Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

De Jongs: "Spēlēt Milānā bija mans sapnis"

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

De Jongs:  "Spēlēt Milānā bija mans sapnis"
Naidžels de Jongs
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes pussargs Naidžels de Jongs atklāja, ka spēlēt Milānā bijis viņa sapnis jau vairāk nekā desmit gadus. Savukārt Filips Meksess, apsverot savas nākotnes iespējas, ir apņēmies karjeru turpināt Rossoneri komandā. Šajā vasarā gan tika spekulēts, ka francūzis varētu atstāt klubu.

"Spēlēt "Milan" vienībā ir bijis mans mērķis jau vairāk nekā desmit gadus, es sapņoju par šo klubu," sacīja kluba jaunieguvums. De Jongs pārcēlās no Mančestras "City" par pieciem miljoniem eiro. "Kad vēroju Milānu astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados, es sapņoju, ka kādreiz es spēlēšu šajā klubā," viņš atklāja Sky Sport Italia. "Beidzot esmu šeit, Milānā, un par to man ir jāpateicas Markam Van Bastenam, Rūdam Gullitam, Frankam Rijkārdam un Klārensam Zēdorfam." Milāna ir veikuši lielas izmaiņas sastāvā šajā vasarā, bet pussargs ir pārliecināts, ka klubam priekšā ir veiksmīga un spoža nākotne. "Es gribu palīdzēt "Milan" uzvarēt," piebilda 27 gadus vecais spēlētājs. ""Milan" ir pārejas posmā. Viņi ir pārdevuši vienus no saviem labākajiem spēlētājiem, kā arī vairāki seniori ir atstājuši kluba rindas. Mums ir jauns sastāvs, kas ir jābūvē no jauna, un jūtos laimīgs būt daļa no šī projekta." Holandietis ar nepacietību gaida Derby della Madonnina - spēli, kurā viņš tiksies ar tuvu draugu, tikai pretējās formas krāsās. "Esmu spēlējis Mančestras derbijā, bet Milānas derbijs ir cita lieta," viņš piebilda. "Veslijs Sneiders ("Inter"), viens no maniem labākajiem draugiem, daudz stāstījis par to."

Francijas izlases aizsargs Meksess ir apņēmies savu nākotni turpināt "Milan" vienībā. "Dzirdēju daudz nepatiesas informācijas saistībā ar manu nākotni un klubu, bet svarīgākais faktors ir tas, ka es joprojām esmu šeit," viņš atklāja Sky Sport Italia. "Nemaz nebiju domājis pamest komandu. Gribu pierādīt faniem, cik ļoti esmu pieķēries šim kreklam un vienmēr esmu smagi strādājis, lai varētu palīdzēt komandai." Francūzis pievienojās Diavolo 2011. gadā kā brīvais aģents pēc tam, kad līgums beidzās ar "AS Roma" vienību. Šosezon Meksess varētu būt viens no atslēgas spēlētājiem "Milan" aizsardzības rindā pēc tam, kad klubam pamāja ardievas Tjagu Silva un Alesandro Nesta. "Mēs esam zaudējuši dažus svarīgus spēlētājus aizsardzībā, bet mums pievienojušies ir efektīvi futbolisti, piemēram, Frančesko Ačerbi un Kristians Sapata," viņš piebilda. 30 gadus vecais spēlētājs izlaida pirmās divas A Sērijas spēles, jo bija problēmas ar sportisko formu, bet varētu iziet laukumā jau nākamajā spēlē pret "Atalanta" vienību.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +1 [+] [-]

, 2012-09-07 15:30, pirms 12 gadiem
Izskatās gan, ka diez vai Milan tuvākā nākotnē kaut ko nozīmīgu vinnēs. Jebkurā gadījumā jāvēl veiksmi Naidžijam!

  -4 [+] [-]

, 2012-09-07 15:36, pirms 12 gadiem
''Šajā vasarā gan tika spekulēts, ka francūzis varētu atstāt klubu''
Nav viņš francūzis!!
Go City!!

  +5 [+] [-]

, 2012-09-07 15:44, pirms 12 gadiem
Meksess ir francūzis
R101 rakstīja: ''Šajā vasarā gan tika spekulēts, ka francūzis varētu atstāt klubu''
Nav viņš francūzis!!

  -3 [+] [-]

, 2012-09-07 17:19, pirms 12 gadiem
Meksess vai tad jau nebija oficiaali uz krieviju paargaajis?

  +3 [+] [-]

, 2012-09-07 18:37, pirms 12 gadiem
mhm, taa lielaakaa dalja saka, kad paarceljas uz jaunu klubu.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-08 00:42, pirms 12 gadiem
Hills rakstīja: mhm, taa lielaakaa dalja saka, kad paarceljas uz jaunu klubu.
nu daļēji jau jā,bet nu katram jau ir savs bērnības elku klubs un ja nu sakrīt ka tevi ar tāds klubs nopērk,apmēram kā man,sapņoju,ka spēlēju Barcelona,bet neatteiktos uzspēlēt kaut Jūrmalā,tik meistarība neatļauj

  +2 [+] [-]

, 2012-09-08 00:42, pirms 12 gadiem
boldes rakstīja: Meksess vai tad jau nebija oficiaali uz krieviju paargaajis?
ceru ka domāji klubu nevis tautību?