Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Čempiones aizsargs Porejs atzīts par OHL oktobra labāko spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones aizsargs Porejs atzīts par OHL oktobra labāko spēlētāju
Mārtiņš Porejs. Foto: HK Zemgale/LBTU

Latvijas Hokeja federācija paziņojusi, ka par "Optibet" hokeja līgas (OHL) oktobra labāko spēlētāju atzīts "Zemgales"/LBTU aizsargs Mārtiņš Porejs, kurš palīdzēja komandai sešās spēlēs izcīnīt sešas uzvaras.

32 gadus vecais Mārtiņš Porejs, kurš Jelgavas komandu papildināja pēc sezonas sākuma, sešās spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm. Sezonas griezumā Poreja kontā ir 12 punkti, kas OHL rezultatīvāko aizsargu rangā ļauj atrasties otrajā pozīcijā.

Porejs pārstāvēja "Zemgali" arī laika posmā no 2020. līdz 2022. gadam, būdams komandas kapteinis. Aizsargs palīdzēja izcīnīt zelta un sudraba medaļas.

Par oktobra otro zvaigzni atzīts "Zemgales"/LBTU uzbrucējs Mārtiņš Karsums. 37 gadus vecais hokejists sešos mačos iemeta trīs vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt trešās zvaigznes gods ticis "Kurbada" kapteinim Artūram Ozoliņam. Centra uzbrucējs septiņās spēlēs guva sešus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

"Zemgale"/LBTU ir OHL kopvērtējuma līdere, bet "Kurbads" ieņem trešo vietu, atpaliekot par sešiem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7490/mart...