Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Rīdziniekiem neieskaita vārtus, "Zemgale" panāk finālsērijas atgriešanos Jelgavā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rīdziniekiem neieskaita vārtus, "Zemgale" panāk finālsērijas atgriešanos Jelgavā
Rihards Bernhards (Nr. 97) cīņā Rīgas "Mogo"/LSPA vārtu priekšā. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas atklāto hokeja meistarsacīkšu finālsērijas otrajā kaujā Jelgavas "Zemgale"/LBTU savā laukumā ar 1:0 pieveica Rīgas "Mogo"/LSPA, reabilitējoties par klupienu aizvakar.

Cīņas ievadā mājinieki nopelnīja vairākumu, vārtus tajā negūstot, taču iegūstot iniciatīvu. "Mogo" hokejisti pretiniekiem gan neļāva izveidot daudz asus mirkļus pie Linarda Feldberga vārtiem, kā arī paši reizēm aizskrēja pretuzbrukumos.

Arī otrajā trešdaļā neliels teritoriālais pārsvars bija "Zemgalei". Šoreiz jelgavniekiem to izdevās pārvērst rezultāta izmaiņā – nepilnas sešas minūtes pirms pārtraukuma Artūrs Homjakovs ripu iespēlēja vārtu priekšā esošajam Rihardam Bernhardam, kurš ar trešo piegājienu no neliela attāluma pārspēja Feldbergu.

Pēcāk bīstamāk uzbruka rīdzinieki. Neilgi pēc komandas nokļūšanas iedzinējos cauri aizsardzības vaļņiem izlavierēja Gints Meija, kurš nespēja apspēlēt Rihardu Cimermani. Pieredzējušais vārtsargs pēcāk gan tika pārspēts, tomēr tas notika jau neilgu mirkli pēc trešdaļas beigām – "Mogo" līksmoja par Reiņa Virsnīša uzmetienu no zilās līnijas, ripai cauri burzmai izspurdzot starp Cimermaņa kājsargiem.

Lielu daļu no pēdējā cēliena uzbruka "Mogo", izveidojot vairāk vārtu gūšanas iespēju nekā iepriekšējās trešdaļās kopā.

Šodien dažās epizodēs tiesneši nemanīja pret viesiem vērstus noteikumu pārkāpumus.

Jelgavas "Zemgale"/LBTU – Rīgas "Mogo"/LSPA 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Vārti: 34:18 Bernhards (Homjakovs) 1:0.
Metieni pa vārtiem: 17-25 (6-6, 5-10, 6-9)
Soda minūtes: 6-8 (0-4, 4-4, 2-0)
Vārtsargi: Rihards Cimermanis – Linards Feldbergs.

"Optibet" Hokeja līgas fināls

Duelis1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērija
Zemgale/LBTU – Mogo/LSPA2:31:031.03.02.04.04.04.06.04.*08.04.*1-1

* – ja nepieciešams.

Noderīgas saites

# Ankipāns un Ābols izceļ pretinieku aizsardzību un sola sīvu finālu
# Palīst pretiniekam zem ādas - saldais ēdiens. Bernhards grib atgriezties tronī
# Armijā iesauktais students - ''Mogo'' pirmā pāra aizsargs Bērziņš

  +1 [+] [-]

, 2024-03-29 15:34, pirms mēneša
Te ir skaidri redzams,ka Jelgavas nespējnieki uzvarēt var tikai ar izteiktu strīpaino atbalstu,kā tas bija šodien.

     [+] [-]

, 2024-03-29 15:38, pirms mēneša
Tu skatījies tikai 3. periodu? Liels pārsvars Zemgalei. Feldbergs stāvēja uz galvas šodien un vilka visu, jo spēle varēja beigties līdz otrajam pārtraukumam. Kļūdas tiesnešiem bija, bet teikt, ka uzskatāmi kādu vilka, ir vienkārši Mogo fana dusmas par iznākumu.

  +4 [+] [-]

, 2024-03-29 15:44, pirms mēneša
Brugjeetaajs rakstīja: Tu skatījies tikai 3. periodu? Liels pārsvars Zemgalei. Feldbergs stāvēja uz galvas šodien un vilka visu, jo spēle varēja beigties līdz otrajam pārtraukumam. Kļūdas tiesnešiem bija, bet teikt, ka uzskatāmi kādu vilka, ir vienkārši Mogo fana dusmas par iznākumu.
Pie kājas man gan tas Mogo,gan Zemgale,es skatos hokeju,kur joprojām aiz matiem tiek vilkti tie Jelgavas bomāri,aizpagājušajā sezonā lhf noņēma Liepājai pus komandu,tikai lai Āboļi uzvarētu čempi un uz mesti ietu kā čempioni,no tā laika Jelgava var spēlēt ar jebkuru pretinieku,būšu pret Jelgavu.

  +3 [+] [-]

, 2024-03-29 15:48, pirms mēneša
Rafiņā Jelgavas inteliģece pie atkritumu koteineriem svin uzvaru un krāso savas olas.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-29 15:51, pirms mēneša
Jebkurā gadījumā ir kaut kāda sāpe. Liepājai noņēma pus sastāvu, jo pus sastāvs bija krievi un baltkrievi. Ja tev šķiet normāli, ka tādi musari turpinātu spēlēt OHL, tad jāprasa, kādas ir tavas prioritātes.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 16:01, pirms mēneša
Brugjeetaajs rakstīja: Jebkurā gadījumā ir kaut kāda sāpe. Liepājai noņēma pus sastāvu, jo pus sastāvs bija krievi un baltkrievi. Ja tev šķiet normāli, ka tādi musari turpinātu spēlēt OHL, tad jāprasa, kādas ir tavas prioritātes.
Es neko nesaku,ja tajā Liepājā,komanda būtu papildināta ar krievu un baltkrievu spēlētājiem pēc iebrukuma Ukrainā,tad pilnīgi piekristu lhf lēmuma,bet te bija komanda komplektēta lai uzvarētu čempi un tika atrasts iemesls,lai Liepāja nebūtu konkurēt spējīga pret Jelgavas bomāriem,kuriem piespēlēja hk Rīga spēlētājus pēc pāreju beigām.

  -4 [+] [-]

, 2024-03-29 16:33, pirms mēneša
C vitamīns rakstīja: Te ir skaidri redzams,ka Jelgavas nespējnieki uzvarēt var tikai ar izteiktu strīpaino atbalstu,kā tas bija šodien.
Izskatās, ka tev jādzer ne tikai C vitamīns, bet arī zāles pret šizofrēniju

  +1 [+] [-]

, 2024-03-29 16:36, pirms mēneša
Misters Spirts rakstīja: Izskatās, ka tev jādzer ne tikai C vitamīns, bet arī zāles pret šizofrēniju
Taisnība nepatīk,vai kas?Varu arī tev pateikt,ja man vajadzēs kāda smadzeņu invalīda padomu,jautāšu arī tev.Jelgavas nespējniekiem paveicās,ka pusfinālā netika uz Kurbadu.

  -4 [+] [-]

, 2024-03-29 16:39, pirms mēneša
Lieliski, 0 komentāri par spēli un kaut kādi stulbi uzdirsieni 😄 Vitamīn, ne katru dienu sākas karš un ar sekām ir jārēķinās. Par HK Rīga bija nesmuki, bet Zemgale bija Dinamo ferma, uz kuru spēlētājus nosūtīt, tāpēc no likuma burta puses tur viss bija kārtībā. Liepājā pilns ar vietējiem hokejistiem, kāpēc ar viņiem netika komplektēta komanda, kura varētu normāli konkurēt?

  +3 [+] [-]

, 2024-03-29 16:41, pirms mēneša
Brugjeetaajs rakstīja: Lieliski, 0 komentāri par spēli un kaut kādi stulbi uzdirsieni 😄 Vitamīn, ne katru dienu sākas karš un ar sekām ir jārēķinās. Par HK Rīga bija nesmuki, bet Zemgale bija Dinamo ferma, uz kuru spēlētājus nosūtīt, tāpēc no likuma burta puses tur viss bija kārtībā. Liepājā pilns ar vietējiem hokejistiem, kāpēc ar viņiem netika komplektēta komanda, kura varētu normāli konkurēt?
Man pofig par Liepāju,bet par faktu,kāpēc Jelgava netika galā ar saviem spēlētājiem un ņēma hk Rīgas spēlētājus,civilizētā pasaulē noteikumi ir rakstīti pirms notikuma un netiek mainīti spēles gaitā,bet Lhf un Jelgavas nespējnieki ir no citas civilizācijas.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 16:46, pirms mēneša
Brugjeetaajs rakstīja: Lieliski, 0 komentāri par spēli un kaut kādi stulbi uzdirsieni 😄 Vitamīn, ne katru dienu sākas karš un ar sekām ir jārēķinās. Par HK Rīga bija nesmuki, bet Zemgale bija Dinamo ferma, uz kuru spēlētājus nosūtīt, tāpēc no likuma burta puses tur viss bija kārtībā. Liepājā pilns ar vietējiem hokejistiem, kāpēc ar viņiem netika komplektēta komanda, kura varētu normāli konkurēt?
Ja Jelgava tad bez izmaiņām būtu uzvarējusi Liepāju un čempi,noteikti tagad fanotu par Jelgavu,bet tagad kaut vai Mārupes gurķis viņus apspēlē.

  -3 [+] [-]

, 2024-03-29 16:53, pirms mēneša
C vitamīns rakstīja: Man pofig par Liepāju,bet par faktu,kāpēc Jelgava netika galā ar saviem spēlētājiem un ņēma hk Rīgas spēlētājus,civilizētā pasaulē noteikumi ir rakstīti pirms notikuma un netiek mainīti spēles gaitā,bet Lhf un Jelgavas nespējnieki ir no citas civilizācijas.
Vispār jau Dinamo laikos katru gadu 1 klubs bija tāds, kas skaitījās Dinamo ferma/sadarbības komanda un pirms plejofiem pastiprinājās. Gan Zemgale tevis pieminētajā sezonā, gan pirms tam Mogo (Mareņgeita aizmirsusies?), gan tā pati Liepāja.Tikai tu kaut kā notirs tikai Zemgali.

  +3 [+] [-]

, 2024-03-29 16:59, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Vispār jau Dinamo laikos katru gadu 1 klubs bija tāds, kas skaitījās Dinamo ferma/sadarbības komanda un pirms plejofiem pastiprinājās. Gan Zemgale tevis pieminētajā sezonā, gan pirms tam Mogo (Mareņgeita aizmirsusies?), gan tā pati Liepāja.Tikai tu kaut kā notirs tikai Zemgali.
Tas notika tikai tādā momentā,ja farms līdz pārejas beigām bija pieteikuši spēlētājus savā komandā Tāpēc par Mareni bija,kad viņš pēc pieteikuma beigām vēl spēlēja Dinamā un tikai tad ,kad Dinamai beidzās čempis viņš pievienojās Mogo

  -3 [+] [-]

, 2024-03-29 17:02, pirms mēneša
C vitamīns rakstīja: Tas notika tikai tādā momentā,ja farms līdz pārejas beigām bija pieteikuši spēlētājus savā komandā Tāpēc par Mareni bija,kad viņš pēc pieteikuma beigām vēl spēlēja Dinamā un tikai tad ,kad Dinamai beidzās čempis viņš pievienojās Mogo
Situāciju tas baigi nemaina. Tā vai tā tā pati Liepāja plejofos mauca ar citu sastāvu kā sezonas laikā. Būtu Zemgales vietā togad bijusi Liepāja, Mogo vai jebkurš cits - būtu viņi dabūjuši piešprici no HKR nevis Zemgale.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 17:05, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Situāciju tas baigi nemaina. Tā vai tā tā pati Liepāja plejofos mauca ar citu sastāvu kā sezonas laikā. Būtu Zemgales vietā togad bijusi Liepāja, Mogo vai jebkurš cits - būtu viņi dabūjuši piešprici no HKR nevis Zemgale.
Īstenībā maina gan,jo ja farmā spēlētāju pieteica līdz pārejas beigām,tad viņš varēja spēlēt tikai kur pieteikts,tāpēc Dinama skatījās un laida uz farmu sev nevajadzīgos spēlētājus.

  -2 [+] [-]

, 2024-03-29 17:25, pirms mēneša
Beigās iznāk, ka par visu ir pofig. Galvenais ir žulti kaut kur izlikt

  -3 [+] [-]

, 2024-03-29 17:28, pirms mēneša
Un vispār, autora kungs, tendenciozus teikumus lūgtu pieturēt pie sevis. Neredzēja pārkāpumus, profesionalitāte kaut kā pieklibo

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 17:29, pirms mēneša
Brugjeetaajs rakstīja: Beigās iznāk, ka par visu ir pofig. Galvenais ir žulti kaut kur izlikt
Secinājums viens,Jelgavas nespējnieki, bez kāda palīdzības paši neko nevar.
Slēpts komentārs: EUcerin

  +2 [+] [-]

, 2024-03-29 18:50, pirms mēneša
Besī protams 1:0 bet tā jau kapiņš pamatīgs. Redzēsim ko Mogo darīs tālāk, vajadzētu atkal iziet vadībā.

     [+] [-]

, 2024-03-29 21:04, pirms mēneša
Njaa, LGBT+ tievedība, tā ir jauda Latvijā..