Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hēness negrasās iesniegt apelāciju un atkāpjas no "Bayern" prezidenta amata

Hēness negrasās iesniegt apelāciju un atkāpjas no "Bayern" prezidenta amata
Uli Hēness
Foto: AFP/Scanpix

Par atkāpšanos no Minhenes "Bayern" prezidenta amata šodien paziņojis Uli Hēness, kuram vakar tika piespriests trīs ar pusi gadu ilgs cietumsods par izvairīšanos no nodokļu apmaksas.

62 gadus vecais Hēness tika atzīts par vainīgu 27,2 miljonu eiro nesamaksāšanā nodokļos. Apsūdzības pieprasīto piecu ar pusi gadu vietā Hēnesam tika piespriests trīs ar pusi gadu ilgs cietumsods.

Oficiālā paziņojumā šodien Hēness apliecinājis, ka neizmantos tiesības iesniegt apelāciju. "Pēc pārrunām ar ģimeni esmu nolēmis pieņemt tiesas lēmumu. Esmu norādījis saviem pārstāvjiem, lai apelācija netiktu iesniegta. Rīkojos saskaņā ar savu izpratni par godīgumu, pieklājību un personīgo atbildību. Izvairīšanās no nodokļu nomaksas bija lielākā kļūda manā mūžā. Es pieņemu šīs kļūdas radītās sekas," norādīja Hēness.

Vācietis arī atteicies no "Bayern" prezidenta amata, norādot, ka šādā veidā vēlas novērst turpmāku kaitējumu savai komandai.

Hēness pie "Bayern" kluba vadības grožiem bija kopš 1978.gada, un tieši viņa vadībā klubs ieguva savu granda statusu. Pirms Hēnesa "Bayern" bija izcīnījis septiņas nozīmīgas trofejas, kopā ar viņu Minhene ieguva 15 Bundeslīgas titulus vien. Kā futbolists viņš aizvadījis 35 spēles VFR izlasē un kļuvis gan par Eiropas, gan pasaules čempionu.

Izmantotie resursi:
Nocookies - FC Bayern München AG

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-14 13:05, pirms 10 gadiem
Buutu shim tie gadi jaanoseezh Daugavpils cietumaa tad es paskatiitos kaa shis nerakstiitu apelaaciju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-14 13:14, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: Riktīgs vīrs atbild par saviem kasjakiem !
riktīgs vīrs? nu nu... simt gadu viņš būtu pats sevi nodevis, ja nebaidītos no cd ar naudas slēpēju vārdiem, kas ir vācu vid rīcībā...

     [+] [-]

, 2014-03-14 13:26, pirms 10 gadiem
Viņš nav ne pirmais, ne pēdējais, tiesa gan, Vācijas apstākļos tik ilgi kaut ko noslēpt jau ir zināms sasniegums.

     [+] [-]

, 2014-03-14 15:14, pirms 10 gadiem
Vakar klausījos raidījumu par šo tēmu. Tajā teica, ka tas Bayern ir liels zaudējums, pirmkārt, tās tēlam. Vairākus sponsorus (piem. Alianz) viņš esot sarunājis dēļ labām personiskajām attiecībām ar to vadītājiem. Tagad sponsori varētu negribēt, lai viņu vārds tiek saistīts ar negodīgu biznesu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja