Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Minhenes "Bayern" divas dienas pirms sezonas sākuma paliek bez pamatsastāva aizsarga Pavāra

Agris Suveizda

Minhenes "Bayern" divas dienas pirms sezonas sākuma paliek bez pamatsastāva aizsarga Pavāra
Benžamēns Pavārs. Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas sezona futbolā piektdienas vakarā plkst. 21:30 pēc Latvijas laika sāksies ar Menhengladbahas "Borussia" un Minhenes "Bayern" cīņu, taču valsts čempionei nāksies iztikt bez Francijas valstsvienības aizsarga Benžamēna Pavāra.

Vācu laikraksts Kicker šodien ziņoja, ka Pavārs slēgtajā treniņā savainojis potīti un izlaidīs no trim līdz četrām nedēļām, bet Bild pēcāk piebilda, ka aizsargam ir konstatēts saites plīsums. "Bayern" francūzi pirms diviem gadiem no "Stuttgart" nopirka par 35 miljoniem eiro, un 25 gadus vecais aizsargs Bundeslīgā šo sezonu laikā aizvadīja 56 spēles un guva četrus vārtus.

Neskaitot Pavāra tautieti Bunu Sarru, ar kuru bavārieši nerēķinās un vēlas pārdot, viņš pašlaik ir vienīgais labās malas aizsargs komandā. Minhenes "Bayern" treniņā esot izmantojis izvietojumu ar trim aizsargiem, taču gadījumā, ja jaunais galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans vēlēsies izmantot četrus aizsargus, Pavāru aizsardzības labajā malā visdrīzāk aizstās centra aizsargs Niklass Zīle. Muguras savainojuma dēļ treniņā nepiedalījās arī uzbrucējs Eriks Maksims Šupo-Motings.

Minhenes "Bayern" starpsezonā nav uzvarējusi nevienā no četrām pārbaudes spēlēm, bet sezonu sāks izbraukumā pret Menhengladbahas "Borussia", kurai pārbaudes spēlē zaudēja ar 0:2. Otrdien "Bayern" gaida vēl viena izbraukuma cīņa – Vācijas Superkauss pret Dortmundes "Borussia".

Izmantotie resursi:
https://www.bild.de/sport/fussball/...
https://www.kicker.de/mehrere-woche...