Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Drogbā pārāk vecs Milānai, "Juventus" runā ar Jorenti

Agris Suveizda

Drogbā pārāk vecs Milānai, "Juventus" runā ar Jorenti
2012.gada Eiropas čempions Fernando Jorente (otrais no labās)
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola kluba "Milan" īpašnieks Silvio Berluskoni atzina, ka neizskata iespēju parakstīt līgumu ar Didjē Drogbā, jo kotdivuārietis ir pārāk vecs. Tikmēr cits Itālijas klubs "Juventus" veic pārrunas ar Spānijas izlases uzbrucēju Fernando Jorenti, kurš pēc sezonas beigām kļūs par brīvo aģentu.

"Milan" drīzumā šķirsies no brazīliešu uzbrucēja Alešandres Patu, tādēļ nav izslēgta iespēja, ka "Milan" meklēs aizstājēju. Kā pastāstīja kluba īpašnieks un prezidents Silvio Berluskoni, Didjē Drogbā un Pablo Osvaldo nav komandas redzeslokā: "Viņi mums ir par vecu. Pēc 26 gadiem mums ir jāpārtrauc tērēt traku naudu, lai uzbūvētu gados jaunu komandu nākamajiem desmit gadiem. Mums ir vajadzīgi vēl divi vai trīs gadi, lai Itālijā un pasaulē atkal kļūtu konkurētspējīgi. Mario Balotelli mani nepārliecina kā cilvēks, bet es noteikti parakstītu Romas Matiju Destro..."

Pārrunas par Patu pāreju uz "Corinthians" tiks noslēgtas vienas vai divu dienu laikā. "Patu lūdza mums ļaut viņam atgriezties Brazīlijā. Viņš pievienosies "Corinthians", bet ar solījumu, ka nākotnē atgriezīsies pie mums," teica Berluskoni. "Milan" par Patu pārdošanu saņems 15 miljonus eiro. Tikmēr "Santos" acīmredzot atteiksies no vēlmes iegūt savā īpašumā citu "Milan" brazīliešu uzbrucēju Robinju. "Santos" bija gatavs likt galdā septiņus miljonus eiro, taču nule seši miljoni tika iztērēti par "Cruzeiro" pussargu Valteru Montiljo.

Tikmēr Spānijas klubs Bilbao "Athletic" savā mājaslapā paziņoja, ka Itālijas čempione Turīnas "Juventus" veic pārrunas ar "Athletic" uzbrucēju Fernando Jorenti, kurš pēc sezonas beigām kļūs par brīvo aģentu un tādējādi Turīnas klubs viņu varēs iegūt par velti. "Juventus" Jorenti ļoti vēlējās arī iepriekšējā vasaras pāreju periodā, bet "Athletic" atteicās viņu pārdot. Neieguvusi ne Jorenti, ne citus kārotos uzbrucējus, "Juventus" nolēma no Londonas "Arsenal" uz vienu sezonu īrēt Niklasu Bendtneru.

Jorente gribēja pamest "Athletic" un atteicās pagarināt līgumu. Konflikta dēļ bijušais komandas uzbrukuma līderis šosezon lielākoties deldējis rezervistu soliņu - Jorente šosezon Spānijas čempionātā piedalījies desmit spēlēs, no kurām pamatsastāvā sācis tikai vienu. Par jauno uzbrukuma līderi kļuvis no "Valencia" nopirktais Arics Aduriss, kuram 16 mačos ir desmit vārti. Jāatzīmē, ka "Juventus" līdz sezonas beigām no "Atalanta" īrēs 28 gadus veco itāliešu aizsargu Federiko Peluzo.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
.: Athletic Club - Web Ofiziala / Web Oficial /...

  -1 [+] [-]

, 2013-01-03 23:00, pirms 11 gadiem
Interasanti....

  +4 [+] [-]

, 2013-01-03 23:41, pirms 11 gadiem
Priekš Milānas par vecu? Kā tas ir iespējams?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-03 23:47, pirms 11 gadiem
Turu īkšķi par Juve + Jorente!

     [+] [-]

, 2013-01-03 23:48, pirms 11 gadiem
Milānai par vecu, haha. Milānai viss vienos sūdos. Ja aizies Patu jēdzīgais kas paliks būs Robinju.

     [+] [-]

, 2013-01-04 00:11, pirms 11 gadiem
anshmits rakstīja: Milānai par vecu, haha. Milānai viss vienos sūdos. Ja aizies Patu jēdzīgais kas paliks būs Robinju.
izlasi tekstu, viņi būvē komandu no jauniem un potenciāliem spēlētājiem priekškam viņiem uz 1 vai 2 gadiem paņemt kādus pensionārus?

     [+] [-]

, 2013-01-04 01:44, pirms 11 gadiem
Athletic pamests glābšanas riņķis, jo Jorente, it sevišķi pēc šitādas attieksmes, pie viņiem jebkurā gadījumā nepaliks. Šantāža nav problēmu risinājums, baskiem to vajadzēja saprast, kad bija uz viļņa. Kur viņi ir tagad?!...

     [+] [-]

, 2013-01-04 08:19, pirms 11 gadiem
Ceru, ka sagaidīsim šīs sāgas rezultātu. Vai tiešām "Juventus" atkal gluži par baltu velti būs izvilkuši kārtējo laimīgo lozi? Tas gan būtu labs, ja Jorente tiešām pievienotos turīniešiem! Par Peluzo jau izteicos.

     [+] [-]

, 2013-01-04 09:40, pirms 11 gadiem
atletic nevar pardot ziemas transveru laika Lorenti? Tai vieta lai noplenitu kapostu klubs pazaudes miljonus, jo jega no speletaja tapat nav(jo delde solinu) visu sezonu alga jamaksa un beigas iespejamie miljoni neienak konta..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-04 19:40, pirms 11 gadiem
kasha rakstīja: atletic nevar pardot ziemas transveru laika Lorenti? Tai vieta lai noplenitu kapostu klubs pazaudes miljonus, jo jega no speletaja tapat nav(jo delde solinu) visu sezonu alga jamaksa un beigas iespejamie miljoni neienak konta..
Reizēm principi var būt svarīgāki par "piķi". Un tas ir labi, ka šādi principi pastāv. Šī galīgi nav Sneidera un "Inter" situācija. Jorente pats vien vainīgs. Bet tikai priecātos ja viņš nokļūtu "Juventus".