Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīnam piespriež naudas sodu, ceturtdien viņš atgriezīsies ''Warriors'' nometnē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Grīnam piespriež naudas sodu, ceturtdien viņš atgriezīsies ''Warriors'' nometnē
Dreimonds Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas ''Warriors'' galvenais treneris Stīvs Kers pēc uzvaras pārbaudes spēlē pār Portlendas ''TrailBlazers'' komentēja situāciju ap Dreimondu Grīnu. Basketbolistam piemērots neizpausta apmēra naudas sods, un viņš nedēļas beigās atgriezīsies kluba rīcībā.

Pagājušajā nedēļā visvairāk aprunātākā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda bija Goldensteitas ''Warriors'', jo savstarpējā konfliktā iesaistījās Dreimonds Grīns ar Džordanu Pūlu, kas noslēdzās ar Grīna sitienu jaunajam komandas biedram.

Vēlāk Grīns atvainojās gan komandai, gan Pūlam pašam, sakot, ka uz kādu laiku pametīs vienību. Naktī uz trešdienu ''Warriors'' pirmssezonas pārbaudes spēlē ar 131:98 sagrāva Portlendas ''TrailBlazers'', pēc tās galvenajam trenerim Stīvam Keram informējot žurnālistus par aktualitātēm Grīna sakarā.

Spēlētājam esot piespriests naudas sods, taču viņš nav diskvalificēts. Naudas soda apmērs gan nav publiskots. Sagaidāms, ka ceturtdien Grīns atgriezīsies pie ''Warriors'' komandas un kopā ar to aizvadīs noslēdzošo pārbaudes spēli naktī uz sestdienu pret Losandželosas ''Lakers''. Kers papildus atklāja, ka šī situācija bijusi visnotaļ nepateicīga.

''Šis bijis ļoti nogurdinošs process. Pēc visa notikušā izvērtēšanas uzskatām, ka šis ir pareizais veids, kā virzīties uz priekšu. Šī bijusi lielākā krīze komandā kopš esmu tās galvenais treneris,'' par notikušo vēstīja ''Warriors'' galvenais treneris. Visas pagājušās nedēļas laikā ''Warriors'' iekšienē bija diskusijas par veidu, kā risināt situāciju, tostarp noritēja pārrunas ar abiem basketbolistiem.

Dreimondam Grīnam šī ir samērā nozīmīga sezona, jo pēc 2022./2023. gada viņš var kļūt par brīvo aģentu. Lai arī viņam ir līgums ar ''Warriors'' līdz 2023./2024. gada sezonas beigām, pirms nākamās viņš var atteikties no līguma pēdējā gada. Jau vasaras laikā Grīns publiski skaidroja, ka vēloties jaunu maksimālo līgumu, taču ''Warriors'' to nevēlējās viņam piedāvāt.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2022-10-12 09:47, pirms 2 gadiem
Kādu maksimumu? Cūka apelsīnus sagribēja.

Ja viņam iedos maksimumu, tad tiešām jājautā uz kurieni iet šī līga. Domāju 1/2 no maksimuma būtu samērīgi.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-12 10:06, pirms 2 gadiem
Mīkstie bezmugurkaulnieki.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-12 10:47, pirms 2 gadiem
Dreimondu nokaunināja un pateica, lai tā vairāk nedara. Viņš apsolijās laboties. Akurāt kā bērnu dārzā. Labi, ka stūrī nelika mazliet pastāvēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-10-12 11:13, pirms 2 gadiem
Dreimondam vajadzētu pāriet uz boksu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-10-12 13:10, pirms 2 gadiem
Un Poolam neko, ja? Patīk šitā jeņķu mentalitāte, mutiski var aizvainot cik grib, bet kad pieskaras, tad uzreiz sodi un aiz restēm.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-12 14:44, pirms 2 gadiem
Ja godīgi GSW ir tik daudz ieberzusies dēļ Greena. Nu nav viņš neaizvietojams. Dēļ viņa reāli KD aizgāja, plus tituls tika pakāsts dēļ viņa diskābeļa, un vēl daudz sūdu dēļ nesavaldības savārīts. Gsw vajadzētu aizmainīt viņu, cik var ņemties ar to bērnu

     [+] [-]

, 2022-10-12 16:05, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Ja godīgi GSW ir tik daudz ieberzusies dēļ Greena. Nu nav viņš neaizvietojams. Dēļ viņa reāli KD aizgāja, plus tituls tika pakāsts dēļ viņa diskābeļa, un vēl daudz sūdu dēļ nesavaldības savārīts. Gsw vajadzētu aizmainīt viņu, cik var ņemties ar to bērnu
Pirmkārt viņa dēļ, otrkārt bez Grīna diez vai Klejs un Stefs būtu sākotnējos augstumus sasnieguši. Kad Grīns spēlēja defā un kad varēja iemest viņš bija viens no komandas stūrakmeņiem.
Man liekas ka viņam šis līgums kas jau bija arī nebija max, nemaldos 4 gados 90 miljoni bija.
Viņš tagad teiktu ir kādus 15-20 miljonus vērts, vairāk toč ne.

     [+] [-]

, 2022-10-12 16:10, pirms 2 gadiem
nevar TMZ uzprasīt info par soda apmēru?

     [+] [-]

, 2022-10-12 17:20, pirms 2 gadiem
Sapņot jau nav kaitīgi par maksimālo līgumu, bet pieļauju, ka tie būs tikai sapņi un gan jau pa to pašu līgumu turpinās sēdēt GSW līdz galam