Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Olimpiskā "Hokeja Pēcgarša": uzreiz pēc Latvijas izlases spēlēm ar Ro. Bukartu un Vasiļjevu

Rolands Eliņš

Olimpiskā "Hokeja Pēcgarša": uzreiz pēc Latvijas izlases spēlēm ar Ro. Bukartu un Vasiļjevu
Roberts Bukarts. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas hokeja izlase rītdien agrā rītā (pēc Latvijas laika) sāks dalību Pekinas olimpiskajās spēlēs, sacenšoties ar Zviedriju. Sportacentrs.com uzreiz pēc mača beigām piedāvās kopā ar portāla hokeja zinātājiem un īpašajiem viesiem videozvana tiešraidē atskatīties uz notikušo spēli un pirmajiem iespaidiem jeb pēcgaršu. Tiks uzklausīti arī skatītāju jautājumi un viedokļi.

Turpinot 2021. gada pasaules čempionātā iesākto formātu, "Hokeja Pēcgarša" būs pieejama portālā Sportacentrs.com, mūsu "Facebook" un "YouTube" kontos pēc katras Latvijas hokeja izlases spēles.

Ceturtdien, spēlē pēc Zviedrijas, videozvanam Sportacentrs.com redakcijas pārstāvjiem Jānim Celmiņam, Rolandam Eliņam, Ulvim Brožem un Almantam Poikānam pievienosies hokejists Roberts Bukarts, kurš ar Latvijas izlasi Pekinā nevar būt savainojuma dēļ, kamēr piektdien un svētdien kopā ar mums būs Herberts Vasiļjevs, bijušais Latvijas izlases uzbrucējs, tagad treneris un arī spēļu komentētājs.

"Pēcgaršas" sākums paredzēts 10-15 minūtes pēc spēles beigām, un tās garums – ap pusstundu. Skatītājiem būs iespēja komentāru veidā (pie "Facebook" un "Youtube" tiešraidēm) ierakstīt savus viedokļus un interesējošos jautājumus, kuri iespēju robežās arī tiks atspoguļoti tiešraidē.

Spēle pret Zviedriju sāksies 6:10, attiecīgi tās beigas paredzamas starp astoņiem un deviņiem rītā, paturot prātā papildlaika nepieciešamības iespēju.