Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL atliek Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" atgriešanos laukumā

Agris Suveizda

NHL atliek Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" atgriešanos laukumā
Vankūveras "Canucks" spēlētāji. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga tomēr pieņēmusi lēmumu pārcelt nākamajā naktī plānoto spēli starp Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers".

"Mūsu medicīniskais un hokeja personāls diendienā sadarbojās ar līgu, Spēlētāju asociāciju un vietējiem veselības dienestiem, lai informētu par mūsu spēlētāju veselību un gatavību spēlēt," teikts "Canucks" ģenerālmenedžera Džima Benninga paziņojumā. "Pirms treniņu atsākšanas katram spēlētājam tiek veikta pilna medicīniskā apskate, kas atbilst NHL atgriešanās protokolam. Šobrīd vairāki spēlētāji ir izgājuši šo pārbaudi, bet daudzi vēl nav – viņiem ir vajadzīgs papildus laiks. Mūsu medicīnas personāls ir pārliecināts, ka šiem spēlētājiem pietiks ar dažām dienām."

Masveida inficēšanās (pozitīvas analīzes bija 22 spēlētājiem un četriem personāla locekļiem) dēļ Vankūveras "Canucks" nav spēlējusi jau trīs nedēļas, pirms ilgās pauzes piedzīvojot trīs zaudējumus pēc kārtas – pret Monreālas "Canadiens" (4:5 bullīšos) un Vinipegas "Jets" (0:4, 1:5). Šis nedēļas vidū "Canucks" pamazām atsāka treniņus, uz ledus dodoties arī latviešu vārtsargam Artūram Šilovam, kurš iepriekš tika izsaukts no fārmkluba, un līga vēlējās, lai "Canucks" sezonu atsāktu jau naktī uz sestdienu. Par to protestēja "Canucks" hokejisti, norādot, ka viņi vēl nav fiziski gatavi iet laukumā – pat tie, kuri nesaslima, dīkstāves dēļ ir zaudējuši sportisko formu.

Vankūveras "Canucks" nākamās spēles paredzēts aizvadīt naktī uz svētdienu un otrdienu, uzņemot Toronto "Maple Leafs". Komanda ar 35 punktiem 37 spēlēs ieņem sesto vietu Kanādas divīzijā, no ceturtajā pozīcijā esošās Monreālas "Canadiens", kas aizvadījusi par trim spēlēm vairāk, atpaliekot par desmit punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/canucks/news/nh...