Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Vēja dēļ trešo Četru tramplīnu turnejas posmu pārceļ no Insbrukas un Bišofshofenu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vēja dēļ trešo Četru tramplīnu turnejas posmu pārceļ no Insbrukas un Bišofshofenu
Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Četru tramplīnu turnejas trešais posms, kam bija jānotiek otrdien Insbrukā, tika pārcelts uz Bišofshofenu pārāk stipra vēja dēļ.

Vispirms vairākkārt tika atlikts starta laiks Insbrukā, taču vēja stiprums nemazinājās, un tramplīnlēcēji nevarēja aizvadīt Četru tramplīnu turnejas trešo posmu. Sacensību tiesneši norādīja, ka tāpat kā pēdējais, arī trešais posms tiks aizvadīts Bišofshofenā.

Šī bija vien otrā reize Četru tramplīnu turnejas 70 gadu vēsturē, kad ir nācies atcelt sacensības. Pirmo reizi tas notika 2008.gadā, kad arī Insbrukā sacensības tika atceltas vētras dēļ.

Tūres kopvērtējumā Japānas tramplīnlēcējam Rjoju Kobajaši ir 593,2 punkti, par 13,2 punktiem mazāk ir norvēģim Māriusam Linnvīkam, bet 17,7 punktus guvis slovēnis Lovro Koss. Arī Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ir Kobajaši ar 696 punktiem, bet 21 punktu iepaliek vācietis Karls Gaigers.

Tūre uz četriem tramplīniem norisinās 70.reizi vēsturē. Iepriekšējā sezonā tūrē uzvarēja un trešo reizi "Zelta ērgļa" trofeju ieguva Stohs.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-01-04 19:41, pirms 2 gadiem
Likās, ka austrieši nav slimi.
Samurajs bija pārliecinoši labākais pēdējā grupā, kad citi nevarēja palekt.