Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" ar 5:1 sagrauj "Milan","United" pret "Barcelona" neiesit trīs pendeles

Agris Suveizda

"Real" ar 5:1 sagrauj "Milan","United" pret "Barcelona" neiesit trīs pendeles
Viktors Valdess atvaira Veina Rūnija 11m soda sitienu
Foto: SCANPIX SWEDEN

Kārtējās pārbaudes spēles aizvadījuši vairāki Eiropas futbola grandi. Spānijas "Barcelona" nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Mančestras "United", turklāt angļu kluba rindās 11m soda sitienu nerealizēja Veins Rūnijs. "United" zaudēja arī pēcspēles sitienu sērijā, nerealizējot nevienu no diviem sitieniem (0:2). Savukārt otrs Spānijas smagsvars Madrides "Real" kārtīgi izrēķinājās ar Itālijas "Milan" - 5:1. Divi vārti Krištianu Ronaldu kontā.

Gan Madrides "Real", gan "Milan" galvenie treneri Žuzē Mourinju un Masimiljāno Alegri laukumā sūtīja ļoti spēcīgus sastāvus. Spēli aktīvāk iesāka madridieši, kas 24.minūtē arī izvirzījās vadībā. Kristjans Abjati pēc stūra sitiena ar dūri izsita bumbu tālāk no briesmām, taču tieši virsū Anhelam di Marijam, kurš sita uzreiz no gaisa, un Abjati nepaspēja noreaģēt (1:0). "Real" prieki gan nebija ilgi, jo jau pēc deviņām minūtēm Robinju ar sitienu no soda laukuma vidus noslēdza skaistu viena pieskāriena kombināciju (1:1).

Iepriekšējās pārbaudes spēlē Mourinju pēc pirmā puslaika allaž laukumā bija laidis pilnīgi citu virknējumu, taču šoreiz veica tikai četras maiņas, dodot iespēju Gonsalo Igvainam, Alvaro Arbeloam, Šabi Alonso un Serhio Ramosam. Alegri atbildēja ar piecām maiņām. Arī otrā puslaika sākumā pārsvars piederēja "Real", kas jau ceturtajā minūtē pretuzbrukumā panāca 2:1 - pēc Lasanas Diarā piespēles ar lielisku sitienu atzīmējās Krištianu Ronaldu. Ar to milāniešu nedienas tikai sākās. Pēc 17 minūtēm "Real" izveidoja vēl vienu pretuzbrukumu, un šoreiz Ronaldu sita precīzi pēc brazīlieša Kakā piespēles.

Spēles beigu daļā "Real" pievienoja vēl divus vārtus. Vispirms pēc stūra sitiena precīzi ar galvu sita Ramoss, bet pēc tam Hosē Kaljehons, apstrādājis Kakā piespēli, trāpīja no pavisam tuvas distances (5:1). Madrides klubam pirms pirmās Spānijas čempionāta spēles vēl atlikusi pārbaudes spēle pret Glāzgovas "Celtic", savukārt "Milan" Luidži Berluskoni trofejas izcīņā tiksies ar Turīnas "Juventus".

Real Madrid - Milan 5:1 (1:1)
Vārti: di Marija 24', Ronaldu 49',66', Ramoss 81', Kaljehons 89' - Robinju 33'
"Real" pamatsastāvs: Kasiljass, Koentrau, Varāns, Pepe, Načo, Diarā, Kedira, Ronaldu, Ezils, di Marija, Benzemā
"Milan" pamatsastāvs: Abjati, Antonīni, Bonera, Ačerbi, Abate, Flaminī, Nočerīno, Boatengs, Ambrozīni, Kasāno, Robinju

Arī "Barcelona" un Mančestras "United" galvenie treneri Tito Vilanova un Alekss Fērgusons trofejas izspēlē Gēteborgā izvēlējās diezgan spēcīgus virknējumus. Pārsvars piederēja katalāņiem, kuriem bieži notikumu epicentrā atradās Lionels Mesi. Argentīnietis jau piektajā minūtē nokļuva uzbrukuma smailē, vēlāk pēc viņa piespēles neprecīzi sita Kristjans Teljo, bet puslaika vidū pēc Mesi sitiena apakšējā vārtu stūrī teicami nospēlēja spāņu vārtsargs Davids De Heja.

Puslaika pēdējā minūtē pie fantastiskas izdevības tika "United". Teljo centās pārtvert piespēli, taču nepaspēja un pēc inerces iešļūca kājās Nani - 11m soda sitiens. To izpildīt devās "United" uzbrukuma līderis Veins Rūnijs, bet viņa sitienu atvairīja Viktors Valdess - Rūnijs nespēja trāpīt arī atlēkušo bumbu. Pārtraukumā treneri veica daudz maiņu, un otrā puslaika pašā sākumā varēja izcelties viens no "United" uzmainītajiem futbolistiem - Valdesu nomainījušais Hosē Manuels Pinto glāba pēc Šindzi Kagavas izpildītā sitiena.

Otrajā puslaikā dominēja "Barcelona", tomēr katalāņiem neizdevās pārspēt labi spēlējošo De Heju. Rezultāts tā arī netika atklāts, un trofejas likteni izšķīra pēcspēles 11m sitieni. Ierastās piecu sitienu sērijas vietā tika izpildīta trīs sitienu sērija, un "United" netrāpīja jau pirmos divus raidījumus - savas iespējas neizmantoja Nani un Ešlijs Jangs. Turpretī "Barcelona" sita nekļūdīgi un pēc Herarda Pikē trāpījuma varēja līksmot - 2:0. "Barcelona" līdz sezonas sākumam vēl tiksies ar Bukarestes "Dinamo", bet mančestrieši spēlēs pret "Hannover".

Barcelona - Manchester United 0:0
"Barcelona" pamatsastāvs: Valdess, Adrianu, Maskerāno, Pujols, Alvešs, Serhi Roberto, Injesta, Busketss, Aleksis, Mesi, Teljo
"United" pamatsastāvs: De Heja, Valensija, Vidičs, Ferdinands, Evrā, Nani, Skoulzs, Andersons, Jangs, Velbeks, Rūnijs

Izmantotie resursi:
Goal.com
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...

  +1 [+] [-]

, 2012-08-09 12:46, pirms 12 gadiem
Kurš MU RB spēlēja, Valensija?

  +2 [+] [-]

, 2012-08-09 12:46, pirms 12 gadiem
Ronaldu šogad jākļūst par pasaules labāko futbolistu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-09 12:57, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Kurš MU RB spēlēja, Valensija?
Jā, jau 2.spēli pēc kārtas. Izskatās, ka viņu SAF gatavo kā 1.izvēli RB. Līdz ar to bija ļoti labs MU uzbrukums labajā malā, bet tajā pašā laikā arī Barselona tur darbojās diezgan brīvi. 2.puslaikā CB duets bija Ferdinands un Carricks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-09 13:25, pirms 12 gadiem
Nani brutāls simulants.

epizodē, kurā nozīmēja pendeli kontakts bija minimāls, un plus šis vēl bļauj itkā kāds ar taisnu kāju viņam celī būtu ielecis. Rooney pelnīti nerealizēja.

     [+] [-]

, 2012-08-09 13:26, pirms 12 gadiem
Hunter rakstīja: Jā, jau 2.spēli pēc kārtas. Izskatās, ka viņu SAF gatavo kā 1.izvēli RB. Līdz ar to bija ļoti labs MU uzbrukums labajā malā, bet tajā pašā laikā arī Barselona tur darbojās diezgan brīvi. 2.puslaikā CB duets bija Ferdinands un Carricks.
Vienkārši Rafaels joprojām ir Olimpiādē, Džounsam un Smolingam ir traumas, tapēc arī Valensija aizsardzībā šobrīd spēlē. Sezonas laikā protams ka viņš tur nespēlēs, ja negadīsies atkal kāda traumu epidēmija vai nebūs vajadzība pastiprināt spēli uzbrukumā tamlīdzīgā veidā.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-09 13:49, pirms 12 gadiem
ko reals ar to celtic spele nesaprotu

     [+] [-]

, 2012-08-09 13:50, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Vienkārši Rafaels joprojām ir Olimpiādē, Džounsam un Smolingam ir traumas, tapēc arī Valensija aizsardzībā šobrīd spēlē. Sezonas laikā protams ka viņš tur nespēlēs, ja negadīsies atkal kāda traumu epidēmija vai nebūs vajadzība pastiprināt spēli uzbrukumā tamlīdzīgā veidā.
Sāksies sezona, tad jau redzēs, es tik kategorisks par Valensiju nebūtu, jo parasti SAF patīk wingeru rotācija, bet tagad abas pārbaudes spēles pēc kārtas viņš 90 minūtes bez maiņām atstāja malās Nani un Young; Valensija visu šo laiku kapāja kā RB.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-09 13:57, pirms 12 gadiem
Ronaldo atkal spridzina, šosezon jāpārsit argentīniets.
Madrid campiona!!! OLE

     [+] [-]

, 2012-08-09 14:13, pirms 12 gadiem
Hunter rakstīja: Sāksies sezona, tad jau redzēs, es tik kategorisks par Valensiju nebūtu, jo parasti SAF patīk wingeru rotācija, bet tagad abas pārbaudes spēles pēc kārtas viņš 90 minūtes bez maiņām atstāja malās Nani un Young; Valensija visu šo laiku kapāja kā RB.
Kapāja tapēc, ka nebija izvēles iespēja. Valensija jau malējā aizsarga pozīcijā tika izmēģināts. Nekas īpaši labs tur nesanāca, kaut gan kā degošs variants ir iespējams protams. MU šobrīd ir 3 izteikti malējie pussargi - Valensija labā malā, Jangs kreisajā un Nani, kurš var spēlēt abās pusēs. Tā vien ir rotācijai, ja vel iztiek bez traumām!!! Gribi teikt, ka tagad vienu no trijiem vel galīgi pārtaisīs par aizsargu? Turklāt Valensijam iedeva prestižo 7. numuru! Tādu numuru nedotu aizsargam

     [+] [-]

, 2012-08-09 14:59, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Kapāja tapēc, ka nebija izvēles iespēja. Valensija jau malējā aizsarga pozīcijā tika izmēģināts. Nekas īpaši labs tur nesanāca, kaut gan kā degošs variants ir iespējams protams. MU šobrīd ir 3 izteikti malējie pussargi - Valensija labā malā, Jangs kreisajā un Nani, kurš var spēlēt abās pusēs. Tā vien ir rotācijai, ja vel iztiek bez traumām!!! Gribi teikt, ka tagad vienu no trijiem vel galīgi pārtaisīs par aizsargu? Turklāt Valensijam iedeva prestižo 7. numuru! Tādu numuru nedotu aizsargam
Klubos ar tradīcijām numuru dod spēlētājam nevis pozīcijai, bet tas nu tā. No aizsardzības pārceļoties uz priekšu - nedomāju, ka SAF ņēma Kagawu kā rezervistu. Pārāk labs. Tagad priekšējā līnijā ir Wellbeck, Rooney, Kagawa, Hernandez, pie kam liela MU interese ir arī par RVP. 5 uzbrucēji? Kādu var aizrotēt uz malu - Ronney jau pagājušajā sezonā to veiksmīgi darīja, to var darīt arī Kagawa. Sagaidīsim sezonas sākumu un redzēs kāds ir SAF plāns! Var jau būt, ka būs tā kā Tu saki.

     [+] [-]

, 2012-08-09 15:12, pirms 12 gadiem
Pēdējās ziņas no MU nometnes ir, ka Evanss, Smollings, Džounss nav gatavi sākt sezonu un kā CB Fergusons plāno izmantot Carricku (aiz Vidiča un Ferdinanda). Daudz variantu nepaliek arī labajā malā.

     [+] [-]

, 2012-08-09 15:31, pirms 12 gadiem
Hunter rakstīja: Klubos ar tradīcijām numuru dod spēlētājam nevis pozīcijai, bet tas nu tā. No aizsardzības pārceļoties uz priekšu - nedomāju, ka SAF ņēma Kagawu kā rezervistu. Pārāk labs. Tagad priekšējā līnijā ir Wellbeck, Rooney, Kagawa, Hernandez, pie kam liela MU interese ir arī par RVP. 5 uzbrucēji? Kādu var aizrotēt uz malu - Ronney jau pagājušajā sezonā to veiksmīgi darīja, to var darīt arī Kagawa. Sagaidīsim sezonas sākumu un redzēs kāds ir SAF plāns! Var jau būt, ka būs tā kā Tu saki.
Kagava nav uzbrucējs, viņš ir uzbrūkošais pussargs, kas varot spēlēt arī kā malējais pussargs. Es gan ceru ka tā nenotiks, jo tieši no laukuma vidus trūkst kas veido uzbrukumus un Kagava ir vislabākais tieši pozīcijā zem uzbrucēja(iem). Savukārt Valensija pagājušajā sezonā tika atzīts par labāko kluba spēlētāju un pelnīti. Tiešām nespēju noticēt, ka SAF necentīsies izmantot tieši viņa labākās īpašības uzbrukumu veidošanā no savas malas. Saikne ar Rafaelu pagājušogad izskatījās tiešām daudzsološi Domāju arī pārbaudes spēlēm nav jēga lielu uzmanību pievērst, tagad tomēr galvenais ir dot visiem kaut kādu spēles laiku lai ātrāk atgūtu formu.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-09 16:31, pirms 12 gadiem
OK, nav jau nav Kagawa uzbrucējs, tāpat kā Rūnijs neskaitās uzbrūkošais pussargs, lai gan lielāko tiesu tā tiek izmantots. Pagaidām viņi abi spēlē vienā un tajā pašā pozīcijā 4-4-1-1 sistēmā. Es jau teicu, ka kādu no viņiem marinēt uz soliņa būtu pārāk liela izšķērdība. Ņemot vērā savainojumos, acīmredzot Valencia tomēr tiek gatavots kā emergency RB, jo uz sezonas sākumu MU ir tikai 2 veseli malējie Evra un Raffaels.

     [+] [-]

, 2012-08-09 17:28, pirms 12 gadiem
Hunter rakstīja: OK, nav jau nav Kagawa uzbrucējs, tāpat kā Rūnijs neskaitās uzbrūkošais pussargs, lai gan lielāko tiesu tā tiek izmantots. Pagaidām viņi abi spēlē vienā un tajā pašā pozīcijā 4-4-1-1 sistēmā. Es jau teicu, ka kādu no viņiem marinēt uz soliņa būtu pārāk liela izšķērdība. Ņemot vērā savainojumos, acīmredzot Valencia tomēr tiek gatavots kā emergency RB, jo uz sezonas sākumu MU ir tikai 2 veseli malējie Evra un Raffaels.
Tur jau ir tā lieta! Tapēc arī tā īsti nesaprotu kapēc SAF tik ļoti grib pirkt RvP! Jp ar Kagavu sastāvā man nešķiet loģiski spēlēt 4-4-2 ar diviem uzbrucējiem. Bet likt Kagavu starp diviem centra pussargiem varētu būt pārāk riskanti. Bet tā jau ir, sezona būs gara un pietiks laiks izdarīt secinājumus. Vel jau galu galā transfēru logs ne tuvu nav beidzies, un manuprāt ir pieejami daudz spēlētāji, kas reāli varētu pastiprināt sastāvu un būtu drošāks ieguldijums par to pašu Lukasu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-09 17:55, pirms 12 gadiem
Di Maria vārti vnk satriecoši!

     [+] [-]

, 2012-08-12 20:28, pirms 12 gadiem
Warriors75 rakstīja: Ronaldu ir 21gs labākais futbolists,un man vng ko te citi teiks,par Mesi.
Neimars buus labaaks, kad beidzot pievienosies kaadiem no Eiropas lielajiem. Es prognozeeju paareju uz City vai Arsenal.

     [+] [-]

, 2012-08-12 20:29, pirms 12 gadiem
TMSLR rakstīja: iesaku apskatīt video,Kaka vairākas rezultatīvas piespēles,Real tur ņirgājās par Milan :p
Redzeesim kaa vinji njirgaasies par komandaam kaa Milaana CL...

     [+] [-]

, 2012-08-12 20:32, pirms 12 gadiem
Warriors75 rakstīja: Ronaldu ir 21gs labākais futbolists,un man vng ko te citi teiks,par Mesi.
Arsenal skiet reaalaak, jo Persijs aizies un atbriivosies liidzeklji un vieta komandaa. (Protams tas viss notiks taadaa gadiijumaa, ja vins beidzot izliidiid no tiem BRA dzungljiem!)

     [+] [-]

, 2012-08-12 20:34, pirms 12 gadiem
Katraa zinjaa naakamaa sezona buus ljoti interesanta! It iipashi interesanti buus noveerteet superambiciozo PSG!