Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Wolfsburg" jau astotais pirkums šajā transfēru periodā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Wolfsburg" jau astotais pirkums šajā transfēru periodā
Rikardo Rodrigess
Foto: AP/Scanpix

Bundeslīgas vienība "Wolfsburg" šodien papildinājusi sastāvu ar Cīrihes kluba aizsargu Rikardo Rodrigesu, par kuru samaksās aptuveni sešus miljonus eiro. Interesanti, ka Rodrigess ir jau astotais Volfsburgas papildinājums šajā transfēru periodā.

19 gadus vecais kreisās malas aizsargs Rodrigess ar "Wolfsburg" parakstījis līgumu līdz 2016. gadam. Lai arī oficiālā pārejas summa netiek atklāta, tā varētu būt aptuveni sešus miljonus eiro liela. "Rikardo ir ļoti talantīgs. Viņš bija pamatsastāva futbolists "Zurich" rindās, radīja labu sniegumu Čempionu līgā un jau izpelnījies izsaukumus uz nacionālo izlasi," saka "Wolfsburg" galvenais treneris Fēlikss Magats. Rodrigess jau aizvadījis četras spēles Šveices izlases sastāvā, bet 2009. gadā viņš U-17 komandas rindās triumfēja pasaules kausā.

Jāpiebilst, ka Rodrigesa iegāde ir jau astotais Volfsburgas papildinājums šajā transfēru periodā, kurš pat vēl nav pusē. Turklāt neviens no šiem astoņiem futbolistiem nav bijis brīvais aģents vai izīrēts uz "Wolfsburg" – par visiem maksāta transfēra summa. Viens no viņiem bija arī Džovanni Sio, nu jau bijušais Andra Vaņina komandas biedrs "Sion" vienībā. Volfsburga Bundeslīgas tabulā pēc pirmā apļa ieņem 12. pozīciju.

Spānijā klubu mainījis vārtsargs Karloss Kamenī – pēc septiņu ar pusi sezonu pavadīšanas "Espanyol" 27 gadus vecais futbolists pārcēlies uz "Malaga". Līgums parakstīts līdz 2014. gada sezonas beigām. Kamenī "Espanyol" rindās Spānijas čempionātā aizvadīja 222 mačus, bet šosezon laukumā tā arī nebija devies.

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-14 11:52, pirms 12 gadiem
magats ir vnk zvers cirvis

     [+] [-]

, 2012-01-14 12:26, pirms 12 gadiem
Visi 8 pirkumi ne no top 5 līgu klubiem.Tātad risks ka kādam var neaiziet spēle ir ļoti liels.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-14 14:25, pirms 12 gadiem
Off Topic :
Aleksandrs Čekulajevs droši vien būs priecīgs par to, ka par viņu runā pat tādi pasaulē slāveni treneri kā Žoze Maurinio

Чемпионат Испании : Preview Real - Видео...

     [+] [-]

, 2012-01-14 15:35, pirms 12 gadiem
Rezultāti šosezon nav tie labākie vilkiem, tāpēc nav brīnums, ka papildnās. Cits jautājums, vai šeit ir runa par kvalitāti vai tomēr kvantitāti? Pāris jaunpienācēju ir mazpazīstami un diez vai vispār tiks laukumā šosezon. Konkrēti šis Rodrigess vēl ir kaut cik pazīstams un ir jauns ar potenciālu.

     [+] [-]

, 2012-01-14 23:29, pirms 12 gadiem
"Vilkiem" gan nav miera! Bet nav jau nekāds brīnums. Vai darījumi viņus glābs, gan paliek atklāts jautājums.

     [+] [-]

, 2012-01-15 10:00, pirms 12 gadiem
Vynilz rakstīja: Visi 8 pirkumi ne no top 5 līgu klubiem.Tātad risks ka kādam var neaiziet spēle ir ļoti liels.
Ja par katru darījumu tērē mazāku naudu, var nopirkt vairāk spēlētāju, Vilki vnk pērk kvantumā un sadala riskus