Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas ceturtais stiprākais klubs "Wolfsburg" pēc uzvaras izslēgts no Vācijas kausa

Agris Suveizda

Vācijas ceturtais stiprākais klubs "Wolfsburg" pēc uzvaras izslēgts no Vācijas kausa
"Wolfsburg" galvenais treneris Marks van Bommels. Foto: imago images/Kirchner-Media

Vācijas Futbola savienība paredzami lēmusi par "Wolfsburg" izslēgšanu no Vācijas kausa izcīņas, jo komanda pirmās kārtas spēlē pārkāpa turnīra reglamentu. Ceturtās līgas klubam "Preußen Münster" ieskaitīta tehniskā uzvara.

8. augustā Vācijas kausa 1. kārtas spēlē "Wolfsburg" 74. minūtē nokļuva iedzinējas lomā, taču Horvātijas izlases pussargs Josips Brekalo 90. minūtē izrāva neizšķirtu, bet Nīderlandes izlases uzbrucējs Vauts Vēghorsts un vācu pussargs Rīdle Baku pagarinājumā nokārtoja uzvaru ar 3:1. Pamatlaikā "Wolfsburg" izmantoja tikai trīs no piecām maiņām, taču pagarinājumā veica vēl trīs – kaut gan Vācijas kausā, atšķirībā no, piemēram, UEFA sacensībām, papildlaikā papildu maiņa netiek piešķirta. Vācijas Futbola savienība paredzami fiksējusi reglamenta pārkāpumu un ieskaitījusi "Preußen Münster" tehnisko uzvaru ar rezultātu 2:0.

"Klubi ir atbildīgi par veiktajām spēlētāju maiņām. Klubiem ir pienākums noskaidrot maiņu veikšanas iespējas un rīkoties atbilstoši, bet "Wolfsburg" pārkāpa noteikumus, veicot sesto spēlētāju maiņu. Klubs nevar vainu novelt uz tiesnešu komandu. Jautājums paliek atklāts, vai ceturtais tiesnesis kluba pārstāvjiem sniedza pareizu informāciju, taču pat kļūdainas informācijas saņemšanas gadījumā klubam ir jāuzņemas atbildība par šo situāciju," teikts Vācijas Futbola savienības Sporta tiesas priekšsēža Štefana Oberholca paziņojumā.

"Wolfsburg" ir kļuvis par trešo Bundeslīgas klubu, kas nespēlēs Vācijas kausa 2. kārtā. Jau pirmajā kārtā izstājās Frankfurtes "Eintracht", kas ar 0:2 piekāpās 3. līgas klubam Manheimas "Waldhof", bet "Greuther Furth" pendelēs atzina 4. līgas kluba "Babelsberg" pārākumu. Vēl spēle priekšā čempionei Minhenes "Bayern", kas ar piektās līgas vienību "Bremew SV" tiksies 25. augustā.

Volfsburgas klubam ir 24 stundas laika iesniegt apelāciju. Bundeslīgas sezonu "Wolfsburg" savā laukumā sāka ar neiesistu pendeli un minimālu uzvaru 1:0 vairākumā pret līgas jaunpienācēju "Bochum".

Izmantotie resursi:
https://www.dfb.de/news/detail/erst...

     [+] [-]

, 2021-08-16 22:43, pirms 3 gadiem
Tiesnešu vaina, ķipa viņi apzināti nahaļavu izdomāja sesto uzmainīt.
Kāpēc Wolfsburg vispār nonāca papildlaikā ar 4.līgas komandu?

     [+] [-]

, 2021-08-17 02:15, pirms 3 gadiem
Paga, paga-vai tad ne tiesneši dod atļauju maiņai!? Tiem tā kā vajadzētu zināt, cik maiņas atļautas.

     [+] [-]

, 2021-08-17 06:58, pirms 3 gadiem
evil11 rakstīja: Tiesnešu vaina, ķipa viņi apzināti nahaļavu izdomāja sesto uzmainīt.
Kāpēc Wolfsburg vispār nonāca papildlaikā ar 4.līgas komandu?
Tur tā saucamās 4. līgas klubs Latvijs izlasi sabradātu lupatās, ja netici, aizbrauc kādreiz paskaties un tad uzdod tādus jautājumus...

     [+] [-]

, 2021-08-17 07:16, pirms 3 gadiem
VW uzsaukusi soģiem kādu auto...😉