Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Sharks'' bez Balcera zaudē, ''Avalanche'' un ''Lightning'' turpina uzvaru sērijas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Sharks'' bez Balcera zaudē, ''Avalanche'' un ''Lightning'' turpina uzvaru sērijas
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Rūdolfa Balcera Sanhosē ''Sharks'', kas ar 1:3 piekāpās Sietlas ''Kraken''. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Kolorādo ''Avalanche'', apspēlējot Ņujorkas ''Rangers'', bet sesto uzvaru pēdējo septiņu maču laikā Tampabejas ''Lightning''.

• Neveiksmi šonakt piedzīvoja bez Rūdolfa Balcera spēlējošā Sanhosē ‘’Sharks’’, kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās NHL jaunpienācējai Sietlas ‘’Kraken’’.

• Pirmajos divos periodos komandas vārtus neguva, uzvarētāju noskaidrojot noslēdzošajā trešdaļā. Līdz tās vidum Sietla guva divus vārtus un, lai arī vienus mājinieki atspēlēja, ‘’Kraken’’ izdevās noturēt uzvaru.

• Rūdolfs Balcers savainojumu guva mačā pret Ņujorkas ‘’Rangers’’ un viņa atgriešanās varētu notikt tuvāko divu nedēļu laikā. Līdz šim 24 spēlēs latvietis izcēlies ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

• Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Kolorādo ‘’Avalanche’’, kas ar 4:2 apspēlēja Ņujorkas ‘’Rangers’’. Valērijs Ņičuškins uzvaru kaldināja ar diviem gūtajiem vārtiem, tādējādi spēlētājs šosezon guvis jau deviņus vārtus.

• Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Nazems Kadri, kurš 23 spēlēs paspējis sakrāt jau 37 rezultativitātes punktus (11+26).

• Pirmajā perioda Kolorādo guva divus bezatbildes vārtus, divu vārtu pārsvaru noturot līdz spēles izskaņai. ‘’Rangers’’ šis bija otrais zaudējums pēc kārtas.

• Sesto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs izcīnīja pēdējo divu gadu Stenlija kausa īpašniece Tampabejas ‘’Lightning’’, kas papildlaikā ar 3:2 apspēlēja Losandželosas ‘’Kings’’.

• Andrejs Vasiļevskis vārtos atvairīja 28 no pretinieku izdarītajiem 30 metieniem, bet uzvaras vārti tika gūti papildlaika ceturtajā minūtē.

• Vienu spēli īsi pirms tās NHL lēma atcelt. Karolīnas ‘’Hurricanes’’ seši spēlētāji šobrīd atrodas Covid-19 drošības protokolā. NHL trešdien plāno informēt par tālāko attiecībā par šo spēli un ‘’Hurricanes’’ nākamajām spēlēm.

NHL spēles

LaiksSpēleRezultāts
2:00Bruins – Golden Knights1:4
2:00Panthers – Senators2:8
2:00Flyers – Devils6:1
2:00Penguins – Canadiens5:2
2:00Lightning – Kings3:2 P
2:30Red Wings – Islanders2:1
3:00Wild – Hurricanesatcelta
3:00Jets – Sabres2:4
3:30Stars – Blues1:4
4:00Avalanche – Rangers4:2
4:00Oilers – Maple Leafs1:5
5:00Canucks – Blue Jackets4:3
5:30Sharks – Kraken1:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-12-15 10:58, pirms 2 gadiem
Lightning powerplay katastrofa.nav pat jēga dot vairākumu