Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Warriors'' aizsargs Pūls gatavs aizmirst incidentu ar Grīnu: ''Viņš man atvainojās''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Warriors'' aizsargs Pūls gatavs aizmirst incidentu ar Grīnu: ''Viņš man atvainojās''
"Warriors" aizsargs Džordans Pūls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas ''Warriors'' frontē beidzot valda miers. Pēc masīva konflikta salabuši Dreimonds Grīns un Džordans Pūls, liecina abu sacītais intervijās.

''Viņš man atvainojās. Tas notika profesionāli un mēs plānojam sevi tādās sliedēs arī ievirzīt. Mēs šeit atrodamies, lai spēlētu basketbolu un visi ģērbtuvēs apzinās, cik daudz ir nepieciešams, lai izcīnītu titulu. Un mēs to paveiksim. Tas ir arī viss, ko šajā ziņā varu pateikt. Mēs esam šeit, lai pie griestiem kārtu banerus,'' sacīja Pūls.

5. oktobrī ''Warriors'' aizvadīja komandas treniņu, kurā izcēlās konflikts starp Grīnu un Pūlu. Abi apmainījās laipnībām, pagrūstījās un izskaņā Grīns veica brutālu sitienu pa seju savam komandas biedram. Ir pagājušas gandrīz divas nedēļas, Grīns ir sodīts ar nezināma apmēra naudas sodu un abi basketbolisti intervijās liek noprast, ka viss ir kārtībā.

Arī Grīns atklāja, ka komanda virzās uz priekšu un par incidentu cenšas nedomāt. Viņš vairākkārt jau ir atvainojies Pūlam, viņa vecākiem, komandas biedriem un visiem iesaistītajiem, kā arī darījis to publiski.

''Mēs virzāmies uz priekšu. Es esmu profesionālis, Džordans arī un mums ir darbiņš, ko paveikt. Mēs abi dzīves laikā esam piedzīvojuši daudz uzvaru un mēs zinām, ko tas prasa. Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai to atkārtotu,'' sacīja Grīns.

Pavisam nesen ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovkis vēstīja par to, ka ''Warriors'' pagarinājusi laicīgi līgumu ar Pūlu. Jaunās saistības viņam garantēs 140 miljonus ASV dolāru. Komandas vadība gan noliedz, ka incidents starp Grīnu un Pūlu kaut kādā veidā ir ietekmējis līgumu un tā summu. Pie iespaidīgas naudas maisa ticis arī Endrjū Viginss, kas nozīmē, ka pieejamais budžets sarūk un sākas bažas par to, vai Grīns pēc šīs sezonas vēl valkās kareivju uniformu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/warriors-j...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-17 07:29, pirms 2 gadiem
Šādas lietas neaizmirst.

  +5 [+] [-]

, 2022-10-17 08:04, pirms 2 gadiem
Nuu, ja man maksaatu 140 miljonus, tad es arii aizmirstu

     [+] [-]

, 2022-10-17 10:00, pirms 2 gadiem
bezbiksis rakstīja: Nuu, ja man maksaatu 140 miljonus, tad es arii aizmirstu
Viņam to pašu naudu arī citas NBA komandas piedāvātu.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-17 10:06, pirms 2 gadiem
Labi, ka spēja neatbildēt.. ja divi fiziski spēcīgi čaļi iekarstu un izkautos, diez ko labi tas nebūtu beidzies. 140 ļimoni ir labs kompromiss

     [+] [-]

, 2022-10-17 10:36, pirms 2 gadiem
Pūlam nedaudz jāpaciešās, jo Grīnu gan jau līdz jaunajam gadam aiztreidos

     [+] [-]

, 2022-10-17 11:35, pirms 2 gadiem
Ja GSW iedod Pūlam tādu līgumu un vēl, iespējams, pasaka, ka Grīns spēlēs komandā līdz Februārim vai gada beigām, tad man arī būtu vienalga viņa vietā. Un Grīns jau visdrīzāk nemaz normāli sist nemāk, lai kā psihotu. Par tādu pļauku nav jēga satraukties, jo Grīns būs prom un Pūls būs/ir komandas nākotne.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-17 13:01, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Ja GSW iedod Pūlam tādu līgumu un vēl, iespējams, pasaka, ka Grīns spēlēs komandā līdz Februārim vai gada beigām, tad man arī būtu vienalga viņa vietā. Un Grīns jau visdrīzāk nemaz normāli sist nemāk, lai kā psihotu. Par tādu pļauku nav jēga satraukties, jo Grīns būs prom un Pūls būs/ir komandas nākotne.
nevaru spriest par to cik īpašs esi, bet ja fiziski spēcīgs sportists saļimst, tad par pļauku to nosaukt var tikai atsaldēts cilvēka izstrādājums. bet nu, lai jau tavi secinājumi paliek kādi viņi ir, vārda brīvība un viss pārejais.

     [+] [-]

, 2022-10-17 15:44, pirms 2 gadiem
pizdjux rakstīja: nevaru spriest par to cik īpašs esi, bet ja fiziski spēcīgs sportists saļimst, tad par pļauku to nosaukt var tikai atsaldēts cilvēka izstrādājums. bet nu, lai jau tavi secinājumi paliek kādi viņi ir, vārda brīvība un viss pārejais.
vaine, tiesi to pasu iedomajos, gan jau kkads sikais komente