Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Līgas līderē ''Avalanche'' trīs saslimušie ar Covid-19, pārceltas trīs spēles

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Līgas līderē ''Avalanche'' trīs saslimušie ar Covid-19, pārceltas trīs spēles
''Avalanche'' hokejisti. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Kolorādo ''Avalanche'' konstatēti trīs pozitīvi saslimšanas gadījumi ar Covid-19. Līga lēmusi pārcelt NHL līderes nākamās trīs spēles. Paredzams, ka ''Avalanche'' nākamo maču aizvadīs nākamceturtdien pret Sentluisas ''Blues''.

Pēdējā laikā NHL komandās novērota plašāka saslimšana ar Covid-19. Tā, piemēram, Vankūveras ''Canucks'', kas uz komandu no AHL izsauca Artūru Šilovu, tika novērots Covid-19 uzliesmojums, kā rezultātā saslima 21 hokejists un trīs apkalpojošā personāla cilvēki. Bija plānots, ka ''Canucks'' atgriezīsies spēļu apritē 18. aprīlī, taču NHL lēma datumu pārcelt. Tāpat līga lēma tieši Kanādas komandu divīzijā pagarināt regulārās sezonas beigas. Kā gala datums nosprausts 16. maijs.

NHL šodien paziņojusi, ka saistībā ar trim saslimšanas gadījumiem Kolorādo ''Avalanche'' komandā, šīs nakts mačs un svētdienas cīņa pret Losandželosas ''Kings'' ir pārcelta. Tāpat plānotajā laikā nenotiks ''Avalanche'' spēle pret Sentluisas ''Blues'', kas sākotnēji tika paredzēta 20. aprīlī. Paredzams, ka komanda atgriezīsies treniņdarbā 21. aprīlī, pirmo spēli pēc ilgāka pārtraukuma aizvadot 22. aprīlī pret ''Blues''.

''Avalanche'' aizvada sekmīgu sezonu. Ar 64 punktiem tā atrodas pirmajā vietā ne tikai Rietumu divīzijā, bet arī visā līgā.