Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lēvs atsakās balsot par gada labāko futbolistu

Andrejs Siliņš

Lēvs atsakās balsot par gada labāko futbolistu
Joahims Lēvs
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs atteicies no piešķirtās iespējas balsot par pasaules labākā futbolista balvas "Ballon d'Or" kandidātiem, jo nevēlas dot priekšroku vienam no savas komandas spēlētājiem.

Vācijas futbola federācija paziņojusi par šādu Lēva lēmumu, paskaidrojot, ka treneris nav gatavs izdarīt izvēli par labu vienam no Vācijas izlases futbolistiem, kuri nominēti prestižajai balvai. "Ballon d'Or" nominēti pieci vācieši - Manuels Noiners, Filips Lāms, Bastians Šveinšteigers un Tomass Millers no Minhenes "Bayern", kā arī Mesuts Ezils no Londonas "Arsenal".

"Viņš nav spējīgs balsot objektīvi, tāpēc nolēmis atturēties," Lēva lēmumu skaidro Vācijas federācijas preses atašejs. "No vienas puses - tas ir gods, ka Vācijas futbolam ir pieci no 23 kandidātiem. Bet, tā kā FIFA [pēc svinīgās balvas pasniegšanas ceremonijas] publicē balsotāju izvēles, tas nostāda treneri nepatīkamā situācijā."

53 gadus vecais Joahims Lēvs ir Vācijas izlases galvenais treneris kopš 2006. gada, un 101 aizvadītajā spēlē pie komandas grožiem Lēvs to aizvedis līdz 69 uzvarām un 17 neizšķirtiem. 2008. gada Eiropas čempionātā Lēva vadītā Vācijas izlase kļuva par vicečempioni, 2010. gada Pasaules kausā kaklā kāra bronzas godalgas, bet "Euro 2012" beidza pusfinālā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-04 15:13, pirms 10 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Vācijas izlase beidza pusfinālā? Nu nezinu, nezinu
tagad zinaasi:
Vacija 1:2 Italija Euro 2012

  +6 [+] [-]

, 2013-12-04 15:18, pirms 10 gadiem
Man liekas, ka pārāk liela uzmanība tiek pieškirta šādām balsošanām, kuru rezultāti, lai arī kā tiktu noteikti, nekad nebūs objektīvāki par tiem rezultātiem, kurus sportisti sasniedz uz laukuma. Tieši otrādi, sanāk, ka šādas padarīšanas rada arvien vairāk negatīvas emocijas un potenciālus sarežģījumus, kā tagadējais gadījums, vai, piemēram, Ronaldu apvainošanās un pasākuma priekšlaicīga pamešana vienā no iepriekšējām ceremonijām, jo viņš netika atzīts par labāko.
Pārāk daudz tiek uzmanības pievērsts šķīvjiem un dakšiņām, lai tā vietā uzmanību veltītu pašam ēdienam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-04 15:19, pirms 10 gadiem
noladets rakstīja: tagad zinaasi:
Vacija 1:2 Italija Euro 2012
viņš manuprāt domāja uzsvaru uz vārdu ''Beidza''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-04 15:21, pirms 10 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: gala rezultātu es zinu, jā, tikai jautājums, vai beidza pirms spēles, spēles laikā vai pēc tās? Varbūt pārtraukumā?
gan jau ka pirms, jo pēc tam uz laukuma nebija pietiekami spējīgi, lai uzvarētu Itāliju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-04 15:51, pirms 10 gadiem
visvieglaakais lemums pedejo gadu laika!!!vienozimigi Ronaldu

  -1 [+] [-]

, 2013-12-04 15:57, pirms 10 gadiem
Georgs17 rakstīja: Man liekas, ka pārāk liela uzmanība tiek pieškirta šādām balsošanām, kuru rezultāti, lai arī kā tiktu noteikti, nekad nebūs objektīvāki par tiem rezultātiem, kurus sportisti sasniedz uz laukuma. Tieši otrādi, sanāk, ka šādas padarīšanas rada arvien vairāk negatīvas emocijas un potenciālus sarežģījumus, kā tagadējais gadījums, vai, piemēram, Ronaldu apvainošanās un pasākuma priekšlaicīga pamešana vienā no iepriekšējām ceremonijām, jo viņš netika atzīts par labāko.
Pārāk daudz tiek uzmanības pievērsts šķīvjiem un dakšiņām, lai tā vietā uzmanību veltītu pašam ēdienam.
Daļēji var piekrist, bet no otras puses par to pašu CR vai Messi, gribi teikt, ka uz laukuma viņiem nav sasniegumu vai arī viņiem ir slikta pašatdeve, jo domā visu sezonu par balonu? Manis pēc lai CR apvainojas kaut uz visu pasauli un priekšlaicīgi pamet vienalga ko, man nekrata, jo laukumā viņš atdod sevi visu un arī rezultāts neizpaliek. Paši jūs te vērpjat intrigas kopā ar presi vairāk kā vajag. Neesmu pamanījis, ka CR balons šo gadu laikā būtu slikti ietekmējis atdeves ziņā, tieši otrādi.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-04 16:40, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Daļēji var piekrist, bet no otras puses par to pašu CR vai Messi, gribi teikt, ka uz laukuma viņiem nav sasniegumu vai arī viņiem ir slikta pašatdeve, jo domā visu sezonu par balonu? Manis pēc lai CR apvainojas kaut uz visu pasauli un priekšlaicīgi pamet vienalga ko, man nekrata, jo laukumā viņš atdod sevi visu un arī rezultāts neizpaliek. Paši jūs te vērpjat intrigas kopā ar presi vairāk kā vajag. Neesmu pamanījis, ka CR balons šo gadu laikā būtu slikti ietekmējis atdeves ziņā, tieši otrādi.
Es gribēju teikt, ka no paša balsošanas un apbalvošanas pasākuma (tā pašreizējā formātā un tā publicitātes formā) ir vairāk sarežģijumu un klapatu, nekā labuma.

     [+] [-]

, 2013-12-04 17:20, pirms 10 gadiem
Georgs17 rakstīja: Es gribēju teikt, ka no paša balsošanas un apbalvošanas pasākuma (tā pašreizējā formātā un tā publicitātes formā) ir vairāk sarežģijumu un klapatu, nekā labuma.
Balvai kā tādai pašai par sevi nav nekādas vainas, ja vien tā balsošana notiktu sakarīgāk, bet publicitātes ziņā tev piekrītu, ka pārāk daudz uzmanības tam tiek pievērsts un vērptas intrigas par katru sīkumu.