Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns atvainojas Pūlam par fizisku aizskaršanu un izvairās no spēļu izlaišanas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns atvainojas Pūlam par fizisku aizskaršanu un izvairās no spēļu izlaišanas
Dreimonds Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas ''Warriors'' spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns atvainojies komandas biedram Džordanam Pūlam par fizisku aizskaršanu trešdien aizvadītajā treniņā, vēsta ESPN.

Grīns trešdien pēc incidenta ar Pūlu uzreiz pameta treniņu. Komandai viņš pievienosies vien sestdien. ''Warriors'' vadība joprojām lūko kā sodīt Grīnu par izdarīto, tomēr kluba ģenerālmenedžeris Bobs Maierss atklāj, ka spēles Dreimondam jāizlaiž nebūs.

''Šādas lietas notiek. Nevienam tas nepatīk un mēs to neatbalstām, taču no tā nevar izvairīties. Dreimonds klātienē atvainojās komandai par izdarīto. Džordans tajā brīdī arī bija starp spēlētājiem. Naudas vai cita veida sods, bet mēs visu risināsim iekšēji,'' sacīja Maierss.

Iepriekš jau informējām, ka ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis vēstīja par nesaskaņām starp ''Warriors'' spēlētājiem. Komandas treniņā Grīns ar Pūlu sastrīdējās - apmainījās ''laipnībām'', pagrūstījās un strīda izskaņā Grīns jaunajam spēlētājam iesita.

Šodien sociālajos tīklos noplūdis arī videoklips, kurā redzams kautiņš starp abiem sportistiem. Tajā ir labi redzams, cik brutāli Grīns izturas pret Pūlu.

Karjeras gaitā Grīns ir bijis ''Warriors'' sirds, dvēsele un emocionālais līderis. Mediju dienā Klejs Tompsons atklāja, ka Grīna bļaušana un valdonība savā ziņā ir ''Warriors'' likums un jau pierasta lieta. Komanda to pieņem, jo tieši tas dzen uz priekšu un palīdz sasniegt labākus rezultātus.

''Grīns vienmēr atzīst, ka ir pārkāpis strīpu, taču vienmēr atgriežas ar savu raksturu. Neviens nesaka, ka mēs nevēlamies viņu mūsu komandā, taču trešdienas treniņš nebija viens no mūsu mīļākajiem. Es nedomāju, ka viņam patīk pašam sevi nostādīt šādās situācijās. Tagad viņš gan tādā atrodas, taču es domāju, ka viņš atradīs veidu kā atgūt komandas biedru uzticību un cieņu, kā arī draudzību ar Pūlu,'' turpināja Maierss.

Iepriekš izskanēja vairākas versijas par to, ka Pūls pats esot bijis strīda ierosinātājs, taču komandas galvenais treneris Stīvs Kers un čempiones līderis Stefens Karijs ātri šīs baumas noliedza.

''Dzirdējām, ka klīst baumas par to, ka Pūls treniņnometnē parādījis savu slikto pusi un provocējis Grīnu. Tas ir tik tālu no patiesības, ka tālāk vairs pat nevarētu būt. Pūls ir bijis fantastisks,'' sacīja Kers.

''Pūls ir bijis lielisks un viņš nekādi neierosināja trešdienas incidentu. Gribu tikai to piebilst, lai visi saprot,'' pauda fināla vērtīgākais spēlētājs Karijs.

Par spīti incidentam, Maierss atzina, ka šīs sezonas treniņnometne ir bijis viņa mīļākais mirklis kopā ar ''Warriors''. Viņš tic, ka trešdien notikušais komandas vidū ātri tiks aizmirsts un nāks tikai par labu.

''Man žēl, ka tas notika. Tas prasīs laiku, taču mēs turpināsim kustību un centīsimies visu aizmirst. Un esmu pārliecināts, ka mums tas izdosies. Šī nav pirmā reize, kad kas tāds notiek. Esam jau iepriekš līdzīgām situācijām gājuši cauri. Nav patīkami, ko tādu piedzīvot, taču tā ir daļa no NBA un sporta kā tāda,'' izskaņā minēja kluba ģenerālmenedžeris.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-07 17:59, pirms 2 gadiem
Nu Grīnam varētu būt mēsli,jo video ir nopludināts kur Grīns principā izslēdz Pūlu ar vienu sitienu

https://twitter.com/barstoolsports/...

Līga droši kaut ko izdomās

  +1 [+] [-]

, 2022-10-07 17:59, pirms 2 gadiem
https://www.reddit.com/r/nba/commen...

Pēc video parādīšanās medijos, vēl viskaut kas var mainīties

     [+] [-]

, 2022-10-07 18:32, pirms 2 gadiem
Grīnam jādod vismaz 20 spēļu diskvalifikācija.

     [+] [-]

, 2022-10-07 18:35, pirms 2 gadiem
NBA sava izpratne par lietām.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-07 18:38, pirms 2 gadiem
Par šitādu sitienu tur vajadzētu ielikt aiz restēm. Un vadība tādi salagas - Suns īpašnieku gatavi gabalos saraut par neko, bet šeit džeks gandrīz nosit otru, nekas

     [+] [-]

, 2022-10-07 19:10, pirms 2 gadiem
'Grīns vienmēr atzīst, ka ir pārkāpis strīpu, taču vienmēr atgriežas ar savu raksturu. (C)
===========================
tobiš - Grīns nekad nemaina savu raksturu.

     [+] [-]

, 2022-10-07 19:14, pirms 2 gadiem
Noskatījos video Twitter - ja Pools tā atštaukatu Grīnu, tad bez diskābeļa tas nebeigtos!

  +1 [+] [-]

, 2022-10-07 20:24, pirms 2 gadiem
Es atvainojos,bet bez lamāšanās šeit neiztikt, bļe* tā ievilka, nu (uzlabojiet ja kļūdos) bet abi peļņa līgumus, spiediens gan jau ir uz abiem,abi grib , bet nu tā ievilka ,ka pat izslēdzās,tās nav labas ziņas komandai, lai vai kā lai labāk maina prom, es pat nezinu ko ,bet abi labi draugi vairs nebūs,Greens tā ievilka ,nu tur ir tādā pakaļā,ka es pat nezinu ko,lai saka

     [+] [-]

, 2022-10-07 21:02, pirms 2 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Grīnam jādod vismaz 20 spēļu diskvalifikācija.
It kā jau nebija spēlē, bet kas es lai par to spriestu.

     [+] [-]

, 2022-10-07 21:03, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Par šitādu sitienu tur vajadzētu ielikt aiz restēm. Un vadība tādi salagas - Suns īpašnieku gatavi gabalos saraut par neko, bet šeit džeks gandrīz nosit otru, nekas
Tad sanāk ka Pūls reanimācijā guļ vai kā? Es tā kā lasīju ka pēc tam kad Grīns atvainojies ir bijis kopā ar komandu. Moš es ko sajaucu.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-07 21:06, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Es atvainojos,bet bez lamāšanās šeit neiztikt, bļe* tā ievilka, nu (uzlabojiet ja kļūdos) bet abi peļņa līgumus, spiediens gan jau ir uz abiem,abi grib , bet nu tā ievilka ,ka pat izslēdzās,tās nav labas ziņas komandai, lai vai kā lai labāk maina prom, es pat nezinu ko ,bet abi labi draugi vairs nebūs,Greens tā ievilka ,nu tur ir tādā pakaļā,ka es pat nezinu ko,lai saka
Mēs to pašu video skatījāmies? Kur tad viņu izslēdza? Ko jūs te muldat? Kas šitā par woke figņu ir? Ko jūs pinkšķat?

Reāli ir tā, ja Grīns būtu sadzēries atnācis uz treniņu un vienkārši pienācis klāt Pūlam un kā jūs te apgalvojat teju nositis viņu tad droši vien būtu jau aiz restēm. Ne te nosita, ne te brutāli izrubīja, ievilka pa žoklīti un uzmetās virsū - viena pagale nedeg. Teikšu tā, ja nekādas vai mazas sankcijas tiks piemērotas tad pieņemsim, ka Pūls atrāvās pa tēmu....

     [+] [-]

, 2022-10-08 12:18, pirms 2 gadiem
Skaidri un gaiši redzam kā kontakts starp augštilbiem un ikriem pazuda ! Tas tiem kas saka ka neizslēdza.