Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: "Bija jāspēlē uz riska robežas. Viņas piespieda mūs kļūdīties"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Graudiņa: "Bija jāspēlē uz riska robežas. Viņas piespieda mūs kļūdīties"
Tīna Graudiņa. Foto: f64

Tokijas olimpisko spēļu pludmales volejbola pusfinālā Austrālijas duets demonstrēja lielisku sniegumu un piespieda Latvijas pāri spēlēt uz riska robežas, kā rezultātā radās daudz kļūdu, pēc neveiksmes sarunā ar žurnālistiem teica Tīna Graudiņa.

"Šobrīd esam nedaudz nogurušas, bet darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai būtu gatavas rītdienas mačam," pēc neveiksmes pusfinālā saka Graudiņa. "Protams, ir vilšanās, ka zaudējām pusfinālā, bet turnīrs vēl nav noslēdzies."

Pludmales volejbolistēm ceturtdienas spēlē bija vairāk kļūdu nekā iepriekš, bet tas skaidrojams ar lielisko Austrālijas dueta sniegumu. "Viņas lieliski nospēlēja, piespiežot mūs vairāk kļūdīties. Tamdēļ mums bija jāspēlē uz riska robežas, kur arī radās kļūdas," par spēli stāsta Graudiņa. "Volejbolā vienmēr ir kļūdas, nekad nav perfekta spēle. Jautājums, kā tu ar to tiec galā. Šoreiz mums tas neizdevās tik labi, kā citas reizes."

Otrā pusfinālā ceturtdien ASV duets Eiprila Rosa/Aliksa Klainmena (2.) ar rezultātu 2-0 (21:12, 21:11) uzveica Šveices pāri Joanu Heidrihu/Anuku Veržē-Deprē (12.), kas piektdien būs Graudiņas/Kravčenokas pretinieces bronzas duelī.

"Šveices duets ir laba komanda, kas spēlē spēcīgu volejbolu. Viņām ir spēles sistēma, ja to izdodas atrast, pretinieces zaudē," par gaidāmo bronzas maču saka Kravčenoka. "Lūkosim darīt to, ko viņas negaida no mums."

Graudiņa uzsver, ka sasniegtais rezultāts Latvijai ir labs panākums. Liels prieks ir par vīru pāri Mārtiņu Pļaviņu/Edgaru Toču, kuriem pusfinālā jātiekas ar norvēģiem Annešu Mūlu un Kristianu Sērumu.

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!

Izmantotie resursi:
LETA

  +4 [+] [-]

, 2021-08-05 08:36, pirms 3 gadiem
Prieks bija just līdzi, malaces! Veiksmi bronzas mačā, turēšu īkšķus!

  +2 [+] [-]

, 2021-08-05 08:49, pirms 3 gadiem
Forši,meitenes izbauda spēli,dzīvi un bez liekās bimbāsanas...

     [+] [-]

, 2021-08-05 09:45, pirms 3 gadiem
ehh,žēl,ja būtu austrālietes iepriekš neuzvarētas,tad būtu vieglāk pāri tikt zaudējuma rūgtumam,bet tā kā bijām jau vinnējuši šo pāri 2 reizes,tad tagad ir kā ir

     [+] [-]

, 2021-08-05 10:20, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: ehh,žēl,ja būtu austrālietes iepriekš neuzvarētas,tad būtu vieglāk pāri tikt zaudējuma rūgtumam,bet tā kā bijām jau vinnējuši šo pāri 2 reizes,tad tagad ir kā ir
Toties ir iespēja uzvarēt iepriekš neuzvarētās šveicietes, ko arī novēlu.

     [+] [-]

, 2021-08-05 10:25, pirms 3 gadiem
Lai veicas bronzas mačā! Šajā spēlē pašām savu kļūdu bija pārāk daudz...