Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dāmu bronzas sērijas vadībā izvirzās RSU/MVS

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dāmu bronzas sērijas vadībā izvirzās RSU/MVS
Foto: volejbols.lv

Šodien sākusies Latvijas čempionāta volejbolā sievietēm bronzas sērija. Pirmajā mačā RSU/MVS savā laukumā četros setos tika galā ar "miLATss" un spēra pirmo soli godalgu virzienā. Nākamā spēle norisināsies pēc piecām dienām Daugavpilī.

Spēles pirmais sets aizritēja punkts punktā līdz pat galotnei. Taču seta galotnē vairākas viesu komandas kļūdas un laba RSU/MVS komandas aizsardzība ļāva 1. setu uzvarēt mājniecēm ar rezultātu 25:21. Spēles otro setu, lielā mērā pateicoties veiksmīgām Diānas Černiševas darbībām uzbrukumā un servē, labāk iesāka Daugavpils meitenes, nokļūstot pat piecus punktus priekšā (7:2), taču RSU/MVS komanda nepadevās un seta gaitā lēnām līdzsvaroja rezultātu uz tablo. Arī pienākot seta galotnei, rezultāts bija neizšķirts – 22:22. Seta pēdējās izspēles labāk nospēlēja mājnieces, un Anna Rīta ar eisu pielika setam punktu - 25:23 RSU/MVS komandas labā.

Spēles trešais sets atkal aizritēja līdzīgā cīņā, līdz seta vidū daugavpilietes izdarīja izrāvienu. Lai gan mājnieces spēja seta galotnē nedaudz pietuvoties, VK ‘’miLATss’’ meitenes spēja setu uzvarēt ar 25:23. Līdz ar to, spēle tika pagarināta vismaz par vēl vienu setu. Diemžēl Daugavpils komandas meitenēm neatlika spēka un emocijas kvalitatīvam 4. setam, un RSU/MVS komanda to viegli uzvarēja ar 25:14. Līdz ar to, pirmo spēli ar rezultātu 3-1 (25:21, 25:23, 23:25, 25:14) uzvarēja rīdzinieces.

Uzvarētāju labā 19 punktus guva Annija Jurdža (trīs no tiem ar servi), bet ar 13 punktiem palīdzēja Megija Dambrehte. Daugavpils komandas rezultatīvākās spēlētājas bija Iveta Alehina (12 punkti), Marija Čerņavska (11 punkti) un Diana Černiševa (10 punkti).

Atbildes spēles norisināsies 10. aprīlī Daugavpilī, bet, ja nepieciešams, tad 3. spēle norisināsies jau 11. aprīlī Daugavpilī.

Izmantotie resursi:
Aizvadot pirmās finālsērijas spēles, vadībā...