Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Konferences līgas kvalifikāciju ''Riga'' un ''Liepāja'' var sākt pret Gibraltāra un Gruzijas klubiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Konferences līgas kvalifikāciju ''Riga'' un ''Liepāja'' var sākt pret Gibraltāra un Gruzijas klubiem
''Riga'' futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Rīt pretinieci Konferences līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzzinās ''Riga'' un ''Liepāja''. Trīskārtējai čempionei var atkal nākties doties uz Gibraltāru, bet ''Liepāja'' pretī var saņemt samērā spēcīgu pretinieku. Savukārt ''Valmiera'' kvalifikāciju sāks no otrās kārtas, pretinieku uzzinot trešdien.

Pretinieci Eirokausos otrdien 14. jūnijā uzzinās ne tikai Latvijas Virslīgas čempione RFS, kas spēlēs UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā.

Rīt pretiniekus UEFA Konferences līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzzinās arī ''Riga'' un ''Liepāja''. Trīskārtējā Virslīgas čempione ''Riga'' ir kā viena no izsētajām komandām piektajā grupā kopā ar Tallinas ''Flora'', Polijas ''Pogon'', Ziemeļīrijas ''Crusaders'' un Fēru salu ''Torshavn''. Pretiniekos pirmajā kārtā rīdzinieki var spēlēt pret tādām komandām kā Gibraltāra ''Magpies'', Īrijas ''Derry City'', Somijas ''Seinajoki'', Velsas ''Newtown'' un Islandes ''Reykjavik''.

Savukārt ''Liepāja'' ir viena no izsētajām komandām otrajā grupā kopā ar Kauņas ''Žalgiri'', Slovēnijas ''Mura'', Albānijas ''Laci'' un Jāņa Ikaunieka pārstāvēto ''KuPS''. Tamaza Pertijas vadītie liepājnieki pirmajā kārtā pretiniekos var saņemt tādas komandas kā Slovākijas ''Ružomberok'', Gruzijas ''Dila Gori'', Kosovas ''Gjilani'', Melnkalnes ''Iskra'' un Moldovas ''Sfintul''.

Savukārt ''Valmiera'' Konferences līgas kvalifikāciju sāks no otrās kārtas. Pēc divām dienām tā uzzinās potenciālo pretinieci. Ir gan iespējami ļoti spēcīgi pretinieki kā, piemēram, Šveices ''Basel'', kā arī iepriekšējā gada pretinieci ''Sūduva''.

Konferences līgas pirmā kārta paredzēta 7. un 14. jūlijā. Otrajā kārtā iekļūs tā komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā. Otrā kvalifikācijas kārta ieplānota 21. un 28. jūlijā, trešā 4. un 11. augustā, bet ''play-off'' kārta 18. un 25. augustā.

Uzreiz pēc pirmās kārtas izlozes 15. jūnijā notiks otrās kārtas izloze, kur ne tikai ''Valmiera'' uzzinās pretinieci, bet potenciālās pretinieces uzzinās arī ''Riga'' un ''Liepāja''. No trim komandām vien ''Riga'' arī otrajā kārtā paliks izsētās vienības statusā, kamēr ''Valmiera'' un ''Liepāja'' būs neizsētās.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaconf...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2022-06-13 19:28, pirms 2 gadiem
Izlien no mucas,nav tāda evropas līga

     [+] [-]

, 2022-06-13 23:28, pirms 2 gadiem
Kāda velna pēc vēl nav izmesti belari un ko darīs mūsu klubi ja ielozēs, atteiksies spēlēt vai kā mīkstie spēlēs, no komandu veidiem mīkstie UEFA un FIFA ir vienīgie kas nav izmetuši belarus un nesaprotu tās komandas kas ar okupantu atbalstītājiem spēlē- es varbūt kaut ko nesaprotu, bet tas ir nožēlojami, lai tie federāciju liekuļi paklausās ko lukaša vāvuļo