Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags: ''Spēlējām labāk ar Ēriksenu pussarga pozīcijā un Ronaldu smailē''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ten Hags: ''Spēlējām labāk ar Ēriksenu pussarga pozīcijā un Ronaldu smailē''
Eriks ten Hags. Foto: EPA/Scanpix

Mančestras ''United'' šodien ar zaudējumu pret Braitonu sāka Anglijas Premjerlīgas sezonu. Sarkano velnu galvenais treneris Eriks ten Hags pēcspēles intervijā norādīja, ka komanda otrajā puslaikā uzlaboja sniegumu, kad Kristians Ēriksens darbojās kā pussargs, bet uzbrukuma smailē bija Krištianu Ronaldu.

''Šāds iznākums ir vilšanās. Mums ar to jāsadzīvo. No spēles sākuma zināju, ka mūs sagaida grūts mačs. Esam procesā, kas aizņem laiku, taču mums ir jāuzvar spēles jau šobrīd. Nonākt iedzinējos ar 0:2 nebija nepieciešams. Atdevām divas vieglas bumbas. Mūsu komandas organizācija zaudētajos vārtos bija kļūdaina. Zinām, kā rīkoties šādās situācijās, taču tā gadās. Jāanalizē kļūdas un no tām jāmācās,'' teica mančestriešu galvenais treneris Eriks ten Hags.

''Otrajā puslaikā acīmredzami spēlējām labāk ar Kristianu Ēriksenu pussarga pozīcijā un Krištianu Ronaldu smailē. Izveidojām iespējas. Divi labi momenti bija Markusam Rešfordam. Žēl, ka tos nerealizējām,'' viņš turpināja.

''Krištianu ir trenējies ar komandu nedaudz vairāk kā vienu nedēļu. Viņa kondīcija uzlabosies. Domāju, ka šīs 35-40 minūtes Ronaldu noteikti palīdzēja. Nākamajā nedēļā situācija būs labāka,'' portugāļa statusu skaidroja Nīderlandes speciālists.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +2 [+] [-]

, 2022-08-08 07:53, pirms 2 gadiem
Spēlējāt jūs sūdīgi. Un sūdi turpinās. Nejēdzīga nejēdzīgu spēlētāju piesaiste.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-08 08:22, pirms 2 gadiem
Protams, ka pirmā spēle un vēl jau visa sezona priekšā, bet cik šķidra tā aizsardzība izskatījās visu pagaišo sezonu tik pat arī viņa izskatās pirmajā spēlē bezspēcīga.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-08 10:32, pirms 2 gadiem
Ja netiksiet vaļā no CR, vēl viena sezona būs norakstīta.

     [+] [-]

, 2022-08-08 10:44, pirms 2 gadiem
Kamēr komanda kļūs par uzvarētāju, ja kļūs, šādas spēles nebūs retums.

     [+] [-]

, 2022-08-10 18:41, pirms 2 gadiem
Tuvākajā nākotnē nekas nespīd transfēri nekādi spēlētāji vienkārši atspēlē,labākie laiki pagātnē nu jāsamierinās ar vidusmēra kluba statusu!