Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hawks'' uz četriem gadiem par 95 miljoniem pagarina līgumu ar Hanteru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Hawks'' uz četriem gadiem par 95 miljoniem pagarina līgumu ar Hanteru
Deandrē Hanters. Foto: Seth Wenig/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Atlantas ''Hawks'' ir pagarinājusi līgumu uz vēl četrām sezonām par 95 miljoniem ar uzbrucēju Deandrē Hanteru, kurš 2019. gada draftā tika izvēlēts ar augsto ceturto numuru.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Atlantas ''Hawks'' uz četriem gadiem par 95 miljoniem dolāru pagarinājusi līgumu ar uzbrucēju Deandrē Hanteru, ziņo ESPN. Noslēgtais pagarinājums ļaus Hanteram izvairīties no kļūšanas par ierobežoti brīvo aģentu nākamajā vasarā.

2019. gada draftā Atlantas ''Hawks'' Hanteru izvēlējās ar ceturto numuru un šobrīd basketbolists kļuvis par 11 spēlētāju no tā gada drafta, kurš šajā starpsezonā ar klubu panācis līguma pagarinājumu. Vēl tādi tika piešķirti Zaionam Viljamsonam, Dža Morantam, Ārdžejam Beretam, Dariusam Garlandam, Taileram Hīro, Brendonam Klārkam, Nasīram Litlam, Džordanam Pūlam, Keldonam Džonsonam un Kevinam Porteram.

24 gadus vecais basketbolists pagājušajā sezonā vidēji spēlē meta 13.4 punktus, tālmetienus izpildot ar karjeras augstāko precizitāti - 37.9 %. Karjeras laikā Hanters regulārās sezonas laikā laukumā devies 139 spēlēs, kurās vidēji metis 13.2 punktus un izcīnījis 4.1 atlēkušo bumbu zem groziem.

Naktī uz ceturtdienu Atlantas ''Hawks'' sāks jauno NBA sezonu ar spēli savā laukumā pret Hjūstonas ''Rockets''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-10-18 09:50, pirms gada
Hanters ir viens no tiem spēlētājiem, kura patieso vērtību statistika neatspoguļo.

     [+] [-]

, 2022-10-18 12:18, pirms gada
Diezgan labs līgums. Jo visas iespējas viņam vēl izlauzties un kļūt varbūt pat par MIP šogad. Talants un fiziskie dotumi to atļauj.
Ja būtu jābalso jau tagad par labāko GM šogad, balsotu par Hawks GM.
Tika izdevīgi vaļā no Rediša. Aizmainīja arī izdevīgi Huerteru.
Vietā iemainīja ļooti labu spēlētāju par mazu algu - Mureju.
Un vēl Hurtera/Rediša vietā jau ir nodraftēti vēl divi jauni SF.