Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeivids ar divām piespēlēm sasniedz 70 punktu robežu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Makdeivids ar divām piespēlēm sasniedz 70 punktu robežu
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Par pirmo spēlētāju, kurš Nacionālās hokeja līgas 2021. gada sezonā sasniedzis 70 punktu atzīmi, kļuvis Edmontonas “Oilers” kapteinis Konors Makdeivids. Viņa pārstāvētā komanda viesos atstāja sausā Vinipegas “Jets” – 3:0.

Izcīnītajā uzvarā Konors Makdeivids atdeva divas rezultatīvas piespēles – vispirms Taisonam Berijam, turpinājumā Jesem Puljujervi. Viņa kontā šosezon ir 23 vārti un 48 piespēles, kas veido 71 punktu. Tuvākais sekotājs ar 63 punktiem ir komandas biedrs Leons Draizaitls, bet trešais ir Patriks Keins ar 56 punktiem. Edmontonas “Oilers” uzvarā lielisks bija Maiks Smits, kurš, atvairot 26 metienus, aizvadīja trešo sauso spēli sezonā.

Kanādas divīzijas pastarīte Otavas “Senators” ar 4:0 sakāva Monreālas “Canadiens”, un vārtos lielisks bija Mets Marejs, kurš atvairīja 23 metienus. Viņam tā bija 12. sausā spēle karjerā, taču kopš iepriekšējās bija jāgaida krietni ilgs laiks – pusotrs gads (2019. gada 26. oktobris, 25 atvairīti metieni Pitsburgas “Penguins” 6:0 uzvarā pret Dalasas “Stars”). Viņam šis bija tikai otrais mačs pret traumas, savukārt “Canadiens” vārtos pirmo spēli pēc atgriešanās ierindā aizvadīja Kerijs Praiss. “Senators” rindās 1+2 guva Dreiks Batersons, aizvadot pirmo trīs punktu spēli karjerā.

Regulārā sezona, 18. aprīlis

SpēleRez.SpēleRez.
Rangers - Devils6:3Hurricanes - Predators3:1
Flyers - Capitals3:6Lightning - Panthers3:5
Sabres - Penguins2:3Red Wings - Blackhawks0:4
Canadiens - Senators0:4Wild - Sharks5:2
Coyotes - Blues3:2Stars - Blue Jackets5:1
Jets - Oilers0:3