Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ibrahimovičs: "Pēc diviem gadiem varētu beigt karjeru"

Agris Suveizda

Ibrahimovičs: "Pēc diviem gadiem varētu beigt karjeru"
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AFP/Scanpix

Francijas spēcīgākā futbola kluba PSG uzbrukuma līderis Zlatans Ibrahimovičs intervijā ESPN sacīja, ka jau pēc diviem gadiem, kad beigsies viņa līgums ar Parīzes komandu, varētu beigt karjeru.

"Man ar PSG ir līgums līdz 2016. gadam. Man nākamsezon būs 34 gadi, un neredzu sevi turpinām spēlēt augstākajā līmenī pēc tam. Tāpēc atbilde laika ir jā," Zlatans Ibrahimovičs atbildēja uz jautājumu, vai beigs karjeru PSG. Zviedrijas izlases uzbrucējs jau iepriekš vairākkārt ir izteicies, ka PSG, visticamāk, ir viņa pēdējā lielā komanda un ka viņš beigs karjeru, kad vairs nespēs spēlēt pašā augstākajā līmenī.

"Man nav apsēstības, ka par katru cenu jāuzvar Čempionu līgā. Karjerā esmu sasniedzis visu, ko vēlējos. Par visiem 100%. Esmu izcīnījis 23 titulus un darījis visu iespējamo, lai izcīnītu pēc iespējas vairāk trofeju. Protams, būtu jauki uzvarēt Čempionu līgā, un joprojām jūtu, ka varu to izdarīt. Bet, ja pabeigšu karjeru, to neizdarījis, tik un tā būšu laimīgs un lepns," Ibrahimovičs turpināja. "Arī īstais Ronaldo neuzvarēja Čempionu līgā. Ko cilvēki par viņu saka? Tieši tāpat ir ar mani. Tu uzvari, jo tu uzvari, taču tas nemaina to, kāds ir cilvēks. Ja Maradona neiegūtu Pasaules kausu, vai cilvēki neteiktu, ka viņš ir labākais? Teiktu."

Vaicāts, kāpēc viņš allaž runā izvairīgi par "Ballon d'Or", Ibrahimovičs sacīja, ka šī balva ir pārāk politizēta: "Nedomāju, ka to piešķir, tikai vadoties pēc tā, kurš ir labākais. Domāju, ka apkārt tai ir ļoti daudz politikas, labā un sliktā puiša tēla un daudz kā tamlīdzīga. Man ir svarīgi tikai tas, ko domāju es un ko domā man apkārtējie cilvēki. Ko domā ["Ballon d'Or"] tiesneši, man nav svarīgi."

"Pilnībā," Ibrahimovičam tika vaicāts, kā PSG ir mainījies kopš viņa ierašanās brīža. "Viss apkārt klubam – ar faniem, ar medijiem, viss – ir citādi. Pēdējo divu gadu laikā ir noticis daudz lietu. Esmu redzējis tik daudz izmaiņu, sākot no treniņlaukuma līdz stadionam. Visi runā par PSG. Man teica, ka PSG tagad ir fani pat Dienvidfrancijā! PSG tur nekad iepriekš nebija fanu. Tas iepriekš nekad nebūtu noticis. Tas ir apbrīnojami, un lietas attīstās ļoti ātri."

Tāpat Ibrahimovičs atzina, ka futbols kopš viņa jaunības gadiem ir ārkārtīgi mainījies: "Tagad tas ir bizness. Kad tikai sāku spēlēt, viss sagādāja prieku. Darīju to, ko gribēju darīt. Tagad tas ir daudz nopietnāk. Pārstāvi klubu, un tev ir jāuzvar. Ja nesasniedz labus rezultātus, ierodas kāds cits un ieņem tavu vietu. Tā ir pavisam cita situācija. Bet joprojām esmu šeit vēl uz vairākiem gadiem, un pēc tam futbolu skatīšos televīzijā."

Izmantotie resursi:
Zlatan Ibrahimovic talks to ESPN FC exclusively...

  -3 [+] [-]

, 2014-08-14 15:05, pirms 10 gadiem
tikmēr: Kompanī jauns 5 gadu līgums – ...

  -1 [+] [-]

, 2014-08-14 15:15, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: tikmēr: http://mcfc.lv/kompany-jauns-5-gadu-ligums/
City patīk 5 gadu līgumi

  -2 [+] [-]

, 2014-08-14 15:17, pirms 10 gadiem
jā, maksimālais atļautais līguma termiņš pēc UEFA noteikumiem
biedrinjsh#15 rakstīja: City patīk 5 gadu līgumi

     [+] [-]

, 2014-08-14 15:33, pirms 10 gadiem
"Pilnībā," Ibrahimovičam tika vaicāts, kā PSG ir mainījies kopš viņa ierašanās brīža. "Viss apkārt klubam...

Kāpēc autors jau pie kurā raksta nevar izveidot sakarīgas teikuma konstrukcijas un vispirms raksta atbildi uz jautājumu un tikai pēc tam kaut kur rindkopā pašu jautājumu....stulps

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 15:40, pirms 10 gadiem
oho, jau 34 gadi. Bet spēlē vēl ļoti labi!

     [+] [-]

, 2014-08-14 15:42, pirms 10 gadiem
Vinjs var lidz 38 mieriigi skriet.

     [+] [-]

, 2014-08-14 15:50, pirms 10 gadiem
par ballon d'or
"...Domāju, ka apkārt tai ir ļoti daudz politikas, labā un sliktā puiša tēla un daudz kā tamlīdzīga..."
ļoti precīzi pateica. Neredzu variantus, kā Suarezs vai Ibra pie tādas varētu tikt.

  -2 [+] [-]

, 2014-08-14 16:46, pirms 10 gadiem
Ibra un Larsons zviedru klasika