Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags pēc uzvaras: ''Ja vēlamies izcīnīt titulus, mums jākļūst labākiem''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ten Hags pēc uzvaras: ''Ja vēlamies izcīnīt titulus, mums jākļūst labākiem''
Eriks ten Hags. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas sestās kārtas noslēdzošajā spēlē Mančestras ''United'' savā laukumā ar 3:1 apspēlēja Londonas ''Arsenal'', pārtraucot lielgabalnieku piecu uzvaru sēriju. Pēc spēles mājinieku treneris Eriks ten Hags sacīja, ka komandai jāturpina kļūt labākai, lai tā spētu cīnīties par čempiontituliem.

''Laukumā redzējām labu komandu. Bija pāris ne tik labi momenti, taču komanda cīnījās un atguvās. ''Arsenal'', protams, izveidoja vārtu gūšanas iespējas, bet to paveicām arī mēs. Guvām skaistus vārtus. Varējām nospēlēt labāk, taču kopā esam īsu laiku,'' pēc uzvaras pār Londonas ''Arsenal'' sacīja Mančestras ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags.

''Saprotu, ka līdzjutēji sapņo, taču atrodamies pašā procesa sākumā. Joprojām esam tālu no tā, ko vēlamies sasniegt. Mums jāturpina ar šādu attieksmi. Jātur augsts standarts katru dienu. Katram ir jāatdod savs maksimums. Ja vēlamies izcīnīt titulus, mums jākļūst labākiem,'' turpināja nīderlandiešu speciālists.

''Ilgu laiku dominējām, bijām pilnīgā kontrolē pār spēli. Izveidojām momentu pēc momenta, tomēr nespējām noslēgt spēli. Devām brīvas zonas un ''United'' mūs sodīja. Mūs pievīla gan neizmantotās iespējas, gan pašu kļūdas aizsardzībā,'' sacīja ''Arsenal'' galvenais stratēģis Mikels Arteta.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-09-05 11:56, pirms 2 gadiem
4:0!

     [+] [-]

, 2022-09-05 12:05, pirms 2 gadiem
Mesionārs rakstīja: 4:0!
Tā sanāk ka raksta par to ko nekad nav sapratis!

  -1 [+] [-]

, 2022-09-05 16:11, pirms 2 gadiem
Tak MU spēlē kā LV pret turkiem 2003.gadā, ETH = Starkovs!

     [+] [-]

, 2022-09-05 19:34, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: Tak MU spēlē kā LV pret turkiem 2003.gadā, ETH = Starkovs!
Tad nu gan salīdzinājāt. Tas, ka viena komanda izvēlas spēlēt spāņu stila futbolu ar bumbas kontroli un īsajām piespēlēm, pēc Jūsu loģikas, tad iznāk, ka jebkurš, kurš spēlē pret tādu stilu noteikti zaudēs. Tad jau Cityam Pūli bezmazvai katrā spēlē būtu jāuzvar.