Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Moura pagarina līgumu ar PSG un cer nākamsezon uzvarēt Čempionu līgā

Agris Suveizda

Moura pagarina līgumu ar PSG un cer nākamsezon uzvarēt Čempionu līgā
Lukašs Moura
Foto: AFP/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG savā mājaslapā paziņoja, ka līdz 2019. gada vasarai pagarinājis līgumu ar brazīliešu malējo pussargu Lukašu Mouru.

"Esmu ļoti priecīgs!" kluba mājaslapā citēts Lukašs Moura, kuram augustā apritēs 23 gadi. "Esmu lepns, ka spēlēju šeit. Ceru turpināt palīdzēt komandai izcīnīt arvien vairāk un vairāk trofeju. Mans sapnis ir kļūt par kluba vēstures daļu. Ceru, ka turpināsim uzvarēt un ka nākamsezon uzvarēsim Čempionu līgā. Tas tagad ir mans mērķis. Šī sezona bijusi lieliska, neticama. Pirmoreiz Francijā izcīnījām četras trofejas. Izdarījām ko īpašu, un nekad to neaizmirsīšu."

"Līguma pagarināšana ar Lukašu Mouru ir ļoti nozīmīgs brīdis," sacīja kluba prezidents Nasers Al Kelaifi. "Viņa tehnika un ātrums ir sajūsminājusi mūsu līdzjutējus kopš pievienošanās no "Sao Paulo". Jauni spēlētāji mūsu projektam ir ļoti svarīgi. Lukašs, pateicoties savam talantam un personībai, ir kļuvis par fanu mīluli."

Lukašs Moura Parīzes klubam pievienojās 2013. gada vasarā, kad PSG galdā lika 45 miljonus eiro un pārtrumpoja Mančestras "United" piedāvājumu. Moura aizvadītajā Francijas čempionāta sezonā laukumā devās 29 spēlēs, 22 no tām sākot pamatsastāvā, guva septiņus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Francijas vicečempione Lionas "Olympique" ieguvusi pirmo papildinājumu, ar bijušo Marseļas "Olympique" aizsargu Žeremiju Morelu kā brīvo aģentu parakstot trīs gadu līgumu. Interesanti, ka Lionas klubs lenc vēl divus Marseļas spēlētājus - uzbrukuma līderi Andrē Pjēru Žiņaku (beidzies līgums) un centra aizsargu Nikolā Nkulū -, taču viņu gadījumā pārrunas vēl ir pašā sākumposmā.

Izmantotie resursi:
Lucas extends contract to 2019 - Press release...

     [+] [-]

, 2015-06-03 14:55, pirms 9 gadiem
Jaanoperk Messi pa 300 miljardiem , tad arii uzvareesiet CL

     [+] [-]

, 2015-06-03 16:39, pirms 9 gadiem
Nesanāks

     [+] [-]

, 2015-06-03 16:53, pirms 9 gadiem
Nu parasti vinu sauc vienkarsi par "Lukašu", taapeec virsrakstaa var labaak piemineet vina vaardu

  -1 [+] [-]

, 2015-06-03 18:11, pirms 9 gadiem
Ar luīz aizsardzība nekas nesanāks