Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" zvaigzne Sneiders nepiekrīt algas samazinājumam

Agris Suveizda

"Inter" zvaigzne Sneiders nepiekrīt algas samazinājumam
Veslijs Sneiders
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola kluba Milānas "Inter" zvaigzne Veslijs Sneiders izplatījis paziņojumu, kurā sacīja, ka nav neviena iemesla, lai parakstītu jauno līgumu. "Inter" vēlas, lai Nīderlandes izlases pussargs parakstītu jaunu līgumu, tādējādi piekrītot algas samazinājumam.

"Šobrīd man nav neviena iemesla parakstīt līgumu. Kā es varu piekrist jaunajam līgumam, ja pat nespēlēju. Šobrīd mans lēmums ir neparakstīt līgumu ar "Inter"," teica Veslijs Sneiders. Vēl šorīt "Inter" prezidents un īpašnieks Masimo Morati bija pozitīvi noskaņots Sneidera sāgas sakarā: "Esmu pārliecināts, ka šajā situācijā var tikt rasts risinājums. (...) Viņš ir viens no mūsu spēlētājiem, un viņš spēlēs vai vismaz būs pieejams trenerim un man. Bet viņš spēlēs tad, kad būs gatavs, nevis tāpēc, ka ir Sneiders."

Jau vēstījām, ka Milānas "Inter" uzstādījusi Sneideram ultimātu - kamēr nīderlandietis neparakstīs jauno līgumu, viņš laukumā netiks. Sneidera pašreizējais līgums ir spēkā līdz 2015.gada vidum, un nīderlandieša gada alga ir seši miljoni eiro, kas ir lielākā komandā. "Inter" vēlas, lai Sneiders līgumu pagarinātu vēl uz vienu gadu, taču ar nemainīgu līguma vērtību jeb ar algas apcirpšanu. "Inter" ar 31 punktu 15 spēlēs Itālijas čempionātā ieņem trešo vietu, bet Sneiders šosezon piedalījies tikai piecās "A Sērijas" spēlēs un vietējā čempionātā nav devies laukumā kopš 26.septembra.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +5 [+] [-]

, 2012-12-03 20:36, pirms 12 gadiem
lai kā man patiktu nīderlandes komanda, jāatzīst, ka ar raksturu nīderlandiešiem ir pasmagi

  +2 [+] [-]

, 2012-12-03 20:39, pirms 12 gadiem
prom no Inter ātri..

     [+] [-]

, 2012-12-03 20:51, pirms 12 gadiem
Skonto jau gaida

  +6 [+] [-]

, 2012-12-03 20:51, pirms 12 gadiem
Pareizi dara! Ja līgums noslēgts, tad noslēgts....nevajag metāties ar miljoniem. Nav nekāds jaunais spēlētājs, katrs nopelnītais miljons ir svarīgs. Nepelna jau tāpat kā Ronaldu....D)

p.s. es šaubos vai kāds piekristu algu saņemt ik pāris mēnešus....un ja nepiekritīsi, tad tavs "sods" ir NENĀKŠANA uz darbu...IDEĀLI

  +6 [+] [-]

, 2012-12-03 20:51, pirms 12 gadiem
paši jau to algu iedeva...

     [+] [-]

, 2012-12-03 20:52, pirms 12 gadiem
W W E rakstīja: prom no Inter ātri..
Domā, ka kaut ko prātīgu pateici? Tad pavēstīšu, ka nepateici NEKO. Turklāt var skaidri redzēt, ka vairāk par ievadu neizlasīji. Paaudzies!

P.S.- Man šāds "Inter" ultimāts neliekas saprotams, jo tā ir šantāža, kam ar futbolu nav nekāda sakara. No otras puses, Sneideram nespēlēšana varētu dārgi maksāt sportiskajā ziņā. Nedomāju, ka Sneiders tiks paturēts komandā.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-03 20:54, pirms 12 gadiem
la_duster rakstīja: mazais, izlutinatais vaartulis
bet nu ir jau ar debīli - kamēr neparakstīs līgumu, laukumā netiks. Bezmaz vai kā Latvijā - neparakstīsi dokumentu par aiziešanu no darba pēc savstarpējas vienošanās, atlaidīsim par disciplīnas pārkāpumiem.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-03 20:55, pirms 12 gadiem
ramis rakstīja: lai kā man patiktu nīderlandes komanda, jāatzīst, ka ar raksturu nīderlandiešiem ir pasmagi
Kāds šeit vispār sakars ar raksturu? Tu piekristu saņemt mazāku algu kā šobrīd saņem, īpaši jau tad, ja būtu labākais darbinieks?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-03 20:58, pirms 12 gadiem
psc ,pašai valdei vajadzetu samazināt tās algas !

     [+] [-]

, 2012-12-03 21:08, pirms 12 gadiem
Un Maurs saka bb RM sezonas beigās?
Jose Mourinho to 'leave Real Madrid at end of...

     [+] [-]

, 2012-12-03 21:12, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Un Maurs saka bb RM sezonas beigās?
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/real-madrid/9718562/Jose-Mourinho-to-leave-Real-Madrid-at-end-of-season-after-committing-suicide-with-decisions-at-Bernabeu.html
Ja par "Real" tā runā "Marca", tad uz to varētu likt savu sūri grūti nopelnīto naudiņu. Ja tā tiešām notiks (un es domāju, ka notiks), tad redzēsim, kādu bardaku viņš būs atstājis aiz sevis. Daudz gan būs atkarīgs tieši no nākamā trenera, jo šim sastāvam potenciāls ne tuvu nav izsmelts. Maurs parasti pamet komandu tieši pirms lejupslīdes, bet nez kā būs šoreiz.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-03 21:25, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ja par "Real" tā runā "Marca", tad uz to varētu likt savu sūri grūti nopelnīto naudiņu. Ja tā tiešām notiks (un es domāju, ka notiks), tad redzēsim, kādu bardaku viņš būs atstājis aiz sevis. Daudz gan būs atkarīgs tieši no nākamā trenera, jo šim sastāvam potenciāls ne tuvu nav izsmelts. Maurs parasti pamet komandu tieši pirms lejupslīdes, bet nez kā būs šoreiz.
Man bail, ka šis sastāvs nevēlās uzvarēt. Es nevaru pateikt kurš un kāpēc, vismaz rodas tāda sajūta. Jo vārdi tiešām ir skaļi, bet parādītā spēle liek domāt - wtf, kā var tik tizli nesaprasties un spēlēt bez uguns. Pārēdušies ar vienu La Liga titulu? Nu nevar tā būt. Vēl ceru, ka ČL Maurs izšaus un vēl vairāk nostiprinās savas pozīcijas kā treneris labākais.

Bet RM fanus gaida jauni laiki .... Jo es arī domāju, ka Maurs tomēr teiks atā RM. Bet teikt, ka Maurs pamet slīkstošu kuģi, gan negribētu. Redz, arī Chelsea tomēr ar Maura spēlētājiem izcīnija ČL! Pofig kā, bet viņi to izdarīja. Arī autobusu uzbūvēt ir jāmāk!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-03 21:33, pirms 12 gadiem
kurs gan gribetu lai vinam samazina algu

  +1 [+] [-]

, 2012-12-03 21:49, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Man bail, ka šis sastāvs nevēlās uzvarēt. Es nevaru pateikt kurš un kāpēc, vismaz rodas tāda sajūta. Jo vārdi tiešām ir skaļi, bet parādītā spēle liek domāt - wtf, kā var tik tizli nesaprasties un spēlēt bez uguns. Pārēdušies ar vienu La Liga titulu? Nu nevar tā būt. Vēl ceru, ka ČL Maurs izšaus un vēl vairāk nostiprinās savas pozīcijas kā treneris labākais.

Bet RM fanus gaida jauni laiki .... Jo es arī domāju, ka Maurs tomēr teiks atā RM. Bet teikt, ka Maurs pamet slīkstošu kuģi, gan negribētu. Redz, arī Chelsea tomēr ar Maura spēlētājiem izcīnija ČL! Pofig kā, bet viņi to izdarīja. Arī autobusu uzbūvēt ir jāmāk!
Par Maura mīnusiem šķiet esmu izteicies ne reizi vien, manuprāt arī Sporta centrā. Domāju, ka viņam jāuzņemas vismaz daļa vainas par komandas bālo sniegumu šosezon. Iespējams, viņš pārāk auklējas ar tādām zvaigznēm kā Ronaldu. Lai arī Morinju ir atbildīgs par portugāļa progresu gan spēles izpratnes, gan psiholoģiskajā ziņā, tomēr viņš nav spējis mazināt komandas redzamākās zvaigznes untumus, kuri galīgi nepalīdz uzlabot mikroklimatu komandā. Vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka Maurs ir izcils motivētājs, bet redz, ka šķiet, ka tieši ar motivāciju šobrīd ir problēmas. ČL ir tikai viens turnīrs, lai arī nozīmīgākais. Tas pilnībā neatspoguļo trenera plusus un mīnusus. Galvenā tomēr ir līga.

Par "Cehlsea" gan nepiekritīšu, jo šī bija cita "Chelsea" - krietni vājāka par to, ar kuru Maurs nespēja uzvarēt ČL. Un tieši viņš ir atbildīgs par "Chelsea" nedienām. Ar "Inter" ir tieši tas pats stāsts. Viltīgākās žurkas pamet kuģi pirmās. Redzēsim, kas notiks ar "Real", jo ir redzēti dažādi brīnumi un pārbūves treneru maiņas rezultātā (tieši šajā klubā).

  +1 [+] [-]

, 2012-12-04 00:21, pirms 12 gadiem
Sneideram un FIFA spēlētāju asociācijai vajadzētu par šādu šantāžu vērsties arbitrāžas tiesā un pieprasīt lauzt līgumu lai Sneiders var pievienoties kādai citai komandai. Jo pēc idejas šī ir tāda pat spēlētāja čakarēšana, kā algas neizmaksāšana.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-04 06:24, pirms 12 gadiem
Carloz rakstīja: Sneideram un FIFA spēlētāju asociācijai vajadzētu par šādu šantāžu vērsties arbitrāžas tiesā un pieprasīt lauzt līgumu lai Sneiders var pievienoties kādai citai komandai. Jo pēc idejas šī ir tāda pat spēlētāja čakarēšana, kā algas neizmaksāšana.
Manuprāt turpmāk standarta līgumā vajadzētu iestrādāt attiecīgu punktu, kas aizliegtu šādu šantāžu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-04 09:01, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Manuprāt turpmāk standarta līgumā vajadzētu iestrādāt attiecīgu punktu, kas aizliegtu šādu šantāžu.
tur jau tā lieta, ka aizliegt nevar, jo trenerim ir visas tiesības neņemt kādu spēlētāju sastāvā, ja viņš to uzskata par vajadzīgu.

no otras puses varbūt ka spēlētāji vismaz sāks piedomāt pirms parakstīt 4 un vairāk gadu līgumus ar klubiem vai vismaz iekļaut punktus līgumos, kuri ļauj vienpusēji līgumus lauzt izpildot kaut kādus nosacījumus.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-04 09:52, pirms 12 gadiem
man jau liekas,ka sāls jau nav līguma noslēgšanā,bet gan komandas vadības attieksmē,parasti jau labākajiem spēlētājiem nepiedāvā jaunus līgumus bez uzlabojumiem,bet te pat sliktāku piedāvā,saprotams,ka Snaiders atsakās likt savu parakstu uz papīra,futbolista karjera tomēr ir īsa un Snaiders jau iet uz tās norietu un nevienam nepatiktu,ja vadība izdomātu tev samazināt algu

     [+] [-]

, 2012-12-04 13:07, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: bet spēlētājs jau vienmēr var nebūt formā : (
Runa vairāk ir par tāda kalibra spēlētājiem kā Snaiders un par acīmredzamu netaisnību.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-04 14:22, pirms 12 gadiem
Savu kalibru viņš jau demonstrē kādu pusotru gadu. Čista nebūšu tas, kurš raudās par viņa aiziešanu. Cerēju tikai, ka tas notiks ātrāk, jeb pēdējā transfēru logā.
Cilvēkam, kurš saņem visvairāk visā līgā vajadzētu arī attiecīgi to demonstrēt arī laukumā, nevis sēžot twiterī, publicēdams savas fotkas, kur viņš ar Hiltoni tusē, kamēr viņam iedotas brīvas dienas, lai rehabilitētos pēc traumas. Kārtējās.