no galveniem iemesliem,lai novēlētu Latvijas klubiem izlidot jau nākošajā kārtā.Nacionālais čempionāts ir svēta lieta futbola lielvalstīs,kad mēs to sapratīsim,tad varbūt futbola dievs savu vaigu pagriezīs ari uz mūsu pusi un būs tad panākumi eirokausos.Iedomājieties teorētiski visi mūsu klubi iekļūst grupu turnīrā.Garantēju,ka virslīgas turnīrs noslēgtos Ziemassvētkos😀Tas labākā gadījumā.
Pie mums vēl ilgi to nesapratīs. Sezonas laikā vairāki nedēļām ilgi pārtraukumi, izlašu spēļu logos, un vēl tā eirokausu padarīšana. It kā komandās būtu tik 11-14 spēlētāji. Kas traucē spēlēt ar spēlētājiem no soliņa, jauniešu komandām. Neviens netraucē!!! Visi būtu ieguvēji. Un neizjauktu kalendāru. Eiropā spēlē un visi ir pie labas veselības un lielas naudas vēl apgroza.

     [+] [-]

, 2022-07-18 19:10, pirms 2 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Pie mums vēl ilgi to nesapratīs. Sezonas laikā vairāki nedēļām ilgi pārtraukumi, izlašu spēļu logos, un vēl tā eirokausu padarīšana. It kā komandās būtu tik 11-14 spēlētāji. Kas traucē spēlēt ar spēlētājiem no soliņa, jauniešu komandām. Neviens netraucē!!! Visi būtu ieguvēji. Un neizjauktu kalendāru. Eiropā spēlē un visi ir pie labas veselības un lielas naudas vēl apgroza.
Izlašu pārtraukumos nespēlē. Eirokausos gan, būtu vērts paskatīties - cik daudz ir to līgu, kas iet pretī klubiem. No vienas puses gan arī var saprast to, kāpēc topi (kaut vai tie paši angļi) nepārceļ - ja tev ir 3-4 kusa izcīņas, 18-20 komandas līgā - ej un pārcel uzreiz 3-4 komandām tās spēles. Mums ar 1 Latvijas kausu un sauju komandu tas ir vieglāk + "biezie" noteikti uzspiež Līgas vadībai.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-18 20:05, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Iesi uz Young boys mājas spēli?
Domāju, ka jā, biļetes var sākot no 25 CHF paņemt, kas ir ok. Man tik ne Liepāja, ne Berne simpatizē...

     [+] [-]

, 2022-07-18 20:39, pirms 2 gadiem
Liepāja jau pārcēla spēli. Rīga un Valmiera spēlēja. Tie bocmaņi un namgeji ir mīkstie. Ne velti dabūja pa dē no Grobiņas.

     [+] [-]

, 2022-07-18 20:56, pirms 2 gadiem
Nesapratu,biļete uz YOUNG BOYS 25 EIRO ?

     [+] [-]

, 2022-07-18 21:35, pirms 2 gadiem
saulainaespania rakstīja: Nesapratu,biļete uz YOUNG BOYS 25 EIRO ?
Šveicē frankos

     [+] [-]

, 2022-07-18 22:12, pirms 2 gadiem