Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" aizsargs Tīrnijs atveseļojies un būs gatavs mačam pret Angliju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Arsenal" aizsargs Tīrnijs atveseļojies un būs gatavs mačam pret Angliju
Kīrans Tīrnijs. Foto: AFP/Scanpix

Piektdien Eiropas čempionātā futbolā gaidāms Anglijas un Skotijas izlašu duelis. Skotiem gatavs atgriezties ierindā ir Kīrans Tīrnijs, kurš pirmo maču izlaida traumas dēļ.

Skotijas valstsvienībai turnīrs sākās ar vilšanos – neizmantotu iespēju mačā ar 0:2 nācās atzīt Čehijas pārākumu. Savainojuma dēļ mačs gāja secen Kīranam Tīrnijam, kurš dienu vēlāk atsāka trenēties. Pēdējās divas dienas Tīrnijs varējis trenēties kopā ar komandas biedriem, un viņš devies uz Vemblija stadionu, kur piektdien gaidāms duelis pret angļiem.

"Visi ir veseli un gatavi mačam, ieskaitot Kīranu. Tās ir labas ziņas gan viņam pašam, gan mums, gan Skotijas līdzjutējiem. Cerams, ka tas viss aizvedīs līdz labam rezultātam. Viņš divas dienas trenējies kopējā grupā, līdz ar to ir gatavs 90 minūtēm," pauda Skotijas izlases galvenais treneris Stīvs Klārks.

24 gadus vecais Tīrnijs sevi pierādīja kā Glāzgovas "Celtic" līderi, bet 2019. gada vasarā viņu par 25 miljoniem mārciņu iegādājās Londonas "Arsenal". Aizvadītajā Premjerlīgas sezonā viņš laukumā devās 27 mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...