Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čavi: ''Nepatīk runāt par tiesnešiem, taču šoreiz viņam bija skaidra ietekme uz mūsu sezonu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Čavi: ''Nepatīk runāt par tiesnešiem, taču šoreiz viņam bija skaidra ietekme uz mūsu sezonu''
Čavi Ernandess un Ištvans Kovāčs. Foto: Imago Images/Scanpix

Otrdienas vakarā UEFA Čempionu līgā noskaidroja sezonas pirmās pusfinālistes. Par vienu no tām kļuva Parīzes ''Saint-Germain'', kas atbildes mačā Spānijā vairāk nekā stundu spēlēja vairākumā un summā pārspēja ''Barcelona''. Pēc mača katalāņu galvenais treneris Čavi Ernandess asi kritizēja spēles galveno tiesnesi.

''Galvenais tiesnesis bija ļoti slikts. Teicu viņam, ka viņa sniegums bija katastrofāls. Man nepatīk runāt par tiesnešiem, taču šoreiz viņiem bija skaidra ietekme uz mūsu sezonu un tas ir jāpasaka,'' pēc spēles galveno tiesnesi Ištvanu Kovāču kritizēja Barselonas kluba galvenais treneris Čavi Ernandess, kurš bija neapmierināts ar rumāņu arbitra lēmumu mača 29. minūtē parādīt sarkano kartīti mājinieku centra aizsargam Ronaldam Arauho.

''Esam ļoti sarūgtināti un dusmīgi, jo sarkanā kartīte bija izšķirošais spēles faktors. Ar 11 spēlētājiem bijām labā pozīcijā, spēlējām labi un mums piederēja iniciatīva. Parādīt sarkano kartīti šādā spēlē ir par daudz. Pēc tās bija pavisam cita spēle… Žēl, ka sezonu sabojāja nevajadzīgs noraidījums. Ir žēl, ka viss sezonas darbs tiesneša lēmuma dēļ noslēdzas šeit,'' turpināja spāņu stratēģis.

''Es būtu vēlējies spēlēt 11 pret 11 pret Luisu Enriki un viņa vadīto Parīzes ''Saint-Germain'' visas spēles minūtes. Zinām, ka futbolā ir noraidījumi, taču uzskatu, ka šis [Ronalda Arauho noraidījums] bija nevajadzīgs,'' noslēdza Čavi.

Otrajā puslaikā tiešo sarkano kartīti izpelnījās arī pats Čavi un bija spiests tehnisko zonu pamest.

Parīzes ''Saint-Germain'' futbolisti divu maču summā pievieca ''Barcelona'' ar 6:4 un iekļuva pusfinālā, kurā spēkosies pret Dortmundes ''Borussia''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2024-04-17 11:33, pirms 2 nedēļām
Tīra sarkanā!Tiesnesim ļoti laba spèle!Likt busu 30 minūtē nebija prātīgs lēmums!GG Barca

  +1 [+] [-]

, 2024-04-17 13:17, pirms 2 nedēļām
Cerēju par Barsu, bet nu šajā spēlē paši vien vainīgi. Tiesnesi vainot šeit ir pilnīgs absurds. Džeki, laikam bija eiforijā nonākuši pēc gūtajiem vārtiem.
Pieļāva kļūdu, kuru laboja ar vēl lielāku kļūdu un tad cerēja, ka ar 2 vārtiem pietiks, nepietika! Pēc 3 vārtiem sāka kaut nedaudz atkal spēlēt, bet viss jau bija izliets...

     [+] [-]

, 2024-04-17 18:36, pirms 2 nedēļām
Saprotu treneri. Aiz matiem pievilkta tā sarkanā bija gan, un tā salauza spēli. Viegli uzlika roku uz pleca, un pretinieks nogāzās. Protams, reālīša faniem jau ļauni prieki, nu, cerams, paši šovakar dabūs pa biksēm.