Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns treniņā iesitis Pūlam, ''Warriors'' izskatīs situāciju un sodīs

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns treniņā iesitis Pūlam, ''Warriors'' izskatīs situāciju un sodīs
Dreimonds Grīns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas ''Warriors'' spēlētājs Dreimonds Grīns trešdienas treniņā iesitis komandas biedram Džordanam Pūlam, vēsta ESPN.

Grīns ar Pūlu ilgu laiku pavadīja strīdoties, incidentam nonākot līdz fiziskai aizskaršanai. Situācija noslēdzās brīdī, kad Grīns dusmu uzplūdā atvēzējās un iesita Pūlam. ''Warriors'' vadība izvērtēs situāciju un, visticamāk, vainīgo pusi sodīs. Pagaidām, tiek lēsts, ka tieši Grīns varētu saņemt disciplinārsodu.

Sitiens gan nopietnas sekas uz Pūlu neatstāja - basketbolists bija spējīgs pabeigt komandas treniņu un laukumu pameta tikai pēc tā. Kā sācies pats strīds, pagaidām, gan nav skaidri zināms. Vārdu pa vārdam, neliela grūstīšanās un nākamais ir bijis Grīna sitiens. Zināms vien, ka komandas biedriem viņus ātri nācās izšķirt, lai situācija nesaasinātos vēl vairāk.

Jāpiemin, ka abiem basketbolistiem jau iepriekš ir bijuši strīdi, taču neviens nebija nonācis tik tālu.

Grīns jau iepriekš ir izcēlies ar ne pārāk labu attieksmi pret vairākiem komandas biedriem. Basketbolists nekautrējas izrādīt savu varu kā treniņos, tā arī spēlēs un tas jau zināmas sekas ir atstājis. Konkrētu spēlētāju nevēlēšanās turpināt spēlēt Goldensteitas klubā ir tikai viena no tām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +7 [+] [-]

, 2022-10-06 09:37, pirms 2 gadiem
Ņemot vērā, ka abi grib pagarināt līgumu par lielām summām, es GSW vietā vienu no viņiem aizmainītu. Labāk jau Grīnu, jo savākt sevi viņš nemāk - bieži uzvedās kā neandertālietis + vēl vecums ir tāds, ka iet norietā un tā pat ilgi nebūs noderīgs. Vēl var kaut ko labu dabūt pretī, jo vērtība vēl ir. Dažreiz liekās, ka Grīns uz vecumu var palikt vēl dumjāks un būt kā vēzis ģērbtuvēs, kas nu jau pierādās.

  +5 [+] [-]

, 2022-10-06 10:06, pirms 2 gadiem
Pareizāk būtu aizmainīt Grīnu. Pārāk toksisks spēlētājs.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-06 10:23, pirms 2 gadiem
Grīns lai arī uzvedībā briesmīgs, bet esam godīgi bez viņa defa un playmaking skills GSW nedabūtu titulus. Viņš iederās šajā komandā un diemžēl viņam jāpaliek, lai turētu dinastiju.

     [+] [-]

, 2022-10-06 11:19, pirms 2 gadiem
Nu ro, jāmaina pret KP. Gan jau vēl WSH iedotu kādu līdzi vai draftu

  -1 [+] [-]

, 2022-10-06 11:34, pirms 2 gadiem
Draymond Green was apologetic in aftermath of the altercation with Jordan Poole, but there was a buildup stemming from teammates noticing a change in Poole’s behavior throughout camp with the guard on the verge of securing a lucrative extension, league sources tell

Izskatās ka Pūlam pašam ar nav visas skrūves galvā

  -1 [+] [-]

, 2022-10-06 11:35, pirms 2 gadiem
Jāparaksta līgums ar Poolu un jāmaina prom, Greens daudz svarīgāks GSW nekā Pools... Un pieprasījums noteikti pēc Poola būs lielāks...

  -2 [+] [-]

, 2022-10-06 12:33, pirms 2 gadiem
Grīns Goldensteitai ir 5x svarīgāks par Pūlu, jo savāc komandas aizsardzību. Viņa spēles izpratne ir pakāpi augstāka. Grīns vienkārši lecīgo džeku nolika pie vietas. Vienīgā Pūla priekšrocība jaunība un uzbrukuma talants. Vai tas ir pietiekami? Pilna NBA ar tādiem uzbrūkošajiemc aizsargiem.

  -3 [+] [-]

, 2022-10-06 15:38, pirms 2 gadiem
Viena lieta, ka Grīns ir huligāns laukumā, cita, ka viņš ir ļoti gudrs, ar līdera dotībām un skaidru vīziju ko viņš kādam saka vai dara. Attiecīgi - neticu, ka Grīns iešāvis pa muti Pūlam tāpat vien - emociju uzplūdā. Tāpat arī maz ticams, ka tas tagad eskalēsies tālāk, kāds tiks aizmainīts, sabojāsies komandas mikroklimats utt. Izskatās pēc parastām komandas iekšējām "darba procesa sarunām", pēc kurām visiem vajadzētu izdarīt pareizos secinājumus un gatavoties sezonai. Kerrs jau arī nav vakarējais un zinās kā visu šai sakarā salikt pa plauktiņiem.

     [+] [-]

, 2022-10-06 16:16, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: Viena lieta, ka Grīns ir huligāns laukumā, cita, ka viņš ir ļoti gudrs, ar līdera dotībām un skaidru vīziju ko viņš kādam saka vai dara. Attiecīgi - neticu, ka Grīns iešāvis pa muti Pūlam tāpat vien - emociju uzplūdā. Tāpat arī maz ticams, ka tas tagad eskalēsies tālāk, kāds tiks aizmainīts, sabojāsies komandas mikroklimats utt. Izskatās pēc parastām komandas iekšējām "darba procesa sarunām", pēc kurām visiem vajadzētu izdarīt pareizos secinājumus un gatavoties sezonai. Kerrs jau arī nav vakarējais un zinās kā visu šai sakarā salikt pa plauktiņiem.
kategoriski to nevar apgalvot, emociju uzplūdā ar var uzšait lai arī cik gudrs neesi, tas tomēr kontakta sporta veids

     [+] [-]

, 2022-10-06 20:01, pirms 2 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Džeks, kurš flekso ar savu 5,5 un 5 statiem. Pilnīgs pabira.
Pats esi pabira, ka nezini, ka basītis nesastāv tikai no punktu iemešanas.

     [+] [-]

, 2022-10-07 17:57, pirms 2 gadiem
Bostonietis izlasījis fake un tic kā puišelis. Grīns,gan jāsaka, neslikti ielika.